• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاور - كيس - كولينگ

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
هر چقدر مسير گردش هوا تو كيس درست باشد .بالطبع خاك كمتري تو كيس جمع ميشود

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
هر چقدر مسير گردش هوا تو كيس درست باشد .بالطبع خاك كمتري تو كيس جمع ميشود

تاجایی که من از آقای عمرانی شنیدم در بهترین حالت باید هوا از جلو کیس وارد بشه و از عقب خارج بشه
مسیر خارج شدن چه فرقی می کنه؟
میشه بیشتر توضیح بدین؟

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
1.قیمت پاور های Cooler Master 400W , 500W چقدره؟
2.کلا یک پاور 400W> میخوام که صداش تا حد امکان کم باشه.کسی غیر از Green یک همچین پاوری سراغ داره؟

bita4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دارم یه سیستم می بندم با cpu 6420 مادربورد بایواستار vga 8500gt و بقیه چیزا. فکر می کنید پاور 450 وات ایسیبل جوابگوی این سیستم هست یا نه؟ لطفا سریعتر جواب بدید چون تا فردا بیشتر مهلت ندارم. ممنونم.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
كاملا جوابگو هست . ولي من به جاي شما بودم 480 وات گرين ميگرفتم يا 500 وات كولر مستر

bita4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كاملا جوابگو هست . ولي من به جاي شما بودم 480 وات گرين ميگرفتم يا 500 وات كولر مستر

متشکرم. دیروز یه کولر مستر 550 وات گرفتم 60 تومن که 6 تومن ارزونتر از ایسیبل 450 وات بود! جالبه نه؟

Amir joon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من یه پاور Green 580B خریدم توسایت گرین که مشخصاتشو میدیدم نوشته 2 تا فن 8*8 داره
در حالیکه پاور من فقط یه فن 8*8 روش هست
چطوری میشه یه همچین چیزی؟:blink:

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ok مسئله اي نيست .بعدازظهر ها زنگ بزني بهتر هست

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از اساتید شرکت گرین قبل از خرید پاور که زنگ زدم و گفتم چه سیستمی می خوام بگیرم گفنتد پاور 530 ab بگیر چیز خوبیه و سیستمت با این بهترین سازگاری رو داره
البته خودم می خواستمA 430 بگیرم به خاطر گردش هوای بهتر و روزنه های بزرگ لانه زنبوری و فن بزرگتر که نشد و اتفاقی همونAB 530 رو گرفتم حالا می خواستم ازشون خواهش کنم این پاور رو حد اقل برای این کیس به کسی پیشنهاد ندن چون صدای فن این پاور که صدای فن کارت گرافیم هم باهاش میکس شده یه دیسکوی فففففف... شده واسه بنده که اینقدر سعی کردم سیستم silent بشه اصلا جالب نیست وقتی سیستم روشن میشه درست مثل کیسهای قدیمی که یه مدت تو بازار با پاور به قیمت 20 یا 25 تومن بودن با مارکای xsess یا مشابه همون قدر سر و صدای این فن پاور مخصوصا آخر شب روی مخ آدم میره.
البته توی روز که صدای محیط اطراف بیشتره ، خودشو نشون نمیده ولی چون دو تا فن کوچیک روش هست طبیعتا صداش هم ...
دیگه اینکه بنده برای مادربرد ga 965p s3 یه مشکل کوچیک دارم ، چون محل سوکت F-Audio توی این برد یه کم دور هست و درست پشت قسمت back rear مادر برد یعنی lan و ... کابل ورودی هدفون و میکروفون جلویی کیس در نزدیک ترین حالت که البته کارت گرافیک و مودم هم کمی جلوش رو میگیرن حدود 7 سانت کوتاهه نمی دونم حالا که برد بسته شده می تونم باز کنم و از جایه دیگه کابل رو بکشم آیا اصلا این امکان هست؟
سوم اینکه فن وسطی کیس بنده silent storm به طور پیش فرض روبروی فن قسمت خروجی بسته شده بود که چون اکثر کابلها مخصوصا کابل 24 پین دقیقا میاد پشت این فن و رسما پشتش رو می بنده من جای فن رو آوردم پایین تر که اگه به صورت عمودی در نظر بگیرید حالت چیدمان رو بین فن ورودی و خروجی قرار گرفته (هر چند که دو تا هارد میشه گفت 70 در صد جلوی فن ورودی رو بسته بعلاوه کابین هارد) به نظر شما این محل مشکی نداره؟ ضمن اینکه کابل مزاحم IDE همراه کابهای پاور هم حدود د 50 درصد جلوی فن وسط رو بستن.
مورد آخر هم دو تا کابل 12 ولت زرد رنگ 4 پین برای مادر برد هست که یکیش رو روی پاور زده 17 آمپر و یکی دیگه 18 آمپر ولی روی کابلها مشخش نیست کدوم کدومه آیا فرقی میکنه من کدوم رو بزنم البته من شانسی یکی رو زدم و مشکلی هم نبود حالا فنی ترش رو نمی دونم.
این رو هم بپرسم تو جعبه کیس یه قطعه پلاستیکی پشت چسب دارسفید هست حدود 2 سانت در دو سانت اون برای چیه؟
البته این رو هم بگم که در کل از این کیس خوشم میاد و راضی هستم ولی پاور رو هرگز که اگه مشکل قاب پاور در آینده رفع بشه و بشه از قاب 430 استفاده کرد درست میشه البته از ما که گذشت.

attachment.php

attachment.php

فایل های ضمیمه

• gp430a_key.gif
    gp430a_key.gif
    20.4 KB · نمایش ها: 119
  • gp530ab_key.gif
    gp530ab_key.gif
    18.6 KB · نمایش ها: 121

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من : من به خاطر شما با مهندس عمراني صحبت كردم. قرار شد كه كيس و پاور رو ببريد شركت كه در حضور خودتان مشكلتون حل بشه

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اساتید شرکت گرین قبل از خرید پاور که زنگ زدم و گفتم چه سیستمی می خوام بگیرم گفنتد پاور 530 ab بگیر چیز خوبیه و سیستمت با این بهترین سازگاری رو داره
البته خودم می خواستمA 430 بگیرم به خاطر گردش هوای بهتر و روزنه های بزرگ لانه زنبوری و فن بزرگتر که نشد و اتفاقی همونAB 530 رو گرفتم حالا می خواستم ازشون خواهش کنم این پاور رو حد اقل برای این کیس به کسی پیشنهاد ندن چون صدای فن این پاور که صدای فن کارت گرافیم هم باهاش میکس شده یه دیسکوی فففففف... شده واسه بنده که اینقدر سعی کردم سیستم silent بشه اصلا جالب نیست وقتی سیستم روشن میشه درست مثل کیسهای قدیمی که یه مدت تو بازار با پاور به قیمت 20 یا 25 تومن بودن با مارکای xsess یا مشابه همون قدر سر و صدای این فن پاور مخصوصا آخر شب روی مخ آدم میره.
البته توی روز که صدای محیط اطراف بیشتره ، خودشو نشون نمیده ولی چون دو تا فن کوچیک روش هست طبیعتا صداش هم ...
دیگه اینکه بنده برای مادربرد ga 965p s3 یه مشکل کوچیک دارم ، چون محل سوکت F-Audio توی این برد یه کم دور هست و درست پشت قسمت back rear مادر برد یعنی lan و ... کابل ورودی هدفون و میکروفون جلویی کیس در نزدیک ترین حالت که البته کارت گرافیک و مودم هم کمی جلوش رو میگیرن حدود 7 سانت کوتاهه نمی دونم حالا که برد بسته شده می تونم باز کنم و از جایه دیگه کابل رو بکشم آیا اصلا این امکان هست؟
سوم اینکه فن وسطی کیس بنده silent storm به طور پیش فرض روبروی فن قسمت خروجی بسته شده بود که چون اکثر کابلها مخصوصا کابل 24 پین دقیقا میاد پشت این فن و رسما پشتش رو می بنده من جای فن رو آوردم پایین تر که اگه به صورت عمودی در نظر بگیرید حالت چیدمان رو بین فن ورودی و خروجی قرار گرفته (هر چند که دو تا هارد میشه گفت 70 در صد جلوی فن ورودی رو بسته بعلاوه کابین هارد) به نظر شما این محل مشکی نداره؟ ضمن اینکه کابل مزاحم IDE همراه کابهای پاور هم حدود د 50 درصد جلوی فن وسط رو بستن.
مورد آخر هم دو تا کابل 12 ولت زرد رنگ 4 پین برای مادر برد هست که یکیش رو روی پاور زده 17 آمپر و یکی دیگه 18 آمپر ولی روی کابلها مشخش نیست کدوم کدومه آیا فرقی میکنه من کدوم رو بزنم البته من شانسی یکی رو زدم و مشکلی هم نبود حالا فنی ترش رو نمی دونم.
این رو هم بپرسم تو جعبه کیس یه قطعه پلاستیکی پشت چسب دارسفید هست حدود 2 سانت در دو سانت اون برای چیه؟
البته این رو هم بگم که در کل از این کیس خوشم میاد و راضی هستم ولی پاور رو هرگز که اگه مشکل قاب پاور در آینده رفع بشه و بشه از قاب 430 استفاده کرد درست میشه البته از ما که گذشت.

attachment.php

attachment.php

430َA پاور خيلي ساكت :rolleyes: و خوبي هست و براي سيستم هاي AM2 پيشنهاد ميشود

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
انتخاب پاور بايد بنا به مصرف سيستم باشد .بايد مصرف سيستم رو محاسبه كرد كه اين تو سايت گرين وجود داره و بعد اقدام به خريد كرد. پاوري كه سايلنت هست خوبه ولي در دراز مدت اين پاوري كه خوب تهويه ميكنه عمر و كيفيت بيشتري دارد

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست من : من به خاطر شما با مهندس عمراني صحبت كردم. قرار شد كه كيس و پاور رو ببريد شركت كه در حضور خودتان مشكلتون حل بشه

امید جان ممنون که به خاطر بچه ها به زحمت می فتی (خودمو میگم:happy:)
مواردی که اشاره کردم جزو ایراداتی هست که تو هر سیستم بستن مخصوصا اگه نوع کیس عوض بشه(از چیزی که عادت داری) ممکنه برای آدم پیش بیاد
دیشب سیستم رو دقیتر بررسی کردم در مورد صدا باید بگم به پاور انصافا نباید خیلی ایراد بگیرم چون بعد از قطع و وصل کردن تک تک فنها به این نتیجه رسیدم که بدترین صدا ی سیستم مربوط میشه به فن کارت گرافیک به علت سایزش و قطر کمی که داره و نوع کولینگ لیدتک 8600 این صدا اجتناب ناپذیره که در اولین فرصت باید با giga silent عوض کنم (اینم یه بیماری وسواسیه دیگه). صدای دیگه که بعضی وقتا هست صدای dvd wr که پلکستور هست و IDE موقع خوندن سی دی خیلی ناجور میشه (یه نصیحت هم به کسانی که مثل من به صدا حساس هستد بکنم: بهترین انتخاب براشون لپ تاپه هر چند الان چیز خفن نمیشه پیدا کرد که مثلا dx10 ساپورت باشه و... )
در مورد کابل F-Audio هم پنل جلوی کیس رو باز کردم و خوشبختانه به دلیل اینکه در سوکت جلو یک برد کوچیک با سوکت نصب شده بود به راحتی سوکتش رو در آوردم و سیم رو از سمت مخالف آوردم (شانس آوردم یه سوراخ کوچیم اونجا بود برای رد شدن سیم) و مشکل این هم حل شد
در مورد سیم های اضافی و تهویه فن این رو باید بگم تا حد زیادی با عوض کردن کابل IDE که بلندترشو بستم و جمع کردن کابلها با سیم بند بهتر شد(البته فکر می کنم جمع کردن سیم روی هم به خاطر ایجاد میدان مغناطیسی و احتمال اتصالی در آینده کار جالبی نباشه) و در مورد کابینت هارد هم یکی رو بستم پایین و یکی دیکه رو هم بردم بالا بینش یه جا باز شد که هوا جریان پیدا کنه و این جالبه که فن ورودی sileng storm برای هارد هم یه فن حساب میشه.
ضمنا اگه جناب عمرانی این چند تا سوال مونده ما رو جواب میداد خیلی خوب میشد.
*کابل atx 12 ولت 17 , 18 آمپر
*اون تیکه پلاستیکی
ممنون

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بازم هر مشكلي بود . من با بخش فني گرين و مهندس عزيز هماهنگ كردم . ايشون با لطف زياد به ما بچه هاي فروم حتي هزينه حمل ونقلش هم به عهده گرفتند. كاش همه شركت ها اينطوري بودن

viper_bloodsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا قیمت پاور الان چنده؟

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50

با سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي دوستان و مديران عزيز و گرامي.

قبل از هرچيز از اينكه لطف مي كنيد و به سوالات من جواب مي دهيد از شما بسيار تشكر ميكنم.

من سوالات بسيار مهمي داشتم كه مي خواستم مطرح كنم .

مادر برد كامپيوتر من سرور و سوكت پاور روي آن 20 پين است و الان چهار سال است كه آن را دارم و دارد عالي كار مي كند.

مي خواهم يك پاور عالي براي آن بگيرم كه حداقل 450 وات واقعي به طور ثابت برق به سيستم بده و 20 پين هم باشد(البته خيلي گران نشود)كه الان همه پاور ها 24 پين هستند و 20 پين بسيار كمياب شده.

اگر يك پاور 24 پين بگيرم و 4 پين آن را كه جدا شونده هستند كنار بگذارم و به سيستم وصل كنم مشكلي براي مادر برد و كامپيوترم پيش نمي آيد؟

بعضي از دوستان مي گويند پاور 24 پين با 20 پين اختلاف ولتاژ دارند و ممكنه به مادر برد و ديگر قطعات كامپيوترم صدمه بزند.آيا درست است؟

كدام يك از ماركهاي پاور البته 20 پين كه حداقل 450 وات واقعي به طور ثابت برق به سيستم مي ده را پيشنهاد ميكنيد؟
1.Thermaltake
2.Acble
3.Green

يكي از دوستان پيشنهاد يك پاور Acble 20 پين با 650W قدرت ولي 400 وات واقعي داده.آيا Acble همچنين پاوري دارد؟

باز هم ازشمادوستان و مديران گرامي و عزيزم به خاطر اينكه لطف مي كنيد و من را راهنمايي مي كنيد و به سوالات من پاسخ مي دهيد بسيار تشكر مي كنم.

هميشه سلامت و شاد و موفق باشيد.

ارادتمند شما.
آريا.

بالا