دوچرخه بخر همه این گزینه هارو داره به جز بنزیندمت گرم ، اره فکر خوبی بود.
آقا از این موتور کوچیکا ، جم و جور ، چی بگیرم؟
-ارزون باشه ، از اینایی که 50 60 تومنه نه ، دنبال کلاس و افه اومدن نیستم ، فقط میخوام خوش قیمت باشه از خونه برم تا مغازه و اینا .
-بنزینی باشه ، چون اعتقادی به موتور برقی و شارژی و اینا ندارم.
-سرعت نره ، یعنی از 60 70 تا بیشتر نره ، چون من عشق سرعتم و میزنم جوونی خودمو تباه میکنم :دی
-گواهینامه نخواد ، چون دیگه وقت و حوصله ندارم برم تصدیق بگیرم
بیزی ی عکس با هندا 70 بذار خودتم باشیاولین موتوری که داشتم این بود
هوندا 70
سال 1395 خریدمش 300 هزار تومن البته سرم کلاه رفت چون در اصل نهایت قیمتش 200 هزار تومن بود
بعدا دیدم اگه با تور بزنم زیر یه نفر مجبورم طبق قوانین **** دیه و قصاص! گواهینامه موتور گرفتم 250 هزار تومن
بعد از این هوندا 70 رو فروختم 350 هزار تومن یه موتور بیکلاچ خریدم 3 میلیون تومن، الان که سال 1400 هست همین موتور بیکلاچ قیمت صفرش 40 ملیون تومنه! به کجا داریم میرسیم؟! ... ریال هر لحظه بی ارزش تر میشه
این هم عکس اولین موتورم، از پشتش عکس نگرفتم، پشت زین موتور نوشته بودم اکبر دوجنسه! هر کس تو خیابون میدید میوفتاد دنبالم
مشاهده پیوست 1260656
موتور خطرناک ترین وسیله نقیه هست، خودم ند بار تا حالا جون سالم بدر بردم، پیشنهاد خودم دوچرخه برقی هست
این متن رو هم بخونید:
"دوچرخه، مرگ تدریجی کره زمین است."
یک بانکدار، اقتصاددانان را به این فکر واداشت، وقتی گفت: " یک دوچرخه سوار، یک فاجعه برای اقتصاد کشور است: ماشین نمی خرد یا برای خرید خودرو پول قرض نمی گیرد. بیمه نمی پردازد، پول بنزین نمی دهد، هزینه ای برای بازبینی و تعمیرات مورد نیاز ماشین نمی دهد، از پارکینگ پولی استفاده نمی کند. تصادفات بزرگ ایجاد نمی کند، نیازی به بزرگراه های چند خطی ندارد. چاق هم نمی شود."
افراد سالم، برای اقتصاد، ضروری یا مفید نیستند. آنها دارو نمی خرند، به بیمارستان یا پزشک نمی روند و هیچ چیزی به تولید ناخالص داخلی کشور اضافه نمی کنند.
برعکس، هر فروشگاه جدید مک دونالد حداقل ۳۰ شغل ایجاد می کند، در واقع ۱۰ متخصص قلب، ۱۰ دندانپزشک، ۱۰ متخصص رژیـم غذایی و متخصص تغذیه، و همچنین افرادی که در خود فروشگاه مک دونالد کار می کنند.
با دقت انتخاب کنید: دوچرخه یا مک دونالد؟ ارزش فکر کردن داره.
نخیرم. من تو عمرم سوار موتور نشدم. می ترسم. تازه آرمان جونم هم موتور دوست ندارهالان افتک میاد میگه *کلکسیونر کاوازاکی هستم *
مشاهده پیوست 1260657
دوچرخه بخر همه این گزینه هارو داره به جز بنزین
حتی اگر سوار دوچرخه هم باشی به گواهینامه موتور نیاز هستگواهینامه نمیخواد فکر کنم؟
چقدر میخوای خرج کنی؟دمت گرم ، اره فکر خوبی بود.
آقا از این موتور کوچیکا ، جم و جور ، چی بگیرم؟
-ارزون باشه ، از اینایی که 50 60 تومنه نه ، دنبال کلاس و افه اومدن نیستم ، فقط میخوام خوش قیمت باشه از خونه برم تا مغازه و اینا .
-بنزینی باشه ، چون اعتقادی به موتور برقی و شارژی و اینا ندارم.
-سرعت نره ، یعنی از 60 70 تا بیشتر نره ، چون من عشق سرعتم و میزنم جوونی خودمو تباه میکنم :دی
-گواهینامه نخواد ، چون دیگه وقت و حوصله ندارم برم تصدیق بگیرم
من یه دونه اش 4 ماه پیش خریدم بفروشم کسی نخریداولین موتوری که داشتم این بود
هوندا 70
سال 1395 خریدمش 300 هزار تومن البته سرم کلاه رفت چون در اصل نهایت قیمتش 200 هزار تومن بود
بعدا دیدم اگه با تور بزنم زیر یه نفر مجبورم طبق قوانین **** دیه و قصاص! گواهینامه موتور گرفتم 250 هزار تومن
بعد از این هوندا 70 رو فروختم 350 هزار تومن یه موتور بیکلاچ خریدم 3 میلیون تومن، الان که سال 1400 هست همین موتور بیکلاچ قیمت صفرش 40 ملیون تومنه! به کجا داریم میرسیم؟! ... ریال هر لحظه بی ارزش تر میشه
این هم عکس اولین موتورم، از پشتش عکس نگرفتم، پشت زین موتور نوشته بودم اکبر دوجنسه! هر کس تو خیابون میدید میوفتاد دنبالم
مشاهده پیوست 1260656
موتور خطرناک ترین وسیله نقیه هست، خودم ند بار تا حالا جون سالم بدر بردم، پیشنهاد خودم دوچرخه برقی هست
این متن رو هم بخونید:
"دوچرخه، مرگ تدریجی کره زمین است."
یک بانکدار، اقتصاددانان را به این فکر واداشت، وقتی گفت: " یک دوچرخه سوار، یک فاجعه برای اقتصاد کشور است: ماشین نمی خرد یا برای خرید خودرو پول قرض نمی گیرد. بیمه نمی پردازد، پول بنزین نمی دهد، هزینه ای برای بازبینی و تعمیرات مورد نیاز ماشین نمی دهد، از پارکینگ پولی استفاده نمی کند. تصادفات بزرگ ایجاد نمی کند، نیازی به بزرگراه های چند خطی ندارد. چاق هم نمی شود."
افراد سالم، برای اقتصاد، ضروری یا مفید نیستند. آنها دارو نمی خرند، به بیمارستان یا پزشک نمی روند و هیچ چیزی به تولید ناخالص داخلی کشور اضافه نمی کنند.
برعکس، هر فروشگاه جدید مک دونالد حداقل ۳۰ شغل ایجاد می کند، در واقع ۱۰ متخصص قلب، ۱۰ دندانپزشک، ۱۰ متخصص رژیـم غذایی و متخصص تغذیه، و همچنین افرادی که در خود فروشگاه مک دونالد کار می کنند.
با دقت انتخاب کنید: دوچرخه یا مک دونالد؟ ارزش فکر کردن داره.
والا زیر 20 ایناچقدر میخوای خرج کنی؟
یه سرچ زدم دیدم زیر 30 35 چیز دندون گیری پیدا نمیشهوالا زیر 20 اینا
اسمش چیهیه موتورا تولید وطن هست جا پای خیلی خوبی داره میشه کارتن میو خرت و پرت باهاش جابجا کرد ارتفاعش هم کمه ، ضعیفه جماعت هم میتونه ازش استفاده کنه ، تمام اتوماته فقط گاز و ترمز داره ، کلا ۵۰ کیلومتر در ساعت میره یکی از دوستان خریده بود ۲۸ تومن !
پرسیدم چرا موتور بی کلاج خودتو فروختی ، جواب فرمودن مدارس شروع میشه دخترم رو که میخوام ببرم مدرسه با این راحته ، موتور قبلی ارتفاعش زیاد بود
من خودم پول مفت داشته باشم میخرم سواریش خیلی خوب بود و عجیب جای کلاج ترمز میگیره