• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه مشكل با Inet

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
من در حال نوشتن يه برنامه هستم كه بايد با استفاده از كنترل Inet يه فايل اكسل رو از نت دانلود كنه و اطلاعات داخل اونو آناليز كنه و ...
من اين برنامه رو نوشتم و خيلي خوب هم كار مي‌كرد. تا اينكه امشب داشتم تست مي‌كردم كه برنامه موقع آناليز يه پيغام داد كه فرمت فايل غير قابل خوندنه.
وقتي بررسي كردم. متوجه شدم كه سايتي كه فايل اكسل داخل اون قرار داره دچار مشكل شده. اين سايت با php طراحي شده.
مشكل سايت اين بود كه صفحه php شون دچار مشكل شده بود و به جاي ارسال فايل يه چند خط كد كه نشون دهنده خطايي بود كه رخ داده بود رو نشون مي‌داد.

حالا مي‌خوام ببينم براي مقابله با اين خطا بايد چي كار كنم. چون در اصل از طرف كنترل Inet خطايي رخ نداده و اون به صورت كامل فايل رو دريافت مي‌كنه (منظورم از فايل همون چند خط كد خطا هستش) :blink:

ممنون ميشم سريع جوابمو بديد. چون كسي كه برنامه رو سفارش داده بد جوري عجله داره. :(

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خب مشکل از طرف وب سایت همونطور که گفتید. باید از همون طرف هم درست بشه از داخل وی بی نمیشه درستش کرد.

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
من منظورم پيغام خطايي كه برنامه ميده و ميگه فرمت فايل غير قابل خوندنه.
نه پيغام خطايي كه سايت ميده.
در واقع مي‌خوام كاري كنم كه اگه در آينده هم سايت با چنين مشكلي روبرو شد. برنامه بتونه عكس العمل مناسب رو از خودش نشون بده. مثلا يه پيغام به كاربر نشون بده و بگه كه سايت دچار مشكل شده. همين.

حالا بايد چي كار كنم؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
متنی که برنامه میگری رو اول قبل از آنالیز یا قبل از اینکه بریزی توی فایل چک کن. اگر متن خطای سایت بود، پیغام خطا بده.

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
متنی که برنامه میگری رو اول قبل از آنالیز یا قبل از اینکه بریزی توی فایل چک کن. اگر متن خطای سایت بود، پیغام خطا بده.
اين راه حل عملي نيست. چون اطلاعاتي كه دريافت ميشه يه فايل xml هست نه يه متن عادي.
در ضمن پيغام خطاي سايت ممكنه هر بار با دفعه قبل متفاوت باشه.

ولي خب من خودم يه راه حل پيدا كردم. اومدم اول حجم فايل دريلفتي رو بررسي كردم و گفتم اگه از يه مقداري كمتر بود پيغام بده و كار رو ادامه نده.
چون پيغام خطايي كه ميداد حجمش كمتر از يك كيلوبايت بود، خيلي قشنگ اين راه حل جواب داد.

بالا