• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاور - كيس - كولينگ

Hamid512

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براي يك سيستم با سي پ يو ۶۵۵۰ و كارت گرافيك ۸۸۰۰GT و ۴گيگ رم و هارد ۳۲۰SATA2 و بقيه متعلقات DVDRW,.... آيا پاور 580EPS Green خوب است فروشنده گفت دقيق نمي دونم ۴۳۰ يا ۴۸۰ وات اما خودم اصرار به ۵۸۰ دارم و دوم اينكه اين قضيه Realو غير Real چيه داستانش؟

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
براي يك سيستم با سي پ يو ۶۵۵۰ و كارت گرافيك ۸۸۰۰GT و ۴گيگ رم و هارد ۳۲۰SATA2 و بقيه متعلقات DVDRW,.... آيا پاور 580EPS Green خوب است فروشنده گفت دقيق نمي دونم ۴۳۰ يا ۴۸۰ وات اما خودم اصرار به ۵۸۰ دارم و دوم اينكه اين قضيه Realو غير Real چيه داستانش؟

با حساب من مصرف شما 270 وات شد.
پاور شما کاملا نیاز های الان و آینده رو جواب میده. شما بالاتر از نیاز اتون خریدید اما این پاوری دارای استاندارد EPS ه و کلی قابلیت دیگه است , پاور خیلی خوبیه. اما اگر هزینه اش براتون مهمه و امکان تعویض دارید میتونید یه پاور 420 وات ه AcBel به قیمت حدودی 45 تومن بگیرید.

(توصیه ای که به سوال شما مربوط نمیشه اما یه دفه ای اومد تو ذهن ام : حتما محافظ برق بگیرید. از مدل های 3-4 تومنی هم نه مدل های 7-8 تومنی بهتر اند)

در مورد قضیه real (که کمی قدیمی شده) بطور یه مثال ساده مثل درصد خلوص یه ماده شیمیایی ه. میگن 1000گرم طلای 70درصد خالص یعنی از این 1000 گرم 700 گرم اون واقعا طلاست.
این قضیه تو پاور های بی نام و نشون و نامرغوب برای انداختن به مشتری هایی ه که نمیدونن real یعنی چی رونق داره. میگن یه پاور 550 وات ه اما real اش حتی 200 هم نیست مثل پاور های بی نام و نشون که همراه کیس هست به قیمت حدودی 10-15 تومن.

اما در مارک های خوب تنها وات واقعی معرفی میشه.
مارک های خوب : گرین , AcBel , SilverStone , Thermaltake , OCZ , coolermaster و کلی مارک دیگه.
امیدوارم توضیح کامل باشه.

Saeed.G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

دوستان کسی در مورد فن زیر اطلاعات داره؟ به نظر شما برای Phenom و اورکلاک چطوره؟

Cooler Master CM Sphere

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام

دوستان کسی در مورد فن زیر اطلاعات داره؟ به نظر شما برای Phenom و اورکلاک چطوره؟

Cooler Master CM Sphere
از کولر استوک بهتره ولی خیلی برای اورکلاک مخصوصا سنگین جالب نیست . سرچ بزنی Review هاش هست .

Saeed.G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از راهنمایی که کردی ممنونم ولی من میخوام برای اورکلاک یه فن مسی بگیرم و تو بازار که گشتم چیزی بهتر از این پیدا نکردم. شما چه پیشنهاد میکنی؟

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
از راهنمایی که کردی ممنونم ولی من میخوام برای اورکلاک یه فن مسی بگیرم و تو بازار که گشتم چیزی بهتر از این پیدا نکردم. شما چه پیشنهاد میکنی؟
اووو زیاده همین کولر مستر چندین مدل داخل بازار داره , کیوان خان جدیدا Zerotherm اوردن , Thermaltake هم تو بازار ایران طبقه همکف سبز سیستم هست که البته غیر thermaltake هم فکر کنم داره (من خودمم کولینگم رو از اونجا خریدم) که مدل های زیادی کولینگ داره تو پایتخت هم طبقه زیر همکف هم یه فروشگاه هست . مغازه های دیگه ای هم هست که تک و توک میفروشن یا من از جاشون بی خبرم .کولینگ های مدل های OCZ هم تو بازار دیدم Gigabyte هم دیدم .

Saeed.G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اووو زیاده همین کولر مستر چندین مدل داخل بازار داره , کیوان خان جدیدا Zerotherm اوردن , Thermaltake هم تو بازار ایران طبقه همکف سبز سیستم هست که البته غیر thermaltake هم فکر کنم داره (من خودمم کولینگم رو از اونجا خریدم) که مدل های زیادی کولینگ داره تو پایتخت هم طبقه زیر همکف هم یه فروشگاه هست . مغازه های دیگه ای هم هست که تک و توک میفروشن یا من از جاشون بی خبرم .کولینگ های مدل های OCZ هم تو بازار دیدم Gigabyte هم دیدم .

البته تحلیل CM Sphere در review ها خوب بود و از همه مهم تر یه مدل از Cooler Master هست به نام Hyper TX که در سایت Tom's Hardware بسیار امتیاز خوبی اورده ولی مدل CM Sohere از Hyper TX هم قوی تره هم گرونتر. میخواستم بدونم به نظر شما ایراد CM Sphere چیه؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
من میخوام سیستمم رو بیصدا یا بهتر بگم کم صدا کنم!
یه پاور silverstone 400w گرفتم که فوق العاده ست ,صدای سیستم رو هم به طرز عجیبی کاهش داده اما بازم میخوام صدای فن cpu رو کم کنم.. ارزونترین راه چیه به نظر شما؟! cpu : Pentium D 3 4m main:GA-p31
ممنون

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من میخوام سیستمم رو بیصدا یا بهتر بگم کم صدا کنم!
یه پاور silverstone 400w گرفتم که فوق العاده ست ,صدای سیستم رو هم به طرز عجیبی کاهش داده اما بازم میخوام صدای فن cpu رو کم کنم.. ارزونترین راه چیه به نظر شما؟! cpu : Pentium D 3 4m main:GA-p31
ممنون
کلا dual Core ها به دلیل گرمای زیادی که تولید میکنند همیشه باید فن استوکش با دور بالا کار کنه برای همین صدای زیادی تولید میکنه تنها راه خلاص شدن از شر اون صدا اینه که یه کولر غیر استوک خوب کم صدا بگیرید .

البته تحلیل CM Sphere در review ها خوب بود و از همه مهم تر یه مدل از Cooler Master هست به نام Hyper TX که در سایت Tom's Hardware بسیار امتیاز خوبی اورده ولی مدل CM Sohere از Hyper TX هم قوی تره هم گرونتر. میخواستم بدونم به نظر شما ایراد CM Sphere چیه؟
Hyper Tx خیلی بهتر قویترم هست صدا و Noise کمتری هم داره (چون در دور پایینتری کار میکنه) قیمتشم کمتره . کلا معمولا اورکلاک کارای درست درمون Cooler Master رو خیلی کولر ساز درجه یکی حساب نمیکنن در حد متوسط خوبه .

23_diagr_temp.png

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/coolermaster-sphere.html

شما اگر میخوای اورکلاک خیلی سنگین بکنی کولری مثل Tuniq Tower 120 هست که شرکت گرین وارد کرده و غولیه بره خودش قیمتشم نسبت نمونهای مشابه داخل بازرش عالیه , 54 تومنه تنها مشکلش فقط وزن یکم زیادشه . کیوان خان هم ZeroTherm اوردن دو مدل عالی مخصوصا Nirvana NV120 که کولینگ واقعا خوبیه , ایشون هم همیشه قیمتاشون عادلانه بود . از محصولات Thermaltake نمونه های زیادی هست که مدلهای خوبی توشون پیدا میشه مثل Blue Orb 2 یا Max Orb 2 یا Mini Typhoon (البته برادر بزرگش Big Typhoon اگه پیدا کنی که البته اونم واقعا کولینگ عالیه و خیلی قویترم هست و گرونتر) و یا کولر عالی V1 (که خودم خیلی دوسش دارم) .

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
کلا dual Core ها به دلیل گرمای زیادی که تولید میکنند همیشه باید فن استوکش با دور بالا کار کنه برای همین صدای زیادی تولید میکنه تنها راه خلاص شدن از شر اون صدا اینه که یه کولر غیر استوک خوب کم صدا بزارید روش .

خب لطفا چند تا کولر غیر استوک خوب و ارزون هم معرفی کنید.
یه سوال دیگه هم داشتم.. اینکه اصلا استوک و غیر استوک یعنی چی؟! اگه یه لینکی چیزی هم بدین لطف میکنید.
بازم ممنون از توجهتون

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
خب لطفا چند تا کولر غیر استوک خوب و ارزون هم معرفی کنید.
یه سوال دیگه هم داشتم.. اینکه اصلا استوک و غیر استوک یعنی چی؟! اگه یه لینکی چیزی هم بدین لطف میکنید.
بازم ممنون از توجهتون
منظور از استوک همون فنه خوده اینتل هست که تو جعبه CPU هست غیر استوک هم فن های غیر اون و متفرقه . پست قبلیم رو ادیت کردم و چند مدل معرفی کردم اونو بخونید در مورد قیمت ها هم من خیلی از قیمت های بازارشون و اصلا موجودیشون اطلاعی ندارم ولی Zerotherm رو میتونید از کیوان خان قیمت بگیرید .

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون از لطفتون
من فکر میکردم قیمتهاشون روی 100 تومن یا 200 تومنه! اما ظاهرا با 40 , 50 تومن میشه یه چیز خوب گرفت...
بازم ممنون

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
خب ، من دارم قطعه قطعه انتخاب میکنم که چه چیز هایی میخوام که کلا سفارش رو به آقای علی نژاد بدم
این کیس رو انتخاب کردم
tuniq2.jpg

GREEN - tuniq 2
اینجا قیمت بدون پاور رو زده 100 تومان !
میخواستم ببینم همین قیمت هست یا تغیرایتی داشته ؟

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
خب ، من دارم قطعه قطعه انتخاب میکنم که چه چیز هایی میخوام که کلا سفارش رو به آقای علی نژاد بدم
این کیس رو انتخاب کردم
tuniq2.jpg

GREEN - tuniq 2
اینجا قیمت بدون پاور رو زده 100 تومان !
میخواستم ببینم همین قیمت هست یا تغیرایتی داشته ؟
من همین کیس رو دارم قیمتش باید 95-96 تومن باشه اینجا رو ببین .
کیس خوبیه دره جلوش الومینیومیه و دره پنجره دار داره که داخل کیس مشخصه ولی سیستم کولینگ کیس خیلی معمولیه و هیچ چیز خاصی نداره مثلا کولینگ کیسی مثل Tuniq 3 که قیمتشم کمتر بهتره . ولی مدل های جدید گرین رو هم تو همون لینک هست بررسی کن ببین چجوریاست .

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان من فن کامپیوترم خراب شده و صدای خیلی بلندی ( مثل جارو برقی:blush:) میده و وقتی cpu و کلا کامپیوتر وارد کارهای سنگین ( مثل اجرای بازی ها و کانورت انواع فیلم ها و ..... ) میشه صدا بلند تر میشه و حسابی داغ می کنه.....

می خواستم بدونم این فن از بین رفته هست و باید کلا عوض بشه یا باید تعمیر بشه؟؟

اصلا فن رو تعمیر می کنند و ارزشش رو داره یا اینکه باید کلا یکی دیگه بذارم؟؟؟

میشه چند تا فن خوب موجود در بازار و قیمتش رو بذارید؟؟؟ کدوم رو پیشنهاد می کنید؟؟؟

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
اول از همه گرد و خاک داخل کیس رو با باد تمیز کنید.
دوم کیس شما فن ها 8 یا 12 سانتی داره... اونا سالم اند؟ خوب کار میکنن؟ اگر مشکلی دارند و خراب شدن نوش تو بازار هست و بگیرید... فکر کنم گرین فن هارو جدا هم بفروشه.
سوم موقع لود دستگاه صدای بیشتر و گرمای بیشتر عادیه مگر از حدش بگذره... مدل سی پی یو و دماش در حالت 100%LOAD چنده؟

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اول از همه گرد و خاک داخل کیس رو با باد تمیز کنید.
دوم کیس شما فن ها 8 یا 12 سانتی داره... اونا سالم اند؟ خوب کار میکنن؟ اگر مشکلی دارند و خراب شدن نوش تو بازار هست و بگیرید... فکر کنم گرین فن هارو جدا هم بفروشه.
سوم موقع لود دستگاه صدای بیشتر و گرمای بیشتر عادیه مگر از حدش بگذره... مدل سی پی یو و دماش در حالت 100%LOAD چنده؟

خیلی ممنون از راهنمایی شما....

راستش من اصلا از داخل کیس سر در نمیارم و نمی دونم فن ها 8 یا 12 هستند و .....

ولی چند جا سوال کردم گفتن ایراد از فن cpu هست و اونو باز کرده بودن و یه ماده خمیری کاملا آب شده بود و گفتن از بس داغ کرده به این روز افتاده....

و بعد یه فن جدید ( قیمت 8000 تومان) روی cpu نصب کردند و فعلا که داره خوب کار می کنه و صدای کمتری میده...البته من هنوز در اوج کار مثلا اجرای همزمان بازی و رایت یک سی دی با نرو و کانورت چند فایل با چند برنامه مختلف و دانلود یک فایل نیستم...اونجا باید محک بزنم ببینم کم میاره و داغ می کنه یا نه:blush:

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام... خب شما یک راست رفتید و فن و عوض کردید ... در مورد محک زدن هم... از فن استوک نباید توقع موجزه داشت...

mamareza64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشيد من سيستمم اينه:
main : asus crosshair
vga:8600 gt super
cpu: 5600 amd
hdd: 320 sata
dvd rom
dvd rw
2*1 gig ram
پاورم اين مدله :
green power GP330A
مي خواستم بدونم كه اين پاور كافيه يا نه؟
مينمو تازه عوض كردم بهم گفتن پاور رو عوض كن مين قبليم m2n 32 sli بوده
ممنونم

بالا