درود به همه دوستان عزيز
من مهدي محمدي دهقاني هستم
وچند سالي هست كه تو كار وب و اينترنت هستم
و تو اين مدت يكي از بهترين شانسهائي كه داشتم اين بود كه افتخار دوستي با امين جان ( فتوكپي) رو داشتم
من متاسفانه وقت خيلي كم دارم و به اين خاطر افتخار اينكه زياد تو اينجا باشم رو نخواهم داشت
اما هر سوالي كه داشتيد مي تونيد از امين بپرسيد
من ليسانس مديريت بازرگاني دارم و هدف من از همون ابتدا چون تجارت الكترونيك بود تصميم گرفتم كه براي رشد در تجارت الكترونيك در ابتدا پايه هاي تجارت رو مطالعه كنم
و پس از گرفتن ليسانس بطور حرفه اي تر ادامه دادم اين كار رو
و اما به تازگي سايت جديدي پيدا كردم كه به سايتهاي پارسي زبان آگهي براي هر كليك مي ده
اين شركت ( سايت) در ايالات متحده امریكا قرار داره و علاوه بر امريكا در كشورهاي كانادا , فرانسه , انگليس و دبي هم نمايندگي داره
و اما خبر خوشحال كننده براي ايرانيان اين هست كه اين شركت به سايتهاي پارسي هم آگهي مي ده
اين سايت رو ديشب دوست عزيزم خانم جنيقر از ایالات متحده به من گفتند كه تازه تاسيس شده
همه اطلاعات رو تو سايتم گذاشتم
و فقط يه خواهش دارم
لطفا به كپي رايت خبر ( كه براي خودم هست ) دقت كنيد
چون تو هيچ يك از سايتهاي فارسي يا انگليسي كه براي ايرانيان داخل يا خارج كشور باشه آگهي اين سايت نبود
به هيچ عنوان سعي نكنيد كپي رايت كسي رو رعايت نكنيد
چون يقينا بزرگترين ضرر به خودتون و به شخصيت خودتون وارد مي شه
و به نظر من هيچ چيز بدتر از اين نيست كه كسي پيش خودش كوچيك بشه
كل نوشته رو اينجا بخونيد
www.dehkadeyesabz.com/money/copyright.htm
موفق باشید
مهدی محمدی دهقانی
من مهدي محمدي دهقاني هستم
وچند سالي هست كه تو كار وب و اينترنت هستم
و تو اين مدت يكي از بهترين شانسهائي كه داشتم اين بود كه افتخار دوستي با امين جان ( فتوكپي) رو داشتم
من متاسفانه وقت خيلي كم دارم و به اين خاطر افتخار اينكه زياد تو اينجا باشم رو نخواهم داشت
اما هر سوالي كه داشتيد مي تونيد از امين بپرسيد
من ليسانس مديريت بازرگاني دارم و هدف من از همون ابتدا چون تجارت الكترونيك بود تصميم گرفتم كه براي رشد در تجارت الكترونيك در ابتدا پايه هاي تجارت رو مطالعه كنم
و پس از گرفتن ليسانس بطور حرفه اي تر ادامه دادم اين كار رو
و اما به تازگي سايت جديدي پيدا كردم كه به سايتهاي پارسي زبان آگهي براي هر كليك مي ده
اين شركت ( سايت) در ايالات متحده امریكا قرار داره و علاوه بر امريكا در كشورهاي كانادا , فرانسه , انگليس و دبي هم نمايندگي داره
و اما خبر خوشحال كننده براي ايرانيان اين هست كه اين شركت به سايتهاي پارسي هم آگهي مي ده
اين سايت رو ديشب دوست عزيزم خانم جنيقر از ایالات متحده به من گفتند كه تازه تاسيس شده
همه اطلاعات رو تو سايتم گذاشتم
و فقط يه خواهش دارم
لطفا به كپي رايت خبر ( كه براي خودم هست ) دقت كنيد
چون تو هيچ يك از سايتهاي فارسي يا انگليسي كه براي ايرانيان داخل يا خارج كشور باشه آگهي اين سايت نبود
به هيچ عنوان سعي نكنيد كپي رايت كسي رو رعايت نكنيد
چون يقينا بزرگترين ضرر به خودتون و به شخصيت خودتون وارد مي شه
و به نظر من هيچ چيز بدتر از اين نيست كه كسي پيش خودش كوچيك بشه
كل نوشته رو اينجا بخونيد
www.dehkadeyesabz.com/money/copyright.htm
موفق باشید
مهدی محمدی دهقانی