• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاور - كيس - كولينگ

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
فیلتر باعث میشه میزان گرد و غبار به کمترین مقدار ممکن برسه

من تو خونه یک کیس Green Trio دارم که بعد از دو یا سه ماه که درش رو باز کردم دیدم، روی قطعات یه مقداری گرد و غبار نشسته، که به نظرم از حد طبیعی یکم بیشتر بود. حال دو تا سوال:
1. چطوری میتونم این گرد و غباری که روی مادربرد نشسته پاک کنم، وسیله خاصی برای این منظور هست، مثل دمنده یا چیز دیگه‌ای؟
2. درباره فیلتر بیشتر توضیح میدن، که به حول و قوه الهی بعد از پاک کردن گرد و غبار داخل کیس از این فیلترها استفاده بکنم، تا دوباره اینطوری نشه؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مسئله خاک رو کاریش نمیشه کرد. باید هر 2 ماه یکبار با دمنده خاک ها رو ردیف کرد .

t00p-e-t00p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

2 سوال در مورد پاور داشتم و اگر دوستان لطف كرده و بسيار مختصر جواب دهند ممنون ميشوم

1- فرق پاور گرين با معمولي چيه؟

2- يك مارك خوب براي پاور p4 معمولي كه هم راحت بشود در بازار پيدا كرد و هم اينكه قيمتش هم معمولي و عرف بازار باشه (بين 8 الي 15 هزار) ، ايراني و خارجي هم فرق نميكنه و فقط مطمئن باشه (ترجيحا 600w).

توضيح: اين پاور براي سيستمهايي كه cpu=p4 3.6G 2m و رم‌هاشون باس 400 و 800 و بقيه لوازمش هم عرف بازار است مورد نياز است (سيستمها حرفه اي نيست كه پاور حرفه‌اي احتياج داشته باشه)

پيشاپيش از جواب سريع دوستان تشكر ميكنم.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
از فنهای سایلنت بیصدا هم میتونید استفاده کنید

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام

2 سوال در مورد پاور داشتم و اگر دوستان لطف كرده و بسيار مختصر جواب دهند ممنون ميشوم

1- فرق پاور گرين با معمولي چيه؟

2- يك مارك خوب براي پاور p4 معمولي كه هم راحت بشود در بازار پيدا كرد و هم اينكه قيمتش هم معمولي و عرف بازار باشه (بين 8 الي 15 هزار) ، ايراني و خارجي هم فرق نميكنه و فقط مطمئن باشه (ترجيحا 600w).

توضيح: اين پاور براي سيستمهايي كه cpu=p4 3.6G 2m و رم‌هاشون باس 400 و 800 و بقيه لوازمش هم عرف بازار است مورد نياز است (سيستمها حرفه اي نيست كه پاور حرفه‌اي احتياج داشته باشه)

پيشاپيش از جواب سريع دوستان تشكر ميكنم.

فرق پاور گرین با پاورهای دیگه داشتن تمام پروتکشن ها و استفاده از بهترین المنت ها هست . با 15 تومن میتونید یک پاور 200 وات معمولی بگیرید . پیشنهاد من خرید پاور 330 real شرکت 'GREEN هست . گارانتی معتبر هم یکی دیگر وجه تمایز و برتری گرین هست

ocean13

Registered User
لایک‌ها
4
غباری که روی قطعات داخل کیس به مرور زمان میشینه آیا در عملکرد قطعات تاثیری داره؟ من خودم تنها موردی که به ذهنم میرسه اینه که اگر این غبار غلیظ باشه تا حدی کارایی هیت سینکها رو در انتقال حرارت به محیط کیس کاهش میده. آیا اگر این غبار خیلی غلیظ باشه (مثلا حاصل چند سال کار کردن سیستم) با توجه به اینکه در بعضی نقاط سیستم این غبار باردار هست میتونه باعث اتصال کوتاههای جزئی بشه؟

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
غباری که روی قطعات داخل کیس به مرور زمان میشینه آیا در عملکرد قطعات تاثیری داره؟ من خودم تنها موردی که به ذهنم میرسه اینه که اگر این غبار غلیظ باشه تا حدی کارایی هیت سینکها رو در انتقال حرارت به محیط کیس کاهش میده. آیا اگر این غبار خیلی غلیظ باشه (مثلا حاصل چند سال کار کردن سیستم) با توجه به اینکه در بعضی نقاط سیستم این غبار باردار هست میتونه باعث اتصال کوتاههای جزئی بشه؟
ممکنه باعث سوختگی قطعات بشه چون ذرات گرد غبار نقش نارسانا رو دارن داخل کیس هم پر است از بردهای 1 لایه و چند لایه که شاید هزاران ارتباط داخل و روی این بردها وجود داشته باشه البته تو طولانی مدت همچین مشکلی ممکنه پیش بیاد .

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
آقا فن سیستم من صدای هلیکوپتر میده! (البته شبها که همه جا ساکته این احساس بهم دست میده)
یه کم صداشو سراغ دارین؟

از فنهای سایلنت بیصدا هم میتونید استفاده کنید

منم دقیقا همین مشکل رو دارم، صدای سیستم خیلی آزار دهنده شده... چه طوری میتونم صداش رو کم کنم؟

Amd>Intel جان ممکنه یه کم بیشتر در این مورد توضیح بدی؟ مثلا چه قدر تاثیر دارن؟ قیمتاش چه جوریه؟ و...

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
من تو خونه یک کیس Green Trio دارم که بعد از دو یا سه ماه که درش رو باز کردم دیدم، روی قطعات یه مقداری گرد و غبار نشسته، که به نظرم از حد طبیعی یکم بیشتر بود. حال دو تا سوال:
1. چطوری میتونم این گرد و غباری که روی مادربرد نشسته پاک کنم، وسیله خاصی برای این منظور هست، مثل دمنده یا چیز دیگه‌ای؟
2. درباره فیلتر بیشتر توضیح میدن، که به حول و قوه الهی بعد از پاک کردن گرد و غبار داخل کیس از این فیلترها استفاده بکنم، تا دوباره اینطوری نشه؟

تایید میشه.:happy:
لطفا در مورد انواع فیلتر و قیمتشون و اینکه از کجا می تونم بخرم هم راهنمایی کنین
ممنون

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام:

امیدوارم این انجمن جای خواب زده ها و رنگ پریده ها نباشه:) آخه چند جا سوال تو جاهای دیگه این سایت کردم جواب نگرفتم :)
مشخصات سیستم من در حال حاضر در امضا آیدیم هست ولی میخوام قطعات رو تغییر بدم مثلا :
1. مادربورد رو به Asus Maximus Formoula تغییر بدم.
2. کارت گرافیک رو از یه 8800GTX به دوتا 8800GT 512Mb تغییر بدم
3. رم هام رو هم تعویض کنم و 4گیگابایت رم باس 1066 بذارم!

حالا میخواستم ببینم واسه این سیستم چه کیس و پاور ای انتخاب می کنید.
من خودم پاور رو مدل W0133 یا W0171 انتخاب کردم! البته بستگی به قیمت داره!
کیس رو هم اول خواستم Vento 7700 رو انتخاب کنم که بعد پشیمون شدم! برای اینکه دیدم اگر بخوام کارت گرافیک رو در سیستم قرار بدم مطمئنا به مشکل فضای ناکافی برخورد می کنم
یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینه که من دارم از صدای زیاد دستگاهم دیوونه میشم! فکرش رو بکنین فقط 20 دسیبل فن CPUم صدا داره! و حالا فن پاور و دوتا فن 9 سانتی دیگه که گذاشتم به کنار! میخوام یه کیس ای باشه که ایزوله باشه و اینطوری وقتی روشن می کنی کل خونه صداشو نشنون!
حالا میخواستم نظر شما دوستان رو بدونم.
وحید

Seyyed_110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من يك سيستم پنتيوم 4 داشتم با اين مشخصات:
intel 3.0GHz HT processor
Intel D865GLC mainboard
512MB 200MHz DDR ram
300W GPS300ab 200D power
nvidia geforce fx5200 128MB
كه الان دارم سخت افزارشو به اين صورت عوض ميكنم:
intel q6700 2.66GHz
abit IP35 pro motherboard
2*2GB 800MHz DDR2 RAM

فكر ميكنيد لازم باشه پاور رو عوض كنم؟

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما یک پاور 530 real green بگیرید .

Dr.Ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان گرامي

سيستم بنده 6850 + 4 گيگ رم 1066 + يک دي وي دي رايتر + يک کومبو درايو + 2 تا هارد ساتا 7200 + 4 تا فن و يک فن سي پي يوي هست . کارت گرافيکم و پي اس يو رو دارم عوض ميکنم بخاطر قدمتشون. کارت رو 3850 ميگيرم با 512 مگ رم اما براي پي اس يو کمي مردد هستم. پاور فعلي 500 گرين هست که عمر نوح داره و البته passive pfc هست . مادربرد هم گيگا p35-dq6 هست.
من اهل اورکلاک نيستم و در واقع نيازي ندارم اما برام مهمه چند درصد هد روم باقي مونده باشه تا اگر روزي بخوام سيستم رو ترفيع بدم مجبور نشم تعدادي قطعات عوض کنم با اين وجود فکر نکنم تا 2 سال ديگه تغيير عمده اي توش بدم چون نيازهاي منو بخوبي جوابگوست و اگر هم تغيير بدم احتمالا سي پي يو کوادکور بگيرم که نيازمند پاور خيلي قوي تري خواهد بود که فکر نميکنم پيش خريدش از الان خيلي منطقي باشه.

در سايت محاسب اکستريم پاورساپلاي عدد 306W رو توصيه ميکن و منهم ترجيح ميدم پاور از برند معتبري استفاده کنم .
آيا 430 وات اکتيو کولرمستر جوابگو خواهد بود ؟
نتونستم 48 وات اکتيو کولرمستر رو پيدا کنم و گفتند اگر پيدا بشه احتمال اختلاف قيمت هنگفتي با 430 داره که برام مهمه ارزشش رو داره يا نه ؟
گرين چطور ؟ من 3 سال مشکلي باهاش نداشتم (البته بار خاصي هم روش نگذاشتم) و در موردش هم تبليغ مثبت هست.
480 اکتيو گرين خوب هست ؟ مدلهايي با پسوند eps برتري خاصي دارند ؟

کلا توصيه شما اساتيد چيه بخصوص در مورد آمپراژ مورد نياز روي ريلهاي 5 ولت و 12 ولت و 3 ولت ؟ در مورد گرين مطالب ضد و نقيضه و آخرش نفهميدم 2 ريل هستند يا تک ريل . مال خودم تک ريل هست. در ضمن چقدر اون گريد 80 بودن اهميت داره با توجه به مصرف 76 واتي 3850.

پيشاپيش از شما بي نهايت سپاسگزارم

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سيستم بنده 6850 + 4 گيگ رم 1066 + يک دي وي دي رايتر + يک کومبو درايو + 2 تا هارد ساتا 7200 + 4 تا فن و يک فن سي پي يوي هست . کارت گرافيکم و پي اس يو رو دارم عوض ميکنم بخاطر قدمتشون. کارت رو 3850 ميگيرم با 512 مگ رم اما براي پي اس يو کمي مردد هستم. پاور فعلي 500 گرين هست که عمر نوح داره و البته passive pfc هست . مادربرد هم گيگا p35-dq6 هست.
من اهل اورکلاک نيستم و در واقع نيازي ندارم اما برام مهمه چند درصد هد روم باقي مونده باشه تا اگر روزي بخوام سيستم رو ترفيع بدم مجبور نشم تعدادي قطعات عوض کنم با اين وجود فکر نکنم تا 2 سال ديگه تغيير عمده اي توش بدم چون نيازهاي منو بخوبي جوابگوست و اگر هم تغيير بدم احتمالا سي پي يو کوادکور بگيرم که نيازمند پاور خيلي قوي تري خواهد بود که فکر نميکنم پيش خريدش از الان خيلي منطقي باشه.

در سايت محاسب اکستريم پاورساپلاي عدد 306W رو توصيه ميکن و منهم ترجيح ميدم پاور از برند معتبري استفاده کنم .
آيا 430 وات اکتيو کولرمستر جوابگو خواهد بود ؟
نتونستم 48 وات اکتيو کولرمستر رو پيدا کنم و گفتند اگر پيدا بشه احتمال اختلاف قيمت هنگفتي با 430 داره که برام مهمه ارزشش رو داره يا نه ؟
گرين چطور ؟ من 3 سال مشکلي باهاش نداشتم (البته بار خاصي هم روش نگذاشتم) و در موردش هم تبليغ مثبت هست.
480 اکتيو گرين خوب هست ؟ مدلهايي با پسوند eps برتري خاصي دارند ؟

کلا توصيه شما اساتيد چيه بخصوص در مورد آمپراژ مورد نياز روي ريلهاي 5 ولت و 12 ولت و 3 ولت ؟ در مورد گرين مطالب ضد و نقيضه و آخرش نفهميدم 2 ريل هستند يا تک ريل . مال خودم تک ريل هست. در ضمن چقدر اون گريد 80 بودن اهميت داره با توجه به مصرف 76 واتي 3850.

پيشاپيش از شما بي نهايت سپاسگزارم
با محاسبات ه من شد 340.
در مورد آمپراژ های CoolerMaster iGreen Power 430W :
RS-430-ASAA.jpg

و مدل بالاتر اش یعنی iGreen Power 500W :
rs-500-ASAA.jpg

مشخصات فنی 430وات اینجا
مشخصات فنی 500وات اینجا قیمت حدودی : 100T و اصلا پیشنهاد نمیشه. شما با 120 تومن میتونید AcBel 550 LCD رو بگیرید که یه پنل جلویی هم داره.
محصولات CoolerMaster در ایران

پیشنهاد:

1. AcBel iPowerGOLD 500w یا iPower 510w

AcBelAPI4PC23-002.jpg

محصولات AcBel در ایران

Green GP580B EPS .2 قیمت حدودی 80T

2003499111397174445_rs.jpg

محصولات گرین

در ضمن تمامی پاور های گرین 2ریل اند و 680 وات به بالا quad اند. از 480 به بالا هم PFC active اند.

این پاور های معرفی شده از نیاز شما بالا تر اند. اما هم نیاز های آینده ی شما رو تامین میکنن و هم PFC active اند.
در کل اگر بودجه اتون نخورد. AcBel iPower 400 و گرین GP480A هم هست.
امیدوارم اطلاعات کافی باشه.

Dr.Ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست بزرگوارم جناب wellcan

اطلاعاتي که ارائه فرموديد فوق العاده است . من هم سايت کولر مستر رو ديده بودم ولي تصوير ليبل خود پاور که شما لطف کرديد و ارسال کرديد گوياي همه چيز هست و ممنونم که منو از يک خريد اشتباه نجات داديد .

آمپراژ مساوي دو پي اس يوي 430 وات و 500 وات کولر مستر روي +3.3 و +5.0 ولت نکته قابل تامل و منفي و حتي محدود کننده است . پاور اي سي بل که معرفي فرموديد واقعا بهتر هست و حتي گرين 580 هم از اين نظر مشابه هست .از طرفي دو ريل 12 ولت در پاور گرين هم براي من کاملا کفايت ميکنه و از اين نظر اي سي بل با وجود 3 ريل بودن که برتري است بخاطر نوع استفاده من کاربردي براي من نداره .
نکته ديگه فن ها است. گرين دو فن 8 سانتي داره که خوب صداش بيشتره و بعلاوه حداقل همين پي اس يوي من فن معمولي sleeve داشت که يکبار هم عوض کردم حالا چطور گرين هم 100 هزار ساعت mtbf زده ؟ آيا گرين هم از فن bearing داره استفاده ميکنه ؟ البته کولر مستر mtbf رو 400 هزار ساعت زده و اغلب برندها چند صد هزار هستند که نميدونم چقدر قابل اعتناست.

مجموعا همونطور که گفتم با توجه به 33% ارزانتر بودن پاور گرين و اينکه گرچه داشتن ال سي دي براي اطلاع از عملکرد پي اس يو رو مطللوب ميدونم اما بيست سال با همين پي اس يوهاي حلبي زندگي کردم و مشکلي پيش نيومد و خلاصه خساست و 40 هزار تومن و اينها!!!! اگر همون گرين واقعا مورد خاصي نداشته باشه ارجح هست برام مگر اينکه نکته اي باشه که بنده کم اطلاع متوجه اون نباشم که ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد. البته در مورد 480 و 430 واتي عبارت Active PFC(ptional) ذکر شده و البته در بروشورها هم تمام مشخصات از نظر هارموني خروجي همون خطاي حدود 80 درصد رو نشون ميده که مشخصا به معني نبودن pfc فعال هست و ظاهرا همين 580 وات که شما لطف کرديد و معرفي کرديد اولين پاور با pfc فعال گرين هست که شايد هم من اشتباه ميکنم. با توجه به وابسته بودن عملکرد تمام اجزا به پي اس يو اگر واقعا اين 40 تومن هزينه ارزشش رو داره و حتي تجربه شما اينو نشون ميده خوشحال ميشم نظرتون رو بشنوم چون تجربه نشون داده تجربيات مصرف کنندگان در مورد محصولات عرضه شده در بازار ايران چه کامپيوتر چه شامپو ارزشي بسيار بالاتر از ليبلهاي الصاق شده داره. در ضمن يک پاور 510 اکتيو پي اف سي هم در سايت اي سي بل هست که نميدونم اينجا پيدا ميشه يا نه

باز هم از شما بخاطر پاسخ استثناييتون سپاسگزارم

4mir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
cpu من intel dual core 2180 و mother board هم giga giga p31-ds3ls940 کارت گرافیکمم geforce 8400 gs 512 ولی پاورم green gp 330a هست به نظرتون ممکنه cpu یا مادر بورد یا قطعات دیگر سیستمم آسیب ببینه؟

در ضمن فن cpu خیلی صدا میده مشکل داره؟

بالا