• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پخش دستمال کاغذی

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
سلام
یکی از کارخانه های تولید دستمال کاغذی (یکی از برند های معروف) برای پدر یکی از دوستان بنده هستش , بهش همینجوری پیشنهاد دادم که بهم این اجازه رو بده که بتونم براش پخش کنم و بفروشم (یعنی در اصل نماینده فروش) اون هم گفت موردی نداره و موافقت خودش رو اعلام کرد .

میخواسنم بدونم آیا به نظرتون خوبه این کار ؟ ارزش این رو داره که بازاریاب و ... استخدام کنم ؟
حتی تو فکرم بود که شرکت پخش بزنم (ثبت شرکت)

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
داداش چرا اینقد هولی؟
فکر میکنی فروش جنس توی این اوضاع خراب اقتصادی کار راحتیه؟ اونم بصورت عمده!
بازاریاب استخدام کنی؟ شرکت ثبت کنی؟ برای دستمال کاغذی؟
پیشنهاد میکنم اول 100دونه پاکت رو از شرکت بگیر ببر ببین میتونی بفروشی یا نه
کاری به قیمتی که کارخونه بهت گفته، و قیمتی که روی جنس زده شده نداشته باش. یهو میری در مغازه تا طرف داره از قیمت خرید شما هم ارزونتر میخره، اونم چکی، نه نقد
نمیخام ناامیدت کنم ولی فروش و بازاریابی خیلی سخته، اصلا اون چیزی که از بیرون میبینی، و ضرب و تقسیمی که قبل شروع کار میکنی نیست

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
داداش چرا اینقد هولی؟
فکر میکنی فروش جنس توی این اوضاع خراب اقتصادی کار راحتیه؟ اونم بصورت عمده!
بازاریاب استخدام کنی؟ شرکت ثبت کنی؟ برای دستمال کاغذی؟
پیشنهاد میکنم اول 100دونه پاکت رو از شرکت بگیر ببر ببین میتونی بفروشی یا نه
کاری به قیمتی که کارخونه بهت گفته، و قیمتی که روی جنس زده شده نداشته باش. یهو میری در مغازه تا طرف داره از قیمت خرید شما هم ارزونتر میخره، اونم چکی، نه نقد
نمیخام ناامیدت کنم ولی فروش و بازاریابی خیلی سخته، اصلا اون چیزی که از بیرون میبینی، و ضرب و تقسیمی که قبل شروع کار میکنی نیست

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

والله دوست عزیز ما هم ضرب و تقسیمی انجام ندادیم , اگر داده بودم که دیگه نظر شما یا دوستان برام اهمیتی نداشت :) گفتم بپرسم تو انجمن ببینم شاید کسی تو همین کارها باشه و مقداری از وضعیت بازارش باخبر بشم . بعدش هم دوست عزیز این کار کلا چکی هستش نمیدونم شما از کجا میگین نقد :) در کل مرسی بابت نظرتون

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
من توی خراسان تو کار پخشم
یکی از مهمترین حوزه های کاریمونم سلولزی هست
در حال حاضر میتونه وضعیت خوبی باشه به شرطی که تولید کننده پشت شما باشه و تامین کننده شما هم ذهنیت پخشی داشته باشه نه عاملیت
برندهای قوی توی بازار حضور دارند مثل تنو ، پاپیا ، گلریز و ... که طبیعتا باید توان رقابت رو در خصوص کیفیت داشته باشن
البته تو بحث دستمال خیلی غلط اندازه
طر میاد نیم سانت از هر طرف میزنه اندازه رو کوچک میکنه قیمتشم میاره پایینتر!
خلاصه اینکه حالا همون اول برید پخش بزنید رو زیاد توصیه نمیکنم چون پخش زدن چیزی بسیار فراتر از استخدام بازاریابه
داشتن انبار ، حسابدار ، بازاریاب، ماشین توزیع، انبار دار، موزع،نرم افزار درست و درمون و دفتر دستک کلی هزینه داره
ولی خب با سیستم دلالی همین الان خیلی میتونی خوب کار کنی
یعنی از تامین کننده بگیری (اگر واقعا دوستتون هست) و یکسری مشتری خوب و مورد اعتماد پیدا کنید و براشون بار بفرستید

بالا