Engel
Registered User
اینو نمی دونم از کجا آوردی ولی من دقیقا همون اولی رو که خودم نوشتم خونده بودم. تازه اونم اگه همینطوری که میگی باشه اونوقت قسمت دومش (نیکو بودن دروغ در وعده به همسر) دیگه چه صیغه ایه؟ اینو چی میگی؟ 
نمیدونم بخدااینو نمی دونم از کجا آوردی ولی من دقیقا همون اولی رو که خودم نوشتم خونده بودم. تازه اونم اگه همینطوری که میگی باشه اونوقت قسمت دومش (نیکو بودن دروغ در وعده به همسر) دیگه چه صیغه ایه؟ اینو چی میگی؟![]()
پارسال نشون داد که مردم رو بنزین حساسن. دلار رو کنن 20 تومن بنزین رو فعلا گرون نمیکنن .امیدوارم بنزین گرون بشه در حدود 5 هزار تومن به بالا این میتونه هزاران خوبی داشته باشه که شرایط رو کامل تغییر بده![]()
بنزین هم گرون میکنن .. آب لیتری 1500 تومنه بنزین 1000پارسال نشون داد که مردم رو بنزین حساسن. دلار رو کنن 20 تومن بنزین رو فعلا گرون نمیکنن .
جهان سوم جاییست که هرکس وطنش را آباد کند،خانه اش خراب میشود و هرکس در تخریب مملکت بکوشد خانه اش آباد میشود .
اون بنزینی هم که به عنوان سوپر عرضه میکردن هم سوپر نیست. کیفیتش در حد بنزین معمولی 6-7 سال پیش بود :general710:بخاطر همین بنزین سوپر دیگه نیست
برای پالایشگاه صرف نداره بنزین با نرخ 1500 از نوع سوپر تولید کنه
سهمیه بندی میشه احتمال زیاد .بنزین هم گرون میکنن .. آب لیتری 1500 تومنه بنزین 1000
دلار رو چطور کردن 10000 دنا 100 میلیون کسی چیزی نگفت. بنزین هم بلایی سرش میارن مثلا 2000 میکنن، ملت نق زدن میارن رو 1700
حداقل از این ات اشغالهای الان بهتر بود .اون بنزینی هم که به عنوان سوپر عرضه میکردن هم سوپر نیست. کیفیتش در حد بنزین معمولی 6-7 سال پیش بود :general710:
توی قدرت ماشین هم تاثیری نداشت
حزب راست (یا محافظه کار) از سال 78 شدن اصولگرا. جپ ها هم از سال 76 شدن اصلاح طلبآخرش نفهمیدم مفهوم حزب چپ و راست در سیاست چیه؟ نکنه همون به چپ و راستی که تو لغات کوچه بازاری بکار میبرم؟![]()
محافظ چی و اصلاح چی؟!حزب راست (یا محافظه کار) از سال 78 شدن اصولگرا. جپ ها هم از سال 76 شدن اصلاح طلب
حزب راست (یا محافظه کار) از سال 78 شدن اصولگرا. جپ ها هم از سال 76 شدن اصلاح طلب
نمی دونم شاید اینجا نوشته باشهمحافظ چی و اصلاح چی؟!
تو هین به شعور مردم رو از حد گذروندن و ملت رو علنا" درازگوش فرض کردن؟؟؟؟
به مناسبت نزدیکی ایام عزا دارییعنی شما اگه یه جوون با حقوق متوسط دو میلیون باشی (که اکثرا نیستن) و ماهی فقط پونصد تومن از حقوقتو ورداری ، بیش از دو سال باید کار کنی تا بازم نتونی پراید بخری چون گرون تر میشه اون موقع .
علی برکت الله
جهان سوم جاییست که هرکس وطنش را آباد کند،خانه اش خراب میشود و هرکس در تخریب مملکت بکوشد خانه اش آباد میشود .