آژانس هواپیماییexchanging

يه مشكل در اينترنت (كمك كنيد دعاتون كنم)

شروع موضوع توسط ali206speed ‏11 سپتامبر 2005 در انجمن بایگانی

  1. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    سلام دوستان عزیز
    چند وقتی هست که یک مشکلی برای یکی از اقوام افتاده که خواستم اون رو اینجا مطرح کنم شاید کسی بدونه این مشکل از چیه
    وقتی ویندوز تازه نصب شده این مشکل نیست ولی وقتی دو روز تقریبا میگذره این مشکل بوجود میاد
    حالا مشکل : بعد از وصل شدن به اینترنت حجم Sent بیشتر از Received میشه

    یعنی دریافت کمتر هست . حالا من نمیدونم این از چی میتونه باشه
    لطف کنید هر چه سریعتر جواب بدید که منتظر جواب من هست و روی من حساب کرده
    ممنون
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    شايد ويروس يا تروجان گرفتيد ولي نميشه مطمئن بود. شما آنتي ويروس نصب داريد؟ ليست برنامه ها رو از Task Manager بعد از وصل شدن اينجا بگذاريد تا بگم...
     
  3. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    منظور شما قسمت Processes هست يا Application
    اگر Application رو ميگيد كه فكر نمينم برنامه اي اظافه بشه ولي اون يكي رو نميدونم حالا شما بگيد تا من هم اينجا بذارم
    مرسي
     
  4. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    بايد با فاير وال چك كنه ببينه چه پورتي داره اطلاعات حجيم ميفرسته .
     
  5. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    با netstat هم ميشه. خود ISP هم ميتونه چك و راهنمايي كنه.
     
  6. LOVE & HATE

    LOVE & HATE Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    حتما یک آنتی ویروس و فایر وال رو سیستمت نصب کن ! چون اینجور که میگی به احتمال زیاد سیستمت ویروس یا تروجان داره . و وقتی که ویندوز از نو نصب میشه تا زمانی که اون ویروس یا تروجان فعال نشده درست کار میکنه ولی وقتی که فعال میشه اونجوری که گفتی میشه !!!
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    منظورم processes بود.
     
  9. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    شما اگر يه ZoneAlarm نصب كنيد ميفهميد زير سر كدوم برنامس.
     
  10. LOVE & HATE

    LOVE & HATE Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    آره برنامه Zone Alarm نصب کن بهت نشون میده که چه برنامه ای داره Send میکنه
     
  11. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    من امروز همين مشكل رو پيدا كردم . بعدش يادم اومد زون الارم رو غير فعال كردم . سيستم رو ريستارت كردم و با spy sweeprt متوجه شدم كه 3 تا برنامه درخواست استارت اپ دادن . 3 تا درخواست رو رد كردم. و سيستم به حالت عاديش برگشت .
     
  12. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    من برنامه Zone Alaram رو نصب كردم ولي كار باهاش رو بلد نيستم
    هنوز اون مشكل رو داريم . من عكسي كه گفتيد رو گرفتم تا شما هم ببينيد

    اگر ميشه سريعتر بگيد من چي كار كنم . بعدش اينكه با چه برنامه ديگه ميشه اين جلوي اين سنت كردن رو گرفت

    [​IMG]
     

    فایل های ضمیمه:

  13. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    تو لیست به ظاهر چیز مشکوکی نیست بجز zlclient.exe اينرو End Process بكن ببين بازم چيزي فرستاده ميشه؟
    بعد هم:
    حالا که زون الارم رو نصب کردی هم: اولا اولش خودش بهترین تنظیمات رو داره. عکس یک قفل رو میبینی اون رو کلیک کن تا بسته بشه. بعد به ایترنت وصل شو اگر پیغام اومد که فلان برنامه میخواد وصل شه و نمیشناسیش مثلا Internet Explorer یا YMessenger نیست بدون که اون تروجان هستش.

    اگر با یک آنتی اسپی ور میتونی پاکش کنی.
    ولی اگر فعلا آنتی اسپی ور نداری:
    برو Run تایپ کن: regedit مواظب باش ریجستری رو خراب نکنی ها؟
    برو این پوشه رو کلیک کن:
    کد:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    بعد برو منوی فایل Export به یک اسم ظبطش کن (مطمئن باش که Selected branch توی Export انتخاب شده باشه.)
    بعد همین کار رو برای این کلیدها هم انجام بده:
    کد:
     HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce 
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
    
    زیاد بود نه؟ :) بعد همشون رو بگذار تا بگم کدوم برنامه اجرا میشه و نباید بشه تا دستی پاکش کنیم...
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    چطوری داش علی دلم تنگ شده برات

    علی جان حتما اسپای داره سیستم از برنامه هایی مثل:
    scan spyware
    spy sweeper
    Anti-Trojan Shield
    و... این استفاده کن مطمئنا مشکل حل میشه
     
  16. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    علي جان مشكل اين فايل :iexplore.exe تروجان هست . انتي ويروس نصب كن و از بين ببرش .
     
  17. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    اين مشكل يه مدت براي من پيش اومده بود .. اونم موقعي بود كه توي اينترنت اكسپلورر از پروكسي استفاده ميكردم ... بعضي از اين پروكسي ها واقعا عوضي اند......

    پروكسي رو برداشتم .. درست شد....

    حالا چطوري نميدونم .... :blink: