آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

يه كمك كوچيك مي خوام

شروع موضوع توسط actress ‏10 جولای 2004 در انجمن PHP

  1. actress

    actress کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    خواهشن يكي به من بگه كه براي استفاده كردن اسم صفحه در حال اجرام بايد از چه تابعي استفاده كنم. يعني يك صفحه كه باز ميشه يا به عبارتي اجرا ميشه مي خوام از اسم خودش از اسم همان صفحه تو كد هام استفاده كنم.
     
  2. actress

    actress کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    بابا كسي نيست كه حداقل يك راهنمايي كوچولو كنه؟
    :(
     
  3. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    PHP:
    echo $_SERVER['PHP_SELF']  ;
    اين كد به شما اسم فايل رو مي ده.
     
  4. actress

    actress کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    مرسي .تازه مي خواستم منطقم را عوض كنم.
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی