آژانس هواپیماییexchanging

يه مشكل : از بين رفتن فايل هاي exe

شروع موضوع توسط P30Tools ‏20 فوریه 2006 در انجمن بایگانی

  1. P30Tools

    P30Tools Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 می 2005
    نوشته ها:
    1,602
    تشکر شده:
    176
    محل سکونت:
    Shahin Shahr
    سلام به همه ي دوستان
    يه مشكل برام پيش اومده اينكه تمام فايل هاي exe(فايل هاي ستاپ) كه رو هاردم داشتم خراب شدن و اجرا نميشن در ضمن هيچ خطا و پيغامي هم نميدن!
    به نظر شما مشكل از چيه!!!
    مرسي!!!
     
  2. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    مثل اینکه W32/Jeefo کار خودش رو کرد .
     
  3. hamedsullivan

    hamedsullivan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6,656
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    on the road
    خوب و یروسه برادر من...
     
  4. MacMan

    MacMan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    132
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Dubai

    ویروس عزیزم ویروووووووس :f34r: . نورتون و نصب کن کلکشو بکنه ( بعید میدونم با نورتون هم مشکلت حل شه )
     
  5. P30Tools

    P30Tools Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 می 2005
    نوشته ها:
    1,602
    تشکر شده:
    176
    محل سکونت:
    Shahin Shahr
    نه دوست عزيز من هاردم رو كامل فرمت كردم اما هنوز همون مشكل رو دارم!!!;)
     
  6. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    اگه Jeefo باشه ، کار از کار گذشته ،
    آنتی ویروس نمیتونه کاری بکنه .
    یعنی نمیتونه فایل خراب رو درست بکنه .
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    نه اينطور نيست .
    من نزديك به 600 فايل EXE الوده به JEEFO بود با NOD32 هر 600 فايل پاكسازي شدند.
     
  9. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    راست میگی ؟
    یعنی NOD32 دارای این قدرته و ما نمیدونستیم ؟
     
  10. hamedsullivan

    hamedsullivan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6,656
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    on the road
    اینی که گفتین از کجا پیدا کنم؟؟؟؟ مرسی
     
  11. P30Tools

    P30Tools Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 می 2005
    نوشته ها:
    1,602
    تشکر شده:
    176
    محل سکونت:
    Shahin Shahr
  12. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    NOD32 نصب کن ، دوست عزیز .
    ان شاء اللّه مشکلتان حل میشود .
     
  13. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. hamedsullivan

    hamedsullivan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6,656
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    on the road
    یه توضیح کوچولو میشه بدی من اصلا نمیدونم این چیه فقط فهمیدم که بدرد می خوره. مرسی
     
  16. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    آنتی ویروس هست ، عزیز دل برادر .
     
  17. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    244
    محل سکونت:
    Tehran
    من هم براي جلوگيري از پديد آمدن مجدد اين مشكل antivir را پيشنهاد ميكنم .

    http://www.free-av.com
     
  18. P30Tools

    P30Tools Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 می 2005
    نوشته ها:
    1,602
    تشکر شده:
    176
    محل سکونت:
    Shahin Shahr
    بهروز جان دست شما درد نكنه ولي من همين رو دانلود كردم به خاطر همين مشكل نتونستم فايل رو اجرا كنم!!
     
  19. P30Tools

    P30Tools Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 می 2005
    نوشته ها:
    1,602
    تشکر شده:
    176
    محل سکونت:
    Shahin Shahr
    من گفتم هاردم رو كامل فرمت كردم!! يعني ديگه اثري نبايد ازشون باشه!! خوب حالا اين رو هم دانلود ميكنيم ببينم چي ميشه!! تازه شايد هم اجرا نشه!!
    لينك Resume دار نداري؟!!
     
  20. persian-earning

    persian-earning کاربر فعال درآمد اینترنتی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2004
    نوشته ها:
    1,073
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    UnderNet
    من یک بار همچین مشکلی برام پیش اومد ولی یادم نیست اسم ویروسش چی بود!!!
    ولی با کاسپرسکی مشکلم حل شد!!!
    (البته اینم بگم که فایلهای exe را که آلوده بودند قرنطینه کرد)
     
  21. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    من هم این مشکل را زمانی که فایلهای exe را درون یک فایل ISO می ریختم و در یک درایو مجازی قرار میدادم ، داشتم ،
    ولی گمان نمی کنم مشکل شما از نوع من باشد .
     
  22. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    خوب ، این لینکی که ما دادیم ، کرکش هم داخلش موجود است ،
    اگر لینک Resume‌ دار میخواهی ، باید از وب سایت رسمی دانلود کنی که متأسفانه من نمیدانم کجاست .
    و باید دوباره کرکش را از جای دیگری پیدا کنی .