• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاپ باکس چند هفته هست که واریز نمیکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
شما لطف کن همیشه اول کشت را پاک کنی بعد بزار
شماره صاحب امتیازش هم هست

در ضمن واریزی های 3ماه اخیر هم کافی بود چک کنید از چه حسابی براتون امده حساب من بوده یا نه
خوبه همه میدونن من واریزی های سیستمم کامل میزنم
مشخصات صاحب جدید زدم.امروز کسی این تاپیک بهم خبر داد
چون به این قسمت ویژه وب مستر کلا سر نمیزدم و اینقدر سرم شلوغ هست کلا پرشین تولز نیام.
به صاحب سایت زنگ زدم میگه تصادف کردم و ...
کافیه از هاست دی ال بپرسید میگه بهتون هاستش برای چه شخصیه!

ببین من نمیدونم خود ادمین این سایت هستی یا نه برام هم مهم نیست برای من پول بقیه مهمه چون تا دلت بخواد کلاه برداری اینطور افراد رو دیدم که با هزارتا بهونه مثلا تصادف کردم ازآشناهام مرده و اینطور چرت پرت ها که تحویل مردم میدن آخرشم پولو هاپولی میکنن و خدافظ ! ببین نمیدونم واقعا مارو چی فرض کردی ساده ترین کاره هویز گیری این از طلاهاست اقدام کنی اگه هویز دامین تغییر کنه طلاهاست اون گوشه پایین میزنه !

الان این هویز که سه روزه ادمین اون سایت عوض کرده :

دامنه popboxs.ir در شرکت NIC-IR ثبت شده است.
اگر esmail Jalali صاحب امتیاز دامنه popboxs.ir، آن را در 1 سال و 18 روز آینده تمدید/تائید نکند، دامنه غیرفعال خواهد شد.

اطلاعات صاحب امتیاز :
نام : esmail Jalali
ایمیل : [email protected]
شناسه ایرنیک : ej91-irnic
تلفن تماس : +989331805125
شماره فکس:
آدرس : russie, ir, iran, IR

تاریخچه :
آخرین تغییر : --- برابر با 1378-09-09
انقضا : 1 سال و 18 روز آینده در 2017-06-20 برابر با 1396-03-30
DNS

اینم هویز که من برا کاربرا قرار دادم و قبل تغییر دادن :

% Available on web at http://whois.nic.ir/
% Find the terms and conditions of use on http://www.nic.ir/
%
% This server uses UTF-8 as the encoding for requests and responses.

% NOTE: This output has been filtered.

% Information related to 'popboxs.ir'

domain: popboxs.ir
ascii: popboxs.ir
remarks: (Domain Holder) sajjad khajehalijany
remarks: (Domain Holder Address) 7hoz Chaman Gharbi, Tehran, Tehran, IR
holder-c: sk557-irnic
admin-c: fa482-irnic
tech-c: fa482-irnic
bill-c: fa482-irnic
nserver: irns9.hostdl.com
nserver: irns10.hostdl.com
last-updated: 2016-05-09
expire-date: 2017-06-20
source: IRNIC # Filtered

nic-hdl: sk557-irnic
person: sajjad khajehalijany
e-mail: [email protected]
address: 7hoz Chaman Gharbi, Tehran, Tehran, IR
phone: 09371234567

nic-hdl: fa482-irnic
org: Faraso Samaneh Pasargad Co.
e-mail: [email protected]
address: Unit 16, No. 73, Taherian St., Taleghani Crossroad, Shariati St.,, Tehran, Tehran, IR
phone: +98 21 7762 4118
fax-no: +98 21 7762 4116

صد در صد یک ریگی تو کفشتون این حاجی ما هست وگرنه خیلی جالبه هویز دامین عوض میشه سایت از دسرس خارج میشه!!:general107::general208:

خداروشکر روزی 200 300 تومن دارم فقط از پاپ اپ در میارم لنگ ی قرون دو هزار بقیه هم نیستم هزار بار هم به بقیه گفتم از سایت های پاپ اپ و پاپ باکس معتبر و درست حسابی استفاده کنید تا اینطوری پولتو بالا نکشن ... من جای این کاربرا بودم شخص مورد نظر رو پاره میکردم هرجای دنیا هم که بود:general210: حالا به عهده خودشون میخوان چیکار کنن ولی دوستمون خوب گفت بلائی سرش بیارین تا دیگه نتونه اینطوری گوه خوری کنه .

بدرود;)

Last edited:

sarjang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببین من نمیدونم خود ادمین این سایت هستی یا نه برام هم مهم نیست برای من پول بقیه مهمه چون تا دلت بخواد کلاه برداری اینطور افراد رو دیدم که با هزارتا بهونه مثلا تصادف کردم ازآشناهام مرده و اینطور چرت پرت ها که تحویل مردم میدن آخرشم پولو هاپولی میکنن و خدافظ ! ببین نمیدونم واقعا مارو چی فرض کردی ساده ترین کاره هویز گیری این از طلاهاست اقدام کنی اگه هویز دامین تغییر کنه طلاهاست اون گوشه پایین میزنه !

صد در صد یک ریگی تو کفشتون این حاجی ما هست وگرنه خیلی جالبه هویز دامین عوض میشه سایت از دسرس خارج میشه!!:general107::general208:

خداروشکر روزی 200 300 تومن دارم فقط از پاپ اپ در میارم لنگ ی گرون دو هزار بقیه هم نیستم هزار بار هم به بقیه گفتم از سایت های پاپ اپ و پاپ باکس معتبر و درست حسابی استفاده کنید تا اینطوری پولتو بالا نکشن ... من جای این کاربرا بودم شخص مورد نظر رو پاره میکردم هرجای دنیا هم که بود:general210: حالا به عهده خودشون میخوان چیکار کنن ولی دوستمون خوب گفت بلائی سرش بیارین تا دیگه نتونه اینطوری گوه خوری کنه .

بدرود;)
شک نکن که خود کلاهبردارشه. این سجاد سابقه قبلی هم داره اسم و شماره اون شخصی هم که از ترس فوری تغییر داده رفیق خودش هست.:)چند تا رفیق داره اینجا پستاشو لایک میکنن و خوودشم 10تا یوزر داره .برای رد گم کنی این کلکا رو میزنه. این کلاه بردار دروغ گو هر سری همینجوری دزدی میکنه بعدشم یا میگه تصادف یا بیماری یا میگه سایتو فروختم تا حالا چند بار با این داستانای مسخره پول حرام از وبمسترا دزدی کرده .هر کی ازش طلب داره کوتاه نیاد هر دو تا اسمارو بلاگ بزنید به عنوان کلاه بردار تو گوگل ایندکس بشه و ادرسشو پیدا کنید حضوری به صورت گروهی ترتیبشو بدید تا دست این دزد حرام زاده کوتاه بشه.

a4-france

Registered User
لایک‌ها
86
phoenix1368 این کاربر ادمین سایت پاپ پاپ میباشد
بنده با سایتشون کسب درامد کردم و راضی بودم
در ضمن
پاپ آپ 94 هم به اسم آقا سجاد هست کلا داستان جالب شد

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653

خداروشکر روزی 200 300 تومن دارم فقط از پاپ اپ در میارم لنگ ی قرون دو هزار بقیه هم نیستم هزار بار هم به بقیه گفتم از سایت های پاپ اپ و پاپ باکس معتبر و درست حسابی استفاده کنید تا اینطوری پولتو بالا نکشن ... من جای این کاربرا بودم شخص مورد نظر رو پاره میکردم هرجای دنیا هم که بود:general210: حالا به عهده خودشون میخوان چیکار کنن ولی دوستمون خوب گفت بلائی سرش بیارین تا دیگه نتونه اینطوری گوه خوری کنه .

بدرود;)
ادمی که شعور نداری درامد من چند برابر تو هست لنگ پول نیستم
اون سایت هم برای من نیست برای اسماعیل جلالی هست
شماره تماسش هست زنگ بزنید میفهمید

اما کلا یک نفر توی این پرشین تولز هست چرا با من دشمن خونی هست خدا میدونه! با ایدی دومش sarjang داره پیام میده

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
phoenix1368 این کاربر ادمین سایت پاپ پاپ میباشد
بنده با سایتشون کسب درامد کردم و راضی بودم
در ضمن
پاپ آپ 94 هم به اسم آقا سجاد هست کلا داستان جالب شد
بله خریدمش از اقای سمیعی چند ماهه.نکنه باید از شما اجازه بگیرم؟

شما تا الان بیشتر از چند میلیون واریزی از من داشتید توی poppop خوبه میشناسید
کلا دیگه پرشین تولز نمیام که تا تابستان نزدیک میشه 4تا بچه میان.(حرفم با شما نیست)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا