یوزر جدید مبارک!توی دهات ما گوجه فرنگی رو میذارن توی آفتاب خشک بشه، بعد روش روغن زیتون می ریزن و با نون می خورند:general509: بجان خودم
مرسی. یوزر جدید نیست. دو هفته است دارمش. دیگه باید بن بشه کم کمیوزر جدید مبارک!
دهاتتون کجاس حالا :general208::general607:
دیگه من فقط مونده بود من تبریک بگم انگار!مرسی. یوزر جدید نیست. دو هفته است دارمش. دیگه باید بن بشه کم کم
گالیسیا... تازه آبگوشت پاچه خوک هم میخوریم:general708::general509:
برای بن شدن باید تهنیت بگی. مثل شهادته:general406:دیگه من فقط مونده بود من تبریک بگم انگار!
خب تسلیت بن شدنشو پیش پیش پذیرا باش!
میگم اسپانیا چیکار داری آخه؟ :general107:
از دهاتای تبریز چیزای خوبی شنیدم!برای بن شدن باید تهنیت بگی. مثل شهادته:general406:
دهات آباء و اجدادیمه.... دهاتی های همه دنیا خصوصیات مشترک دارن
لطف میکنید بگین کجا؟ اگر غذا یا چیز جالبی هم واسه گفتن هست بفرماییدمن هم دهات هستم و قاصله تا شهر 10k هست.
یکم هم سیر توش له میکنن خیلی عالی میشه. دهاتتون تو ایتالیاست؟؟توی دهات ما گوجه فرنگی رو میذارن توی آفتاب خشک بشه، بعد روش روغن زیتون می ریزن و با نون می خورند:general509: بجان خودم
اسپانیا بود اگر پست ها رو کامل مطالعه کنیدیکم هم سیر توش له میکنن خیلی عالی میشه. دهاتتون تو ایتالیاست؟؟