roteal2007
Registered User
- نوشتهها
- 989
- لایکها
- 804
تایلند یک فاحشه خانه بزرگ است.
گریه حضار...
تایلند یک فاحشه خانه بزرگ است.
هتل ها هیچ مسولیتی در قبال لیدی بوی ها ندارن و خیلی هتل ها از ورود لیدی بوی جلوگیری می کنند ما در هتلی که بودیم به فارسی نوشته بود با آوردن لیدی بوی به هتل 20 هزار بات جریمه میشویدپلیس ها معمولاٌ کاری باکار لیدی بوی ها ندارد ولی اگه کارتون بیخ پیدا کنه وبه پلیس بکشه حتی اگه صد در صد حق با شما باشه حق را با لیدی بوی می دهند و شما را جریمه می کنند چون س ک س با اون ها جرم هست بیشتر مشتری آنان از آمریکا واروپای شرقی میباشد آسیایی ها زیاد تمایلی به آنان ندارد البته جدیداً ایرانی ها هم مشتریها خوبی واسشون شدن
گریه حضار...
دوست عزیز اونجا باید خجالت و کم رویی را کنار بزاریم اصولاٌ ما ایرانی ها بر خلاف ادعامون خیلی آدم های کم رویی هستم البته همون روز اول یخت باز می شه در ضمن اونجا نیاز نیست مخ بزنی از در رو دیوار دست که به سمت می یادواسه چی روس ها مخ زدن نمیخوان؟؟
تو بگو گربه! من مخ گربه هم نمیتونم بزنم![]()
دوست عزیز اونجا باید خجالت و کم رویی را کنار بزاریم اصولاٌ ما ایرانی ها بر خلاف ادعامون خیلی آدم های کم رویی هستم البته همون روز اول یخت باز می شه در ضمن اونجا نیاز نیست مخ بزنی از در رو دیوار دست که به سمت می یاد
واسه چی روس ها مخ زدن نمیخوان؟؟
تو بگو گربه! من مخ گربه هم نمیتونم بزنم![]()
دوست عزیز اونجا باید خجالت و کم رویی را کنار بزاریم اصولاٌ ما ایرانی ها بر خلاف ادعامون خیلی آدم های کم رویی هستم البته همون روز اول یخت باز می شه در ضمن اونجا نیاز نیست مخ بزنی از در رو دیوار دست که به سمت می یاد
پول داری ؟ نمی خواد مخ بزنی !! برو صفا کن فقط .. به هر کی بگی نه نمی گه
ربطی به خجالت و کم رویی نداره
اتفاقا من خیلی آدم پر رویی هستم
مشکل اینه که انگار تو 20 سال گذشته تو این دنیا نبودم و تازه پا به این دنیا گذاشتم
اصلا نمیدونم چی باید بگم.اگه بدونم چی بگم با پر رویی هرچه تمام تر میگم
اصلا با دوستای خودم که همه چیز همدیگه رو هم میدونیم حرفی واسه گفتن ندارم واس به حال دخترا...
پولشو دارم ولی مشکل اینه که نمیخوام با پول کاری کنم
من میخوام با یکی دوست بشم اصلا ثکث و...هم نمیخوام
اگه مشکلم این بود قبل اینکه روانی بشم با هزینه خیلی پایینی انجامش داده بودم
دلاور شما تاپیک بزنی دذباره موشکولت خعلی بیتره
واقعاٌ شاید این صحبت ها واسه خیلی ها تکراری باشه و مرور خاطره هاست ولی تجربه خوبی واسه دوستان عزیزی می شود که برای اولین بار به کشور لبخندها مسافرت میکتنند اول اینکه شما در تایلند چندتا کلمه خیلی می شنوی که ملکه ذهنت می شه (عزیزم گفتن تایلندی ها که این کلمه را می کشند-شورت تایم-لونگ تایم-بوم بوم-) در مورد مسائل بهداشتی نیز خیلی از ما جلوتر و حساستر هستندو رعایت می کنند وبدون کاندوم اجازه نزدیکی نمی دهند نیازی هم نیست شما از ایران خریداری کنند در هر فروشگاهی انواع واقسام آن یافت می شوداقا مسایل بهداشتی و اینا هم رعایت میکنن یا از ایران با خودمون کا*دوم هم ببریم
شنیدم ایدزی توشون زیاد هست؟