کجا رفتی عمو؟من پیرمرد، آخر عمری آواره دهات غریب شدم. خدا از باعث و بانیش نگذره
همون جایی که اولش با "کرم" شروع میشه، آخرش به "اه" ختم میشهکجا رفتی عمو؟
اگر با لهجه محلی شون تلفظ کنی با یه چیز دیگه شروع میشههمون جایی که اولش با "کرم" شروع میشه، آخرش به "اه" ختم میشه
آب و هوای خوب زده زیردلتهمون جایی که اولش با "کرم" شروع میشه، آخرش به "اه" ختم میشه
اونطوری با "کار" شروع میشهاگر با لهجه محلی شون تلفظ کنی با یه چیز دیگه شروع میشه
آب و هوای دهات ما رو اگر دیده بودی، به این بیابون های برهوت نمی گفتی سرسبز:general108:آب و هوای خوب زده زیردلت
عجب بهاری داره
کوههای سر سبز
اینجا مخصوص افراد بدبخت بیچارست .. توی مرفه بی درد اینجا چه میکنی؟ هان؟:general312:اونطوری با "کار" شروع میشه
آب و هوای دهات ما رو اگر دیده بودی، به این بیابون های برهوت نمی گفتی سرسبز:general108:
از من بدبخت تر هم مگه هست ؟ کدامتون کار و زندگیتون رو ول کردید و سر پیری در 600 کیلومتری شهرتون زندگی میکنید ؟:general208::general211:اینجا مخصوص افراد بدبخت بیچارست .. توی مرفه بی درد اینجا چه میکنی؟ هان؟:general312:
هوای پاکاز من بدبخت تر هم مگه هست ؟ کدامتون کار و زندگیتون رو ول کردید و سر پیری در 600 کیلومتری شهرتون زندگی میکنید ؟:general208::general211:
اینا واسه رد گم کنیه مطمئنم از دور داری تجارت کثیف و پولشویی انجام میدیاز من بدبخت تر هم مگه هست ؟ کدامتون کار و زندگیتون رو ول کردید و سر پیری در 600 کیلومتری شهرتون زندگی میکنید ؟:general208::general211:
اه اه اه اه مگه دور از جونم حاج آقا ن*** هستم که از محل زندگی فقط چمن و چراگاهش رو بخوام ؟ من به کلانشهر عادت دارم:general710:هوای پاک
غذای ارگانیک
وچیزای دیگه
الحق بدیختی
نه بجان دمو ، از کار و زندگی افتادماینا واسه رد گم کنیه مطمئنم از دور داری تجارت کثیف و پولشویی انجام میدی
یعنی شما به جز چراگاه و و چمن چیزای دیگه هم مثل سنگ و دیواراه اه اه اه مگه دور از جونم حاج آقا ن*** هستم که از محل زندگی فقط چمن و چراگاهش رو بخوام ؟ من به کلانشهر عادت دارم:general710:
در همین رابطه :
http://sendvid.com/ofh3sqw3
اه اه اه اه اگر آثار باستانی دهات ما رو دیده بودی، به این 4 تا خرابه خشت و گلی نمی گفتی آثار باستانی:general108:یعنی شما به جز چراگاه و و چمن چیزای دیگه هم مثل سنگ و دیوار
در همین رابطه : سپس به دیدار آثار باستانی رفتیم
:general703:
http://www.aparat.com/v/3htSP
نه نمی شناسمشاه اه اه اه اگر آثار باستانی دهات ما رو دیده بودی، به این 4 تا خرابه خشت و گلی نمی گفتی آثار باستانی:general108:
پ.ن: همشهری goldenrule ملعونی ؟ :general509: