!!!!!!!!!!!!!!!
Registered User
- نوشتهها
- 316
- لایکها
- 0
سلام
اين مشكل تو برنامه surfcontroll براي من پيش اومده مشكل از اين قراره كه بد از نصب surfcontroll و sqlserver مربوط به اون بعد از يك مدت زمان نامشخص (بعضي وقت ها 10 دقيقه بعضي وقت چند ساعت) تمام شبكه بهم ميريزه طوري كه چراغ هاب ها روشن ميمونه و راحت بگم شبكه داخلي هنگ ميكنه :blink:
خط send هم ميخوابه خلاصه دنيا كنفه يكون ميشه.
كار هايي كه براي تست انجام شده :
1-نصب sniffer براي شناسايي نوع packet ها جواب= منفيsniffer هيچ نوع packet رو پيدا نكرد بار شبكه رو هم نشون نميده !!!
2-نصب surfcontroll رو 4 تا سيستم مختلف جواب= همون آش و همون كاسه :blink:
3-نصب surfcontroll رو يه شبكه ديگه بدون دخالت بنده جواب = منفي (معلوم شد فقط من بي سواد نيستم) :happy:
4-download surfcontroll از سايت surfcontroll براي اطمينان بيشتر از برنامه اي كه دست ماست جواب= اي خدا اينم كه همون جوريه :wacko:
5-نميدونم چند تا كار ديگه هم كردم كه يادم نيست.
تنها روش حل موقط مشكل reboot كامپيوتري كه surfcontroll روش نصبه. :blush:
روش حل صحيح رو شما ميدونيد ؟
مشكل از كجاست؟
باتشكر.
اين مشكل تو برنامه surfcontroll براي من پيش اومده مشكل از اين قراره كه بد از نصب surfcontroll و sqlserver مربوط به اون بعد از يك مدت زمان نامشخص (بعضي وقت ها 10 دقيقه بعضي وقت چند ساعت) تمام شبكه بهم ميريزه طوري كه چراغ هاب ها روشن ميمونه و راحت بگم شبكه داخلي هنگ ميكنه :blink:
خط send هم ميخوابه خلاصه دنيا كنفه يكون ميشه.
كار هايي كه براي تست انجام شده :
1-نصب sniffer براي شناسايي نوع packet ها جواب= منفيsniffer هيچ نوع packet رو پيدا نكرد بار شبكه رو هم نشون نميده !!!
2-نصب surfcontroll رو 4 تا سيستم مختلف جواب= همون آش و همون كاسه :blink:
3-نصب surfcontroll رو يه شبكه ديگه بدون دخالت بنده جواب = منفي (معلوم شد فقط من بي سواد نيستم) :happy:
4-download surfcontroll از سايت surfcontroll براي اطمينان بيشتر از برنامه اي كه دست ماست جواب= اي خدا اينم كه همون جوريه :wacko:
5-نميدونم چند تا كار ديگه هم كردم كه يادم نيست.
تنها روش حل موقط مشكل reboot كامپيوتري كه surfcontroll روش نصبه. :blush:
روش حل صحيح رو شما ميدونيد ؟
مشكل از كجاست؟
باتشكر.