• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایین امدن ایندکس و ورودی کم گوگل

farhadi_binandeh

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان
بنده یه وب سایتی دارم امار ورودی گوگل 2500 تا بود و امار ای پی کل 4 هزار رتبه الکسا رو 2100 بود الان 20 روز میشه هم رتبه الکسا شده 3600 و هم در وب مستر تولز ایندکس ها رو نشون میده
500 URLs submitted
340 URLs indexed الان نشون میده 192 URLs indexed
در ضمن توی وب گذر زیاد امار رو پایین نشون نمیده ولی توی وب مستر تولز ورودی گوگل 2500 شده 1000 باید چیکار کنم دوستان ؟
اسپم هم نشده چون تمام سایت ها چک کردم و پیغامی هم گوگل نداده
فقط پیغام ریسپانسیو نبودن را تو وب مستر فرستاده
ممنون از دوستان عزیز

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
تو کلمه کلیدی هایی که بالا بودی و وردودی داشتی، با کامپیوتر چک کن ببین رتبت عوض نشده؟ بعدش دقیقا همون کیورد رو توی موبایل چک کن! احتمالاً الگوریتم جدید گوگل که مربوط به یوزرفرندلی بودن سایتها برای موبایل هستش باعث پایین اومدن رتبت باشه.
اگر با موبایل چک کردی و کیوردت سرجاش نبود ، مشکل از همینه! درغیر اینصورت بگرد دنبال ایراد دیگه.
سعی کن از وبگذر استفاده نکنی، Histats جایگزین مناسبی هستش.

farhadi_binandeh

Registered User
لایک‌ها
12
اینا رو چک کردم هم توی موبایل رتبه خوبی داره هم کامپیوتر ولی نمیدونم چرا اینطوری شده

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
خب شاید مطالبی که سرچ خور داشتی کم شده !

farhadi_binandeh

Registered User
لایک‌ها
12
نه از اون نیست شاید امار همه کم شده باشه به خاطر امتحانات شایدم فقط مال من اینطور شده ؟

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
سلام دوستان
بنده یه وب سایتی دارم امار ورودی گوگل 2500 تا بود و امار ای پی کل 4 هزار رتبه الکسا رو 2100 بود الان 20 روز میشه هم رتبه الکسا شده 3600 و هم در وب مستر تولز ایندکس ها رو نشون میده
500 URLs submitted
340 URLs indexed الان نشون میده 192 URLs indexed
در ضمن توی وب گذر زیاد امار رو پایین نشون نمیده ولی توی وب مستر تولز ورودی گوگل 2500 شده 1000 باید چیکار کنم دوستان ؟
فقط پیغام ریسپانسیو نبودن را تو وب مستر فرستاده
ممنون از دوستان عزیز
درباره اینکه چرا ورودی گوگل کم شده، خب جای بحثش زیاده.اما به خاطر یه چیز نگران باش.هر چی رو بشه توجیه کرد، de index شدن 150 تا از صفحاتت، رو نمیشه توجیه کرد به این راحتی.
درباره این حرفت:
اول از همه، گفتی تمام سایت ها! تمام یعنی چی؟مگه نگفتی یه وب سایت داری؟!! نکنه دامنه پارک کردی؟!!!
دوم اینکه، دلیل نمیشه گوگل پیغام نداده یعنی Ban ، پنالتی و ... نشده باشی.(البته ban نشدی) .
وقتی به صورت الگوریتمی پنالتی بشی، هیچ پیغامی برات نمیاد! بی سر و صدا افت می کنی!در غیر اینصورت برات تو قسمت manual action پیام میده.الان اکثر پنالتی ها، الگوریتمی هستند.با تغییر الگوریتم، یک سری سایت ها، کم ارزش و یک سری با ارزش تر میشن و طبیعتا کم ارزش ها افت می کنند.حتی ممکنه بعضی صفحاتت رشد کنه و بعضی صفحاتت افت کنه.یه یکی دو رتبه.چه 20 رتبه یا بیشتر.
.هیچ وقت فکر نکن، چون پیام و اخطار برات نیومده، پس مشکلی نداشتی.در کل من تو پست قوانین نانوشته گوگل(اینجا) هم اشاره کردم که گوگل کلا دوست داره همه چیز رو در حالت ابهام نگه داره که این یکی از دلایلی هست که گوگل، سعی میکنه پیغام نده.(فقط یکی از دلایل).
اوایل بخصوص 2012، گوگل پیغام میداد، شما لینک غیر طبیعی دارید و چند تا لیست میکرد و میگفت این ها هم چند نمونه ازونها هستند.با اینکارش داشت میگفت چه لینکایی خوبه چه لینکایی بد.در نتیجه زود الگوریتمش دور زده شد و اسپمر ها بدتر، زیاد تر میشدن!!چون خودش با دستای خودش لو میداد الگوریتمشو! الان دیگه گوگل، بی سر صدا رتبه بندی می کنه و تا جایی که بتونه پیغام نمیده.مگر برای چیزای کلی مثل نمای موبایل نداشتن.

Last edited:

farhadi_binandeh

Registered User
لایک‌ها
12
برادر من این که گقتم تمام سایت ها چک کردم منظورم این بود که وب سایتم رو توی تمام وب سایت هایی که اسپم رو نشون میده چک کردم
و در وب مستر هم رفتم شاخه
Manual Actions
No manual webspam actions found.
مشکلی نداشته
چون مطمئنم اسپم نشدم فقط افت امار از چیه نمیدونم
ولی ریسپانسیو نیست وب سایتم اونم دادم انجام بدند اگر از اون باشه درست میشه انشالله

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
تمام سایت هایی که فرمودید، هیچکدومشون یک نتیجه درست نشون نمیدن!
انشالله با همین ریسپانسیو کردن مشکلتون حل میشه

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
تمام پاسخ من این بود که این چیزا دلیل بر پنالتی نشدن نیست.شما متوجه پست من نشدید.
بله ایشالا درست میشه موفق باشید

بالا