• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه مشكل با RAM

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اخيرا وقتي به اينترنت متصل ميشدم بعد از يه مدتي ( مثلا 5 تا 10 دقيقه) سرعت اينترنت بتدريج كم ميشد و گاهي كاملا انتقال به صفر ميرسد.
همه چيزايي كه به فكرم ميرسيد چك كردم. جالب اين كه توي ويندوز 98 مشكلي نداشتم.
بعد اتفاقي توي همون موقع كه سرعت انتقال به صفر رسيده بود رفتم و ميزان رم آزاد رو چك كردم ديدم كه خيلي افت كرده( از 256 مگ كل رم فقط 50 مگ آزاد بود) . همون موقع با برنامه tweak xp ميزان رم آزاد رو بيشتر كردم. بعد سرعت اينترنت خوب و نرمال شد
حالا سوالم اينه كه چرا بايد ميزان رم اينقدر كم بشه؟ فكر ميكنيد اشكال از كجاست؟
( در ضمن ميزان pagefile ويندوزم رو نيز در حالات مختلف تست كردم كه اثري نداشت)

ممنون

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از nmroshan :
اخيرا وقتي به اينترنت متصل ميشدم بعد از يه مدتي ( مثلا 5 تا 10 دقيقه) سرعت اينترنت بتدريج كم ميشد و گاهي كاملا انتقال به صفر ميرسد.
همه چيزايي كه به فكرم ميرسيد چك كردم. جالب اين كه توي ويندوز 98 مشكلي نداشتم.
بعد اتفاقي توي همون موقع كه سرعت انتقال به صفر رسيده بود رفتم و ميزان رم آزاد رو چك كردم ديدم كه خيلي افت كرده( از 256 مگ كل رم فقط 50 مگ آزاد بود) . همون موقع با برنامه tweak xp ميزان رم آزاد رو بيشتر كردم. بعد سرعت اينترنت خوب و نرمال شد
حالا سوالم اينه كه چرا بايد ميزان رم اينقدر كم بشه؟ فكر ميكنيد اشكال از كجاست؟
( در ضمن ميزان pagefile ويندوزم رو نيز در حالات مختلف تست كردم كه اثري نداشت)

ممنون
Processes رو چك كن.ببين كدوم فايل حجم رم رو اشغال ميكنه!
از تو "ران" غير فعالش كن.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
با انتي ويروس يك چكي بكن ;) من مشكوكم :rolleyes:

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
از توضيحات دوستان ممنونم
الته من با نورتون آپديت شده بررسي كردم مشكلي نداشت ولي دكتر وب ندارم
در مورد پروسسها وقتيكه سرعت افت ميكنه و مثلا چند تا ie باز هست مقدار رم اشغال شده توسط يكي از ie ها رو خيلي نشون ميده مثلا 30 مگ
آيا اين طبيعيه؟

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
از توضيحات دوستان ممنونم
الته من با نورتون آپديت شده بررسي كردم مشكلي نداشت ولي دكتر وب ندارم
در مورد پروسسها وقتيكه سرعت افت ميكنه و مثلا چند تا ie باز هست مقدار رم اشغال شده توسط يكي از ie ها رو خيلي نشون ميده مثلا 30 مگ
آيا اين طبيعيه؟
دکتر وب رو میتونی از irdown.com بگیری اموزش اپدیت و کرکش هم توی انجمن همون سایت موجوده!
در مورد اشغال شدن رم رقم رو به کیلو بایت مینویسه که با این حساب 3 مگ هست نه 30 مگ که کاملا هم طبیعیه
شما یه نگاهی هم به نمودار کانکشنت بنداز ببین که مقدار sent از رسیو بیشتر نباشه

در ضمن همین الان که دارم اینو مینویسم میزان رم خالی من 19 مگ هست :blink: :blink: پس نتیجه اینکه به خاطر اونی که فکر میکردیم نیست! حالا به خاطر چیه؟ احتمالا:
یا مشکل از isp شماس
یا مشکل از IE هست (بهتره با یه مرورگره دیگه تست کنی)
یا اینکه یه تروجان روی سیستم شما نصب شده (که به وسیله دکتر وب یا اگه میخوای خیالت خیلی راحتر بشه به وسیله trojan remover سیستمت رو چک کن)

تنها چیزهایی که به ذهنم میرسید همین بود!!

بالا