exchanging

پايگاه داده tacplus قاطي كرده مثل جن زده ها.

شروع موضوع توسط NimaOnline ‏28 مارس 2004 در انجمن شبکه

  1. NimaOnline

    NimaOnline کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    چند وقته اتفاقات عجيبي تو پايگاه داده tacplus مي افته. بعضي از كاربرها ركورد disable ندارند ديگه disable نمي شند. گروه بعضي كاربرا عوض ميشده كاربر 10 ساعته گروهش 5 ساعته مي شه . يا زمان استفاده درست كم نمي شده .خلاصه كار ما شده هر روز اشكالات بانك رو درست كنيم. ما كه سردر نياورديم . در يك كلام كمك.

    :eek: :wacko: :blink:
     
  2. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    Database ات چيه؟! Access يا SQL ؟
    فقط با خود NTTacPlus Console کار ميکنی يا از برنامه ديگه ای هم استفاده ميکنی؟
     
  3. NimaOnline

    NimaOnline کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    از بانك sql server استفاده مي كنيم. نه فقط NTTacPlus داريم
     
  4. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    خود بخود هيچ کاری انجام نميشه!
    اين چند وقت يعنی چند وقت؟ قبل از اين که مشکل پيش بياد هم از SQL استفاده ميکردی؟
    تنها دليلی که به نظرم ميرسه به هم ريختگی ساختار Table هات است.
    احتمالا Primary Key و Index هاش به هم ريخته . . .
     
  5. NimaOnline

    NimaOnline کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    ما هيچ چي رو تغيير نداديم. نه ايندكس و نه كليد تعريف شده البته با پايگاه مسخره tacplus تعريف ايدنكس هيچ تاثيري كه نداره تازه كند تر هم مي شده . ;)
     
  6. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    چرا ميگی مسخره؟! سبک خاص خودش رو داره بندا خدا! ولی اگه Index براش تعريف نکنی که اصلا نميتونی باهاش کار کنی!
    کاربرد Index فقط برای بالا بردن سرعت نيست.
     
  7. _arash_

    _arash_ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Iran
    به نظر من كه اصلا مسخره نيست
    ميشه لطفا كمي درباره ايندكس توضيح بديد ؟من با ايندكس آشنا نيستم
     
  8. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    Index ها يه سری constraint هستند که بر روی ستون (های) مختلف در يک Table تعريف ميشوند. ساده ترين استفاده ای که از Index ميشود، Primary Key است. يعنی تعريف يک ستون به عنوان کليد واحد برای هر سطر.
     
  9. NimaOnline

    NimaOnline کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    منم سبك خودشو گفتم مسخرست. ما پايگاه داده tacplus رو خلوت كرديم 5000 ركورد پاك شد ولي الان بهتر كار مي كنه.
     
  10. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    شما بودی ديگه؟! نه؟!
    من فکر کردم شما SQL Server داری، نه Access.
    مشکل Access با يه Compact and Repare کردن حل ميشه . . .
     
  11. NimaOnline

    NimaOnline کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    نه sql داريم ركورد هاي قديمي رو پاك كرديم
     
  12. davar

    davar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Marand
    فكر ميكنم شما خودتان انو بهم ريختن !! مثلا با حذف قسمتي از يك فيلد يا فيلدي از ركورد
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. ehsan_acc

    ehsan_acc کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2004
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    كورش جان:
    ميشه لطف كني بگي چه جوري بايد معادل Primary key و index رو توي SQL Server تنظيم كرد!!!
    براي استفاده تو NTTACPlus مي خوام