• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاور - كيس - كولينگ

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند وقت پیش توی ویترین نمایندگی گرین شهر خودمون یک Tuniq 2 دیدم که توری که روی درش نصب شده بود زنگ زده بود!
مگه این کیس ها ضد زنگ نیستن؟
جنس Tuniq 3 هم همینه و ممکنه زنگ بزنه؟

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

اینکه کیس Tuniq2 هنوز وارد بازار نشده ، با پنل آلومینیوم خود ، دچار زنگ زدگی شده باشد، خیلی عجیب است! این کیس، تازه ظرف یک هفته آینده توزیع می گردد.

ولی ممکن است منظور شما کیس Tuniq باشد. این کیس در وسط زوار آلومینیومی جلوی پنل خود، یک توری فلزی دارد که با رنگ کوره ای اندود شده است. حال چه اتفاقی افتاده که این رنگ ضخیم تراشیده شده است و بدنه توری دچار زنگ زدگی شده است، عجیب است. از این نظر عجیب عرض می کنم که این مدل کیس را تقریبا نزدیک یک سال و نیم است که به بیش از 10 نمایشگاه داخلی برده ام و با حمل و نقل های غیر طبیعی که داشته است ، حتی یک خراش کوچک بر روی توری و پنل آلومینیومی آن نیفتاده است. اکنون هم این نمونه در ویترین شرکت موجود است .

پنل Tuniq3 هم آلومینیومی می باشد.

با تقدیم احترام

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا tuniq 2 و tuniq 3 کیس های زیبایی هستند.

اما حدود قیمتشون چنده و در مقایسه با silent storm توان خنک کنندگی شون چطوره ?

سئوال بعدی هم اینه که من هر چی نگاه مکنم نمیتونم بفهمم که dvd player و cd player کجای این کیس ها نصب میشه !!!!!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
tuniq از نظر فني و كولينگ بهتر از سايلنت استروم هست

usb

Registered User
لایک‌ها
0
اميد جان من فراموش كردم كيس و پاور رو ازتون سوال كنم

حالا با توجه به اين سيستمي كه شما پيشنهاد داديد ... چه كيس و پاوري پيشنهاد ميديد ؟؟؟

main biostar tforce 965
vga x1650 his
ram 2*512 team elite
هاردم هم كه قبلا گفتم .البته كارت گرافيك 7900gs با مارك pixelview هم خوب هست

به نظرت 580A گرين مناسبه ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بله كاملا مناسب هست. كيس هم vine يا silent strom

usb

Registered User
لایک‌ها
0
بله كاملا مناسب هست. كيس هم vine يا silent strom

تشكر اميد عزيز
281.gif

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

اینکه کیس Tuniq2 هنوز وارد بازار نشده ، با پنل آلومینیوم خود ، دچار زنگ زدگی شده باشد، خیلی عجیب است! این کیس، تازه ظرف یک هفته آینده توزیع می گردد.

ولی ممکن است منظور شما کیس Tuniq باشد. این کیس در وسط زوار آلومینیومی جلوی پنل خود، یک توری فلزی دارد که با رنگ کوره ای اندود شده است. حال چه اتفاقی افتاده که این رنگ ضخیم تراشیده شده است و بدنه توری دچار زنگ زدگی شده است، عجیب است. از این نظر عجیب عرض می کنم که این مدل کیس را تقریبا نزدیک یک سال و نیم است که به بیش از 10 نمایشگاه داخلی برده ام و با حمل و نقل های غیر طبیعی که داشته است ، حتی یک خراش کوچک بر روی توری و پنل آلومینیومی آن نیفتاده است. اکنون هم این نمونه در ویترین شرکت موجود است .

پنل Tuniq3 هم آلومینیومی می باشد.

با تقدیم احترام

امیدوارم من رو ببخشید
باز هم اسم اونا رو اشتباه کردم!
اون کیس Trio بود.:blush:

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حدود قیمت Tuniq2 , Tuniq3 چنده و در مقایسه با silent storm توان خنک کنندگی شون چطوره?
سئوال بعدی هم اینه که من هر چی نگاه مکنم نمیتونم بفهمم که dvd player و cd player کجای این کیس ها نصب میشه !!!!!

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

در مورد کولینگ کیسهای جدید گرین، ضمن تایید فرمایشات استاد عزیزم آقا امید ، اگر بخواهیم ترتیب بندی کنیم به این شکل می باشد:

با قیمتی در حدود 65 هزار تومان

با قیمتی در حدود 70 هزار تومان

با قیمتی در حدود 55 هزار تومان

با قیمتی در حدود 95 هزار تومان

با قیمتی در حدود 65 هزار تومان

در این مدلها ، پنل جلوی کیس به صورت لولایی باز می شوند و می توانید از ODD های خود به راحتی استفاده فرمایید.

با تقدیم احترام

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باز هم اسم اونا رو اشتباه کردم! اسم اون کیس که پنل جلویش دچار زنگ زدگی شده بود، Trio بود.

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

کیس Trio نیز همانند Tuniq دارای توری محافظ با روکش رنگ کوره ای و بسیار مقاوم در برابر خراشیدگی می باشد. ولی با تمام این اوصاف اگر شخصی به عمد و قصد بخواهد برروی آن خراش ایجاد نماید، طبیعتا موفق خواهد شد و شرایط را برای زنگ زدگی توری آماده نموده است.( قطعا کیسهایی که در ویترین چیده شده اند، شرایط سخت و جابجایی های زیادی را متحمل می شوند که می تواند موجب بروز این حالت گردد). در صورت امکان آدرس فروشگاهی که این کیس را در ویترین آن ملاحظه فرموده اید را برای من باز گو نمایید.

با تشکر و تقدیم احترام

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سئوال بعدی هم اینه که من هر چی نگاه می کنم، متوجه نمی شوم که dvd player و cd player ها ، کجای این کیس ها نصب میشوند!!!!!

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

گفتم شاید این عکس، بهتر بتواند جوابگوی سوال شما باشد:

با تقدیم احترام

hossein61

Registered User
لایک‌ها
3
جناب مهندس عمرانی ، ظاهرا مدلهای Silent Storm ساخت Sunbeam بصورت Side Panel Window هستن.
می خواستم ببینم اینجا مدلی از این کیس که Side Panel Window داشته باشه قابل تهیه نیست؟
و توی این کلاس فقط کیس TuniQ2 این مورد رو داره؟ (که متاسفانه کمی گرونه!)
با تشکر و آرزوی موفقیت برای شما

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
تو همه جاي دنيا كيسي كه full option باشه قيمت بيشتري داره در ضمن tuniq2 قيمتش آنچنان هم بالا نيست

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
مشه لطف کنید قیمت پاور های 580B , 680B , 780B رو بگید .

مطلب بعدی هم اینه که دفعه قبل لطف کردید و توان خنک کنندگی کیس ها رو بترتیب نوشتید فقط نگفتید که از آخر به اول بود یا از اول به آخر ؟؟

half_life3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.من دقیقا 95 هار تومن پول دارم.
باهاش میخوام یه کیس خوب بدون پاور بخرم که خیلی زیبا و خوب باشه.
میخوام از بین مدل های green و thermaltake انتخاب کنم.
به نظر شما کدومو بخرم؟
به نظر شم green tuniq2 بهتره یا thermaltake soprano ?
قیمت کیس گرین تونیک 2 چنده؟
ممنون...

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام.من دقیقا 95 هار تومن پول دارم.
باهاش میخوام یه کیس خوب بدون پاور بخرم که خیلی زیبا و خوب باشه.
میخوام از بین مدل های green و thermaltake انتخاب کنم.
به نظر شما کدومو بخرم؟
به نظر شم green tuniq2 بهتره یا thermaltake soprano ?
قیمت کیس گرین تونیک 2 چنده؟
ممنون...

خوب قیمتارو صفحه قبل زده دیگه...یک سوال را چند بار نپرسید...حالا بنده خدا زحمت می کشه قیمت می ذاره شما یک صفحه بک نمی زنی ببینی قبلا چیا گفته شده یا نشده ....

Tt soprano و tuniq 2 هر دو کیس های خوشگلی هستن. تونیک 2 هم مثل اینکه 65 هزار تومان هستش که هنوز زیر خط تولید/مونتاژ نرفته.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
tuniq 2 خيلي بهتر از soprano هست چون اين كيس كيس درجه 1 tt حساب نميشه.tuniq 2 ساپورت بهتري هم داره. البته اگر 150 تومن بودجه داشتي من armor رو بهت توصيه ميكردم

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
tuniq 2 خيلي بهتر از soprano هست چون اين كيس كيس درجه 1 tt حساب نميشه.tuniq 2 ساپورت بهتري هم داره. البته اگر 150 تومن بودجه داشتي من armor رو بهت توصيه ميكردم

ساپورت که لازم نداره .... فنر نداره که در بره :lol: میگم امید جان قیمت armor JR silver with side panel را داری؟

چاکرم.جواب پی ام را هم ندادی:blush:

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
گرفتارم. گوشيم سوخته ريختم بهم. بالاخره اگر پنلش بشكنه يا دگمش خراب بشه موجود هست .اين خودش يك آرامش رواني به مشتري ميده

usb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت آقاي مهندس عمراني و اميد عزيز

ميخواستم ببينيم از لحاظ ميزان صدا بين Vine و Silent Storm ‌ چقدر اختلاف هست ..؟ و يا هر كدوم چند db توليد صدا ميكنند ؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

گفتم شاید این عکس، بهتر بتواند جوابگوی سوال شما باشد:

با تقدیم احترام

یعنی برای گذاشتن و برداشتن cd باید در جلوی کسی باز و بسته شود ؟

بالا