amd>intel
مدیر بازنشسته
هر چقدر مسير گردش هوا تو كيس درست باشد .بالطبع خاك كمتري تو كيس جمع ميشود
هر چقدر مسير گردش هوا تو كيس درست باشد .بالطبع خاك كمتري تو كيس جمع ميشود
كاملا جوابگو هست . ولي من به جاي شما بودم 480 وات گرين ميگرفتم يا 500 وات كولر مستر
شايد ريوژن جديدش باشه .
از اساتید شرکت گرین قبل از خرید پاور که زنگ زدم و گفتم چه سیستمی می خوام بگیرم گفنتد پاور 530 ab بگیر چیز خوبیه و سیستمت با این بهترین سازگاری رو داره
البته خودم می خواستمA 430 بگیرم به خاطر گردش هوای بهتر و روزنه های بزرگ لانه زنبوری و فن بزرگتر که نشد و اتفاقی همونAB 530 رو گرفتم حالا می خواستم ازشون خواهش کنم این پاور رو حد اقل برای این کیس به کسی پیشنهاد ندن چون صدای فن این پاور که صدای فن کارت گرافیم هم باهاش میکس شده یه دیسکوی فففففف... شده واسه بنده که اینقدر سعی کردم سیستم silent بشه اصلا جالب نیست وقتی سیستم روشن میشه درست مثل کیسهای قدیمی که یه مدت تو بازار با پاور به قیمت 20 یا 25 تومن بودن با مارکای xsess یا مشابه همون قدر سر و صدای این فن پاور مخصوصا آخر شب روی مخ آدم میره.
البته توی روز که صدای محیط اطراف بیشتره ، خودشو نشون نمیده ولی چون دو تا فن کوچیک روش هست طبیعتا صداش هم ...
دیگه اینکه بنده برای مادربرد ga 965p s3 یه مشکل کوچیک دارم ، چون محل سوکت F-Audio توی این برد یه کم دور هست و درست پشت قسمت back rear مادر برد یعنی lan و ... کابل ورودی هدفون و میکروفون جلویی کیس در نزدیک ترین حالت که البته کارت گرافیک و مودم هم کمی جلوش رو میگیرن حدود 7 سانت کوتاهه نمی دونم حالا که برد بسته شده می تونم باز کنم و از جایه دیگه کابل رو بکشم آیا اصلا این امکان هست؟
سوم اینکه فن وسطی کیس بنده silent storm به طور پیش فرض روبروی فن قسمت خروجی بسته شده بود که چون اکثر کابلها مخصوصا کابل 24 پین دقیقا میاد پشت این فن و رسما پشتش رو می بنده من جای فن رو آوردم پایین تر که اگه به صورت عمودی در نظر بگیرید حالت چیدمان رو بین فن ورودی و خروجی قرار گرفته (هر چند که دو تا هارد میشه گفت 70 در صد جلوی فن ورودی رو بسته بعلاوه کابین هارد) به نظر شما این محل مشکی نداره؟ ضمن اینکه کابل مزاحم IDE همراه کابهای پاور هم حدود د 50 درصد جلوی فن وسط رو بستن.
مورد آخر هم دو تا کابل 12 ولت زرد رنگ 4 پین برای مادر برد هست که یکیش رو روی پاور زده 17 آمپر و یکی دیگه 18 آمپر ولی روی کابلها مشخش نیست کدوم کدومه آیا فرقی میکنه من کدوم رو بزنم البته من شانسی یکی رو زدم و مشکلی هم نبود حالا فنی ترش رو نمی دونم.
این رو هم بپرسم تو جعبه کیس یه قطعه پلاستیکی پشت چسب دارسفید هست حدود 2 سانت در دو سانت اون برای چیه؟
البته این رو هم بگم که در کل از این کیس خوشم میاد و راضی هستم ولی پاور رو هرگز که اگه مشکل قاب پاور در آینده رفع بشه و بشه از قاب 430 استفاده کرد درست میشه البته از ما که گذشت.
![]()
![]()
دوست من : من به خاطر شما با مهندس عمراني صحبت كردم. قرار شد كه كيس و پاور رو ببريد شركت كه در حضور خودتان مشكلتون حل بشه
آقا قیمت پاور الان چنده؟
آقا قیمت پاور الان چنده؟