• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاسخ : دماسنج با نمایش در کامپیوتر(8051)احتیاج به کمک

Pedram_amour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:
درخواست کمک داشتم ازدوستانی که توی برنامه نویسی میکروکنترلر8051 مهارت دارند.
یه پروژه قراره انجام بدم که موضوع این پروژه یه دماسنج ساده ای هست که علاوه برنمایش دما برروی LCD مدار
مقدار دما را ازطریق پورتهای TXDو RXD به پورتCOM کامپیوتر ارسال کندوبعد توسط نرم افزاری که تحت ویژوال بیسیک نوشته خواهد شد میزان دما در کامپیوتر هم نمایش داده شود.

یه برنامه دماسنج ساده دارم فقط مشکلم اینه که چه طوری به کامپیوتر وصلش کنم.دوستان اگه محبت کنندو یه برنامه ی کوچولو واسه من پیدا کنند خیلی خیلی ممنون میشم.

خیلی خیلی ممنون

_H2_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برای خود دما سنسور LM35 چیز جالبی است، البته یک سنسور دیگر هم وجود دارد که خروجی دیجیتال دارد ولی اعلان یادم نیست.
و برای ارتباط با رایانه هم، در VB8 با کمک کلاسس System.IO.Ports.SerialPort به راحتی میتوانید اطلاعات سریال را رد و بدل کنید.
اگر مشکلتان صرفاً سر انتقال است، سعی میکنم در وقت مناسب تر توضیح بیشتری بدهم.

امير معيري

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:
درخواست کمک داشتم ازدوستانی که توی برنامه نویسی میکروکنترلر8051 مهارت دارند.
یه پروژه قراره انجام بدم که موضوع این پروژه یه دماسنج ساده ای هست که علاوه برنمایش دما برروی LCD مدار
مقدار دما را ازطریق پورتهای TXDو RXD به پورتCOM کامپیوتر ارسال کندوبعد توسط نرم افزاری که تحت ویژوال بیسیک نوشته خواهد شد میزان دما در کامپیوتر هم نمایش داده شود.

یه برنامه دماسنج ساده دارم فقط مشکلم اینه که چه طوری به کامپیوتر وصلش کنم.دوستان اگه محبت کنندو یه برنامه ی کوچولو واسه من پیدا کنند خیلی خیلی ممنون میشم.

خیلی خیلی ممنون

با سلام

شما برای اینکه بتونید بین میکرو و پی سی ، بطریق سریال ، تبادل اطلاعات داشته باشید ، باید پورت سریال میکرو کنترولر رو تنظیم کنید .
و بعد ارتباط پورت سریال میکرو و پی سی ، با برنامه "windows hyper terminal" ، قادر خواهید بود ، نه تنها اطلاعات سنسور دما ، بلکه هر دیتای دیگری را که در برنامه اصلی میکرو ، مشخص نموده اید را مشاهده و یا با VB اطلاعات مورد نظر را پروسس کنید .

با چند خط برنامه ، این خواسته شما انجام خواهد شد

یک برنامه نمونه برای دریافت اطلاعات میکرو از پی سی :

مد 8 بیتی ، بدون پریتی ، باود 19200 تا 57600 و کریستال میکرو 95./11 مگاهرتز

MOV SCON, #52h ; #11011100b ;SCON: mode 1, 8-bit UART, enable rcvr
MOV TMOD, #20h ; TMOD: timer 1, mode 2, 8-bit reload
ORL PCON, #080h
MOV TH1, #0FFh ; Baud Rate 19200 (#0FDh) Baud Rate 57600 (#0FFh)
MOV TL1, #0FFh ;

SETB TR1 ;TR1: timer 1 run
CLR RI ; ready to receive data

$ , RX: JNB RI
MOV A, SBUF ; receive data
CLR RI ; ready to receive
MOV P1, A ; export to P1
JMP RX ; receive again

موفق باشید .
در صورت نیاز به کمک بیشتر ، در خدمتیم .:)

بالا