nexpay

پارادوكس !!

شروع موضوع توسط Shahed ‏15 اکتبر 2005 در انجمن بایگانی

  1. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    چي چيه؟
    يه بنده خدايي اينو ميخواستش ! ميگفت يه برنامه اداريه !
    حالا چجورياس؟ از كجا پيداش كنم؟
     
  2. kamelot

    kamelot کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2005
    نوشته ها:
    162
    تشکر شده:
    1
    اینکه چی چیه رو نمیدونم ولی اگه اشتباه نکنم تو پایتخت دیدم اینو. :eek:
     
  3. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    paradox یک spreadsheed قدیمیه که اومد لوتوس رو بخوره ولی excel همه شون رو خورد!

    به رفیقت بگو دیتا بیسش رو ببره تو excel از حالا به بعد رو انجا کار کنه!
     
  4. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آها !
    ممنون ! معظلی شده بوداا ! [​IMG]
    حالا از کجا گیرش بیارم؟ طرف گیر داده میخوادش [​IMG]
     
  5. Spiro

    Spiro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    804
    تشکر شده:
    1
    حالا واسه چی گیر داده ؟ كارش گره خورده یا نه ! برا متفاوت بودنه ؟
     
  6. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    فک کنم قضیه گره باشه !
     
  7. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    اگر میخواد گره اش باز بشه باید به اکسل منتقلش کنه!
    اگر میخواد حتما خود برنامه پارادوکس رو اجرا کنه و گره اش کورتر بشه باید بری کتابفروشی ارس تو انقلاب!
     
  8. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ممنون ! [​IMG]
    دوست خوب ! [​IMG]
     
  9. ♂MAJID

    ♂MAJID کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,238
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    HellioN !!!
    میشه بیشتر توضیح بدین این پارادکس چی بید؟ هاااا:p
     
  10. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    شاهد جان - من Paradox رو با اون یکی محصول قدیمی Borland یعنی Quattro Pro اشتباه کردم.
    Paradox سیستم مدیریت دیتابیس بود نه صفحه گسترده!

    یعنی این دوستت باید اون رو به Access منتقل کنه نه Excel .
     
  11. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب اکشال نداره !
    پیش میاد ! [​IMG]

    چیزه ! یعنی دیتا بیس میسازه؟
    با چه فرمتی؟ چجوریاس؟ راحت میره تو اکسس؟تحت داسه یا ویندوز؟از کجا تهیش کنه؟ [​IMG]
     
  12. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    بله دیگه - دیتابیسه!
    میتونی براش برنامه های کمکی برای دیدن (فقط دیدن) دیتابیسهای پارادوکس با گوگلیدن پیدا کنی!

    آره - راحت میره:D
    احتمالا با کدهای فارسیش مشکل پیدا میکنی!
    ولی تبدیل کدهاش ساده است.

    اصلش که تحت داس بود - یک ورژن تحت ویندوز هم اواخر کارش اومد که نیومده مغلوب Access شد!
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal