• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پائولو مالدینی بر بالین جانباز ایرانی

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دیروز خبری که به آدرس پست الکترونیکی یکی از همکاران رسید، پشتم را لرزاند! خبری که به نقل از خبرگزاری پارس حاکی از فروتنی، فداکاری و انسان بودن یک ستاره بزرگ و شناخته شده فوتبال داشت.

از قرار معلوم یکی از جانبازان جنگ تحمیلی، سال ها پس از مجروح شدن به علت وضع وخیمش به ایتالیا اعزام شده بود و در یکی از بیمارستان های شهر رم بستری شد. از قضا چند روزی بعد از بستری شدن این جانباز جنگ تحمیلی متوجه می شود خانم پرستاری که از او مراقبت می کند نام خانوادگی اش مالدینی است. جانباز قصه ما ابتدا تصور می کند تشابه اسمی است، اما در نهایت نمی تواند جلوی کنجکاوی اش را بگیرد و از خانم پرستار می پرسد: آیا با پائولو مالدینی ستاره شهر تیم آ.ث. میلان نسبتی دارد؟ و خانم پرستار در پاسخ می گوید: پائولو برادر من است! جانباز ایرانی در حالی که بسیار خوشحال شده بود از خانم پرستار خواهش می کند که اگر ممکن است عکسی به یادگار بیاورد و خانم پرستار هم قول می دهد تا برایش تهیه کند، اما جالب ترین بخش داستان ما صبح روز بعد اتفاق می افتد.

هنگامی که جانباز هموطن ما از خواب بیدار می شود کنار تخت بیمارستان خود پائولو مالدینی بزرگ را می بیند که با یک دسته گل به انتظار بیدار شدن او نشسته است و ... باقی اش را دیگر حدس بزنید!

2819950264134765220963936313614012526.jpg

راستی هیچ می دانید پائولو مالدینی اسطوره میلان از شهر میلان واقع در شمال غربی ایتالیا، شهر رم واقع در مرکز کشور ایتالیا که فاصله ای حدود ششصد کیلومتری دارد آمده تا از یک جانباز جنگی ایرانی که خواستار عکس یادگاری اوست عیادت کند؟ آیا فوتبالیست ایرانی را سراغ دارید که چنین مسافتی را برای به دست آوردن دل یک جانباز، معلول، بچه یتیم، بیمار و ... بپیماید؟

منبع : tebyan.net

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
محمد جان ممنون از اين پست زيباتون . فقط ايكاش اين تاپيك را در تالار فوتبال قرار مي داديد تا بيشتر ديده مي شد.
اما واقعا جاي تقدير داره اين حركت كاپيتان اسبق تيم ايتاليا كه چنين حركت انساني را انجام دادند.
مطمئنا ايشان علاوه بر سطح بازي بالا و وفاداري كه به باشگاه ميلان همواره داشته اند از لحاظ انساني هم در درجه بسيار بالايي قرار دارند . هيچ نمي توان گفت جز دعا و آرزوي سلامتي و شادكامي از درگاه خداوند متعال براي چنين بزرگاني كه با اينكه در نهايت قدرت مالي و شهرت قرار دارند ، انسان هستند. :)

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
حق با شماست... اگر مدیرها جابجاش کنن ممنون می شم.

حقیقتش خودم هم وقتی خوندم واقعا دگرگون شدم. آدم هیچ جوری نمی تونه این همه فروتنی رو توصیف کنه.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
راستش من تا اصل خبر را نبینم نمی تونم باور کنم.

ضمن اینکه گشتم ولی چیزی پیدا نکردم. اگر کسی پیدا کرد لینکش را بگذاره.

البته شکی نیست که اگر حقیقت داشته باشه جای تحسین داره.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من اینو چند ماه پیش یه جای دیگه خونده بودم. در مورد صحت اش نمیشه خیلی مطمئن بود (چون خود اون رزمنده نقل اش کرده نه مالدینی) ولی اصلا بعید هم نیست اگه واقعیت داشته باشه. مالدینی مدت هاست انسانیت و اسطورگی اش رو اثبات کرده.

چند هفته پیش میلان در سوئیس میزبان زوریخ بود. اواسط نیمه اول کالادزه مصدوم شد و مالدینی جاش اومد به زمین. تشویق گرم همه ی استادیوم برای مالدینی واقعا تکون دهنده بود! با اینکه مشابه این صحنه رو خیلی زیاد در مورد مالدینی میبینیم.
نمیخوام به عنوان یه هوادار میلان اغراق کنم ولی در حال حاضر از این نظر هیچ فوتبالیستی چنین جایگاهی نداره. کدوم بازیکن رو دیدید که هوادار های رقیب موقع ورود به زمین تشویق اش کنن؟؟...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دو سه سال پیش بود فکر کنم تو مجله موفقیت خونده بودم!
از قول همون جانباز!
واقعا که نمونه واقعی یک ستاره فوتبال هست

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
همین جریان برای یورگن کلیزمن هست در زلزله رود بار پیش آمد..

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
عموی من ایتالیا زندگی میکنه
زمانی که هنوز روبرتو باجو بازی میکرد رفته بود خونه اش و باهاش مصاحبه کرده بود
مصاحبه هم در روزنامه همشهری چاپ شد
بعضی از ستاره ها هم اینجورین

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من هم هلند بودم شب خوابيدم صبح بيدار شدم ديدم در آغوش يوهان كرايوف بودم و فان باستن هم داشت كفشهام رو واكس ميزد!
الان اينو هم باور كنيد ديگه!

بالا