آژانس هواپیماییexchanging

يه مشكل عجيب : سيستم گاهي بوت مي شه و گاهي هم نمي شه

شروع موضوع توسط ma3di3 ‏7 جولای 2005 در انجمن سخت افزار

  1. ma3di3

    ma3di3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    --------------------------------------------------------------------------------

    سلام به همه دوستان
    1- چند وقتي كه وقتي كليد پاور رو مي زنم تا سيستم رو روشن كنم برق به داخل سيستم مياد و فن cpu شروع به چرخش مي كنه و چراغ كيبرد هم روشن ميشه ولي برق به صفحه مانيتور نمياد و هيچ اتفاقي نمي افته و انگار نه انگار كه سيستم رو روشن كردي
    بعد از يكي دو بار restart كردن بعد از چند دقيقه يك دفعه سيستم روشن ميشه ! به نظرتون مشكل از چيه؟

    2- بعد از انتخاب win xp در قسمت os selection يك صفحه آبي نمودار ميشه كه error هاي مختلفي ازجمله IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL يا PFN_LIST_CORRUPT يا BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO يا PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA مي دهد و win xp بالا نمي آيد ! اما win 98 به راحتي بالا مي آيد! به نظرتون مشكل از چيه؟
    رم 256 مادربورد soltek kt400-a4c كارت گرافيك ATI radeon ve ddr 7000 و cpu AMD Athlon xp 2400 مي باشد
    راستش من رم و پاور سيستم رو هم عوض كردم ولي نشد كه نشد
    پيشاپيش از كمك شما ممنونم
     
  2. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    vga همون كارت گرافيكتتو عوض كن.بايوس تو اپ ديت كن.
     
  3. ma3di3

    ma3di3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    هر دو كار رو هم انجام دادم ولي نشد كه نشد!!!!! :(
     
  4. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    با يه مونيتور ديگه چك كن
     
  5. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    عين مشكل شما رو داشتم
    منشا مشكل من :
    1-رم (خراب نبود ! با مادربرد من ناسازگار بود )
    2-پاور خراب بود .
     
  6. ma3di3

    ma3di3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    مونيتور رو هم عوض كردم ولي به نظرم به علت نوسانات برق مشكل بايد از خازنهاي مادربرد باشه!
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. ma3di3

    ma3di3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    راستش من دوساله دارم از سيستم استفاده مي كنم پس نبايد مشكل از ناسازگاري رم باشه شايد عمر رم تمام شده باشه
    من پاور رو هم عوض كردم ولي جواب نداد و مشكل پابرجا موند
     
  9. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    امكان خراب بودن خازن مادربرد هم هست درسته حرف شما
     
  10. ma3di3

    ma3di3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    فكر مي كنيد مشكل دوم از چيه و چيكار بايد كرد؟
     
  11. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  12. ma3di3

    ma3di3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    نه دست به كابل هارد نزدم
    ولي error ها رو تو سايت msdn سرچ كردم بيشترشون مشكل رو از رم مي دونستن! ولي من رم رو هم عوض كردم ولي بازهم جواب نداد! :(
     
  13. gray_wolf

    gray_wolf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    0
    اگه مشکل دوم از رم باشه دیگه کار خودشو کرده و با عوض کردن رم مشکل حل نمیشه. شما اول با برنامه memtest86 از سلامت رم خودت اطمینان پیدا بکن و بعد دوباره یه ویندورز جدید بریز...
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    تو سايت مايكرو سافت اين دست مشكلات رو در پاره اي از اوقات به كابل هارد مربوط ميدونه . شما كابل هاردت هم محض احتياط عوض كن ببين بازم مشكل وجود داره .
     
  16. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    ببين خازنهاي مادربردت باد نكرده و ماده قهو ه اي رنگي از خازنهاي بيرون نيومده بيرون
     
  17. ma3di3

    ma3di3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    از برنامه استفاده كردم ولي موقع تست كردن وقتي به 70 درصد مي رسيد ناگهان هنگ مي كرد و مجبور مي شدم سيستم رو restart كنم ! :(
    منظورت از اينكه كار خودشو كرده و با عوض كردن رم هم حل نميشه چيه ؟
     
  18. ma3di3

    ma3di3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    كابل هارد رو هم عوض كردم ولي هنوز اندر خم يك كوچه ايم :( :(
     
  19. gray_wolf

    gray_wolf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    0
    اگه هنگ میکنه 99% رم مشکل داره. از توی بایوس ولتاژ رم رو زیاد بکنید و دوباره امتحان کنید. اگه هنگ نکرد دیگه حتما رم شما مشکل داره.
    منظور من این بود که اگه رم مشکل داشته باشه حتما ویندورز رو خراب کرده و با عوض کردن رم هم ممکنه ویندورز بالا نیاد...
    البته توجه داشته باشین که ممکنه حتی با بالا بردن ولتاژ رم هم مشکل حل نشه ولی امتحانش ضرری نداره.
     
  20. ma3di3

    ma3di3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    خوشبختانه مشكل من حل شد
    مشكل اول از خازنهاي مادربرد بود كه به علت نوسانات برق اسيب ديده بودند و بايد تعويض مي شدند
    مشكل دوم هم به علت خرابي رم بود كه با تعويض رم برطرف شد
    از تمام دوستان به علت راهنماييهايشان متشكرم
     
  21. ma3di3

    ma3di3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    خوشبختانه مشكل من حل شد
    مشكل اول از خازنهاي مادربرد بود كه به علت نوسانات برق اسيب ديده بودند و بايد تعويض مي شدند
    مشكل دوم هم به علت خرابي رم بود كه با تعويض رم برطرف شد
    از تمام دوستان به علت راهنماييهايشان متشكرم
     
  22. Mamylo

    Mamylo کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    947
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    In the heart of any lover in the world
    بچه ها سلام
    سیستم یکی از آشناهامونم همین مشکلو داره. همه این کارا رو کردیم ولی درست نشده. دیگه چیکار باید کرد؟
    مرسی و ممنون