amd>intel
مدیر بازنشسته
فن cpu یا فن کیس ؟
فیلتر باعث میشه میزان گرد و غبار به کمترین مقدار ممکن برسه
فن cpu یا فن کیس ؟
سلام
2 سوال در مورد پاور داشتم و اگر دوستان لطف كرده و بسيار مختصر جواب دهند ممنون ميشوم
1- فرق پاور گرين با معمولي چيه؟
2- يك مارك خوب براي پاور p4 معمولي كه هم راحت بشود در بازار پيدا كرد و هم اينكه قيمتش هم معمولي و عرف بازار باشه (بين 8 الي 15 هزار) ، ايراني و خارجي هم فرق نميكنه و فقط مطمئن باشه (ترجيحا 600w).
توضيح: اين پاور براي سيستمهايي كه cpu=p4 3.6G 2m و رمهاشون باس 400 و 800 و بقيه لوازمش هم عرف بازار است مورد نياز است (سيستمها حرفه اي نيست كه پاور حرفهاي احتياج داشته باشه)
پيشاپيش از جواب سريع دوستان تشكر ميكنم.
ممکنه باعث سوختگی قطعات بشه چون ذرات گرد غبار نقش نارسانا رو دارن داخل کیس هم پر است از بردهای 1 لایه و چند لایه که شاید هزاران ارتباط داخل و روی این بردها وجود داشته باشه البته تو طولانی مدت همچین مشکلی ممکنه پیش بیاد .غباری که روی قطعات داخل کیس به مرور زمان میشینه آیا در عملکرد قطعات تاثیری داره؟ من خودم تنها موردی که به ذهنم میرسه اینه که اگر این غبار غلیظ باشه تا حدی کارایی هیت سینکها رو در انتقال حرارت به محیط کیس کاهش میده. آیا اگر این غبار خیلی غلیظ باشه (مثلا حاصل چند سال کار کردن سیستم) با توجه به اینکه در بعضی نقاط سیستم این غبار باردار هست میتونه باعث اتصال کوتاههای جزئی بشه؟
آقا فن سیستم من صدای هلیکوپتر میده! (البته شبها که همه جا ساکته این احساس بهم دست میده)
یه کم صداشو سراغ دارین؟
از فنهای سایلنت بیصدا هم میتونید استفاده کنید
من تو خونه یک کیس Green Trio دارم که بعد از دو یا سه ماه که درش رو باز کردم دیدم، روی قطعات یه مقداری گرد و غبار نشسته، که به نظرم از حد طبیعی یکم بیشتر بود. حال دو تا سوال:
1. چطوری میتونم این گرد و غباری که روی مادربرد نشسته پاک کنم، وسیله خاصی برای این منظور هست، مثل دمنده یا چیز دیگهای؟
2. درباره فیلتر بیشتر توضیح میدن، که به حول و قوه الهی بعد از پاک کردن گرد و غبار داخل کیس از این فیلترها استفاده بکنم، تا دوباره اینطوری نشه؟
با محاسبات ه من شد 340.سيستم بنده 6850 + 4 گيگ رم 1066 + يک دي وي دي رايتر + يک کومبو درايو + 2 تا هارد ساتا 7200 + 4 تا فن و يک فن سي پي يوي هست . کارت گرافيکم و پي اس يو رو دارم عوض ميکنم بخاطر قدمتشون. کارت رو 3850 ميگيرم با 512 مگ رم اما براي پي اس يو کمي مردد هستم. پاور فعلي 500 گرين هست که عمر نوح داره و البته passive pfc هست . مادربرد هم گيگا p35-dq6 هست.
من اهل اورکلاک نيستم و در واقع نيازي ندارم اما برام مهمه چند درصد هد روم باقي مونده باشه تا اگر روزي بخوام سيستم رو ترفيع بدم مجبور نشم تعدادي قطعات عوض کنم با اين وجود فکر نکنم تا 2 سال ديگه تغيير عمده اي توش بدم چون نيازهاي منو بخوبي جوابگوست و اگر هم تغيير بدم احتمالا سي پي يو کوادکور بگيرم که نيازمند پاور خيلي قوي تري خواهد بود که فکر نميکنم پيش خريدش از الان خيلي منطقي باشه.
در سايت محاسب اکستريم پاورساپلاي عدد 306W رو توصيه ميکن و منهم ترجيح ميدم پاور از برند معتبري استفاده کنم .
آيا 430 وات اکتيو کولرمستر جوابگو خواهد بود ؟
نتونستم 48 وات اکتيو کولرمستر رو پيدا کنم و گفتند اگر پيدا بشه احتمال اختلاف قيمت هنگفتي با 430 داره که برام مهمه ارزشش رو داره يا نه ؟
گرين چطور ؟ من 3 سال مشکلي باهاش نداشتم (البته بار خاصي هم روش نگذاشتم) و در موردش هم تبليغ مثبت هست.
480 اکتيو گرين خوب هست ؟ مدلهايي با پسوند eps برتري خاصي دارند ؟
کلا توصيه شما اساتيد چيه بخصوص در مورد آمپراژ مورد نياز روي ريلهاي 5 ولت و 12 ولت و 3 ولت ؟ در مورد گرين مطالب ضد و نقيضه و آخرش نفهميدم 2 ريل هستند يا تک ريل . مال خودم تک ريل هست. در ضمن چقدر اون گريد 80 بودن اهميت داره با توجه به مصرف 76 واتي 3850.
پيشاپيش از شما بي نهايت سپاسگزارم
PFC Active
پیام خصوصی رو چک کنید.