• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه مشكل بعد از آپديت ويندوز ؟!!!!!

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من adsl گرفتم بعد ويندوز رو آپديت كردم البته ويندوز من سري جديد MRT 2007 هستش سرعتش اينا خوبه حالا موقع آپديت برنامه اي خواست نصب كردم حالا يه چيزي تو كامپيوتر نصب شده اين ميادش نميشه پاك كردش

661n8ly.png

MineMoZa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من adsl گرفتم بعد ويندوز رو آپديت كردم البته ويندوز من سري جديد MRT 2007 هستش سرعتش اينا خوبه حالا موقع آپديت برنامه اي خواست نصب كردم حالا يه چيزي تو كامپيوتر نصب شده اين ميادش نميشه پاك كردش

661n8ly.png

داره میگه بهت دیگه
نسخه ی ویندوزی که داری واقعی نیست . . . ماکروسافت احتمال میده که حضرتعالی حقوق کپی رایتشون رو (هر چند واقعا اینکار رو کردی) زیر پا گذاشته باشی . به همین علت باید هویت ویندوز شما تایید بشه تا بتونی از ویندوزت استفاده کنی . این بلا قبلا بخاطر ویندوز ایکس پی سرم اومد و تنها چیزی که به عقل حقیر میرسه نصب مجدد ویندوز و بیخیال شدن آپدیت هست . . .

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
خوب ویندوزت کرک شده هست برا همین اینو میگه چون اول برنامه genuine اول نصب میکنه بعد میبینه که رجیستریت اصل هست یا نه چون نبوده اینو میگه.
بهتره اپدیت هارو از سایتهای دیگه که بصورت پکیج قرار میدم بگیری. یا بصورت اتوماتیک خوده ویندوز بگیره.

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
بهتره سرويس update ويندوز غير فعال بشه چون update فقط باعث كاهش سرعت اينترنت ميشه!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
بهتره سرويس update ويندوز غير فعال بشه چون update فقط باعث كاهش سرعت اينترنت ميشه!

میتونی طوری تنظیم کنی که فقط لیست آپدیت هارو بگیره بعد هر کدوم رو که خواستی دانلود کنه اینجوری الکی هر چیزی رو دانلود نمیکنه.:D

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میتونی طوری تنظیم کنی که فقط لیست آپدیت هارو بگیره بعد هر کدوم رو که خواستی دانلود کنه اینجوری الکی هر چیزی رو دانلود نمیکنه.:D

ميشه بگي چطوريه؟؟؟ ياد بده من اينكارو بكنم

بالا