• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه مشكل جالب اما ...

!!!!!!!!!!!!!!!

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اين مشكل تو برنامه surfcontroll براي من پيش اومده مشكل از اين قراره كه بد از نصب surfcontroll و sqlserver مربوط به اون بعد از يك مدت زمان نامشخص (بعضي وقت ها 10 دقيقه بعضي وقت چند ساعت) تمام شبكه بهم ميريزه طوري كه چراغ هاب ها روشن ميمونه و راحت بگم شبكه داخلي هنگ ميكنه :blink:
خط send هم ميخوابه خلاصه دنيا كنفه يكون ميشه.
كار هايي كه براي تست انجام شده :
1-نصب sniffer براي شناسايي نوع packet ها جواب= منفيsniffer هيچ نوع packet رو پيدا نكرد بار شبكه رو هم نشون نميده !!! :eek:
2-نصب surfcontroll رو 4 تا سيستم مختلف جواب= همون آش و همون كاسه :blink:
3-نصب surfcontroll رو يه شبكه ديگه بدون دخالت بنده جواب = منفي (معلوم شد فقط من بي سواد نيستم) :happy:
4-download surfcontroll از سايت surfcontroll براي اطمينان بيشتر از برنامه اي كه دست ماست جواب= اي خدا اينم كه همون جوريه :wacko:
5-نميدونم چند تا كار ديگه هم كردم كه يادم نيست.

تنها روش حل موقط مشكل reboot كامپيوتري كه surfcontroll روش نصبه. :blush:
روش حل صحيح رو شما ميدونيد ؟
مشكل از كجاست؟
باتشكر.

sdsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

براي پيدا كردن مشكل به ترتيب زير عمل كنيد.

1- حتما سرويس پك مربوط به SQL Server رو نصب كنيد. (فكر كنم البته اين كار رو كرده باشيد. آخرين نسخه اون 3 هست)

2- برنامه رو رجيستر كنيد.

من با اين برنامه مشكلي پيدا نكردم...

براي رجيستر كردن برنامه از سريال زير استفاده كنيد.

Web Filter Serial: 40w0952498tragagdqE

VCA Serial: 4800829174trlgigaiE

موفق باشيد.منو در جريان قرار بديد.

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشكلت شما از SQL Slammer هست من اين مشكل رو داشتم. سرويس پك 3 رو بايد براي SQL نصب كني قبل از همه چيز.
دليل اينكه با ري استارت حل مي شه اينه كه اين ورم مقيم حافظه هست و خودش رو روي ديسك كپي نمي كنه

بالا