آژانس هواپیمایی
pop up

يه مشكل مسخره با CacheXpress

شروع موضوع توسط alimonz ‏13 دسامبر 2003 در انجمن شبکه

  1. alimonz

    alimonz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2003
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    سلام به همگي
    من يه مشكل مسخره دارم اونم اينه كه CacheXpress رو نسب كردم وقتي ip اونو به عنوان geteway يه سيستم ديگه تو شبكه داخلي خودمون ميدم مثل هلو كار ميكنه ولي وقتي ip اونو به عنوان geteway دستگاه portmaster ميدم user ها كه وارد ميشن هيچ page رو نمي تونن باز كنن. من نميدونم چي كار بايد بكنم . IP Routing رو هم فعال كردم transparent proxy for win2k رو هم فعال كردم ولي بازم كار نكردش .
    لطفا ككمممممممممممكككككككككك كنيد . :( :(
     
  2. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    دستگاه portmaster ؟ ميشه بگي چيه.
     
  3. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    ممنون ميشيم بگی :)
     
  4. alimonz

    alimonz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2003
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    يه دستگاه كه 20 تا پورت داره كه بهش مودم وصل ميشه
    يه سيستم قديميه مال حدود 8 سال پيش
    ولي مثل همين مولتي پورت و اينجور چيزاست
    حالا من مشكلم رو چجوري حل كنم
    اخه قبلا مثل بچه آدم كار ميكرد . نميدونم اين بار چه مرگش شده؟
    راستي ويندوز من win2k advance server اشكالي كه نداره ؟
     
  5. ilia

    ilia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2003
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    سلام
    port master يه Ras آنالوگ هست با 16 تا پورت از شركت Lucent كه خوب هم كار ميكنه . مودم هم ميتونيد External يا Modem Pool روش نصب كنيد . يه چيزيه شبيه TotalContol شركت 3COM-US.Robotic اما ارزونتره . الان فكر كنم حدود 1200-1300 باشه ! خوب چيزيه . ;)
     
  6. ilia

    ilia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2003
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    آقا اين server 2003 خيلي عاليه . من الان 17 روزه Restart نشده . مثل ماه كار ميكنه. 2000 خيلي اذيت ميكرد . تازه 2003 زودتر هم بالا مياد . عاليه!
     
  7. boxilink
  8. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    :)

    ممنون از راهنماييت.

    توصيه ميکنم کمی با روتر Cisco 2511 آشناتر بشويد!
     
  9. alimonz

    alimonz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2003
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    بالاخره اين CacheXpress راه افتاد و كلي مارو خوشحال كرد و ذوق مرگمون كرد :D :D .

    حالا كسي هستش كه بگه چيكارا ميشه توش كرد كه پرفرمنسش بالاتر بره؟؟؟؟؟؟ :?:

    روي اين من هيچ دستكاري نكردم و فقط يك سري IP رو allow كردم همين .

    ممنون ميشم اگه كسي چيزي ميدونه بهم بگه ;) .
     
  10. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    تعيين مناسب ميزان فضای اختصاص يافته به Cache و تعيين حجم فايل هايی که قراره Cache شوند تاثير بسزايی در کارايی Cache داره.
     
  11. ilia

    ilia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2003
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    كوروش جان اين ورژن cache express رو ندارم . به منم بده لطفا اجت با خدا !

    جديدآ مد شده براي امنيت بيشتر از دست ديتا . سرويسهاي رسيو رو ميزارن رو كش . ميخوام ببينم اين cache express باهاش همچين كاري كردي؟
    جواب داده؟

    همكاراي ما تا اسم squid و پرداخت 200.000 تومان مياد اصلا كامل بيخياله رسيو ميشن . اين cache espress اگه رو اين جريان خوب جواب بده . خيلي عاليه !
     
  12. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    من يه نمه نفهميدم منظورت از امنيت بيشتر از دست Data چيه!
    CacheXpress رو بايد روی Received گذاشت ديگه!
    راستی! ارزون ميگيری ها! من تا بحال 250 ميگرفتم!
     
  13. mahmood-m

    mahmood-m کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    من مي خوام از cashexpress ااستفاده كنم اما نمي دونم چطور اينترنت را shareكنم بين claintها ...ارتبا اينترنت ما از طريق dial up است.. وكامپيوتر server هم win2000 است و claint ها 98 وxp .... قبلا اين كار را با winroot انجلم دادم خودش اينترنت را share مي كرد
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. alimonz

    alimonz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2003
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    تا اونجايي كه من ميدونم با 98 نميشه
    يا شايدم من بلد نيستم ولي تو 98 و win2k ميتوني تو network connection بعد هم setup a home or smal office network اين كار رو انجام بدي.
     
  16. alimonz

    alimonz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2003
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    ببخشيد فكر كنم منظورت رو اشتباه فهميدم
    براي share كردن هم بايد IP Routing رو روي سيستمي كه cachexprss نسبه انجام بدي.
    بدهم ip اين سيستم رو (منظورم هموني كه روش cachexpress هستش) به عنوان Geteway بقيه client ها قرار ميدي.
     
  17. davar

    davar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Marand
    محمد جان ميشه در مورد cisco 2511 توضيح بدين؟

    ممنون ميشم
     
  18. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    آقاي منزوي بسيار خوشحال هستم كه اينجا ميبينم شما رو..

    و اما جواب آقاي ilia.
    Cache Xpress اين قابلين رو براي سرويسهاي Recieve داره. ببينيد Cache دقيقا داره همون كار NAT رو انجام ميده اما نه روي تمام پروتكلها بلكه فقط HTTP و FTP.

    به خاطر همين كافيه بسته حامل HTTP رو بندازيد روي دستگاه Cache Xpress بقيه كارها رو خودش انجام ميده. فقط يادتون باشه Back Route براش تعريف كنيد. جالب تر اينكه براي سرويسهاي Proxy Based هم بسيار مفيد هست.

    و اما دوستمون محمد آقا. همونطور كه گفتم برنامه Cache Xpress فقط پروتكهاي HTTP و FTP شما رو جواب ميده براي استفاده از بقيه پروتكلها كافيه ICS و يا Internet Connection Sharing رو روي اون كارت شبكه فعال كنيد.

    كار ICS هم NAT كردن بقيه پروتكهاي شما هست.

    موفق باشيد.
     
  19. MCP

    MCP کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2004
    نوشته ها:
    510
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    YE JAYE TOOP!
    سلام

    بهتر نيست تا تعداد نظرات زياد نشده اين بحث به انتهاي همون مبحث كش سرور خودمون انتقال پيدا كنه... :)

    همين جوريش گيج ميشه آدم دنبال يه مطلب بگرده ، چه برسه به اين كه از هر مورد چند جا بحث شده باشه. :blink:
     
  20. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    من هم ايضا!
    اگه ميخواين در مورد CacheXpress صحبت کنيم بريم در Thread مربوطه.

    2511 يه روتر قديميه که 16 آنالوگ مودم داره (کابل اختاپوسی ميخوره بهش) و قيمتش خيلی باشه حدود 700 تومانه. رو اينترنت حدود 300 دلار هم پيدا ميشه (اگه کسی راحت بتونه بياره اينور براش بصرفه تره)
    کثيف کاری های RAS و اينا هم تموم ميشه.
     
  21. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    صادق جون ميشه در مورد back route روي كش اكسپرس بيشتر بگي . ممنون ميشم.
     
  22. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    Backroutre روی CacheXpress نبيده که! روی Router بيده! (همون سيستمی که داره بسته ها رو پخش ميکنه!)