• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرایدَک 40 تومن

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
عمریکا چیه مدل ما مدل کمونیست ها و بلشویک ها و مرحوم شوروی هست برای همینه برای هر چیزی مقدار مشخص کردن
اینقدر بخور اینقدر ببین اینقدر زنده باش و . . . . معنی نداری مدل مذموم و آزادانه بلاد غرب باشه
ما مستعمرات هستیم و معنی نداره خوش باشیم ولی باید هارت پورت کنیم ما میتوانیم یا خودکفایی و از این زر و زر های همیشگی!

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
یاد داستانی افتادم:
میگن تعدادی پزشک روانشناس وارد بیمارستان اعصاب و روان میشن تا بیماران روانی رو بررسی کنن
وارد یه سالن میشن میبنن دیوونه ها صف گرفتن
یکی از پزشک ها میپرسه برای چی صف گرفتین دیوونه میگه اگر میخوای داخل سوراخ دیوار رو نگاه کن
پزشک میره تا نگاه کنه دیوونه ها میگن کجا ما چند ساعت تو صف ایستادیم چیزی ندیدم تو یه دقیقه میخوای بفهمی چی تو سوراخه

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
100 میلیون>؟ هایما S7 توربو الان تو بازار حدود 190-200 تومن خرید و فروش میشه، چانگان که تو خود ایرانم خیلیا حاضر نبودش روش ادرار کنن شده 130 تومن، 206 تیپ 5 شده 75 تومن! یه زمانی آزرا صفرش 55 تومن بود..
آره کلاً بازار منهدم شده.
ما یه پرشیا برای 10 یا 11 سال پیش داریم که میخواستیم امسال دیگه عوضش کنیم. اون زمان که داشتم دنبال قیمت ماشین ها میگشتم، یه سری گزینه چینی دم دست بود و بین ایرانی ها هم چیزهایی مثل دنا. ولی یه دفعه همه چیز ترکید و الآن قیمت اینا داره به جایی میرسه که چند ماه پیش میشد باهاش ماشین های خیلی بهتری گرفت. دیگه دنا چیه؟ بازار آزادش به 80 و خورده ای رسیده و مدل پلاسش به 100 میلیون!!!
اون قضیه آزرا هم... سال 88 بود فکر کنم، یکی از بچه های دانشگاه سوناتا گرفته بود و اون زمان ماشین خیلی خوبی بود. یعنی اگه بنز و ب ام و و این جور چیزها رو حذف میکردیم، ماشین هایی مثل سوناتا و در درجه بالاتر آزرا جزو ماشین های جالب اون روزگار بودن. قیمتش هم اگه اشتباه نکنم 35 یا 40 اینا بود. یعنی قیمت فعلی پراید! آدم نابود میشه به این چیزا فکر میکنه...

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
هرچی میگذره حس میکنم بیشتر به شمارش معکوس **** نزدیک میشیم.

از همین حالا باید برای بعدش برنامه ریزی کرد. وگرنه مصطفی میره و مثتفا جاش میاد. همون آش و همون کاسه:general509:. متاسفانه با این قحط الرجالی که وجود داره، هیچ گروهی به نظر نمیاد که بتونه این وضع رو به شکل خوبی جمع کنه:rolleyes:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
اینقدر در مورد فلان مدل خودرو حرف نزنید . انگار فقط همینه فقط ماشین گرونه :general208:
طرف بخواد بمیره هم باید تمام زندگیشو خرج کنه تا بمیره چند تا مرده خور هم بیان یادش کنن

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
از همین حالا باید برای بعدش برنامه ریزی کرد. وگرنه مصطفی میره و مثتفا جاش میاد. همون آش و همون کاسه:general509:. متاسفانه با این قحط الرجالی که وجود داره، هیچ گروهی به نظر نمیاد که بتونه این وضع رو به شکل خوبی جمع کنه:rolleyes:
به نظر من به همون دلیلی که تو جمله رنگی گفتی تغییر حکومت تو وضعیت فعلی نه تنها دردی ازمون دوا نمی کنه بلکه چه بسا وضعمونو بدتر کنه، ولی شاید تنها حسنش این باشه که از این استبداد مذهبی خلاص شیم (البته اگه بشیم)

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
اینقدر در مورد فلان مدل خودرو حرف نزنید . انگار فقط همینه فقط ماشین گرونه :general208:
طرف بخواد بمیره هم باید تمام زندگیشو خرج کنه تا بمیره چند تا مرده خور هم بیان یادش کنن
ببین چیکار کردن که مردم از مرگ هم به خاطر مخارجش میترسن:general509::general304:. باغت خراب مصطفی
به نظر من به همون دلیلی که تو جمله رنگی گفتی تغییر حکومت تو وضعیت فعلی نه تنها دردی ازمون دوا نمی کنه بلکه چه بسا وضعمونو بدتر کنه، ولی شاید تنها حسنش این باشه که از این استبداد مذهبی خلاص شیم (البته اگه بشیم)
نمیدونم. بعضی وقتا احساس میکنم هرچی بشه بهتر از وضع حال حاضره:(

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
هشت سال پیش یه سال کار کردم پول سه تا پرایدو در آوردم الان کل زندگیمو بدم چارتا لاستیک استوک پراید میدن بهم
هی روزگار چه کردی باهام مومن:general505:

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
یه جوون ایرانی با ماهی 2 میلیون تومن باید 20 ماه کار کنه هیچی نخوره هیچی خرج نکنه تا بتونه یه کیا پراید مال 30 سال پیش بخره. تازه اگه بعد 20 ماه قیمتش بالاتر نرفته باشه
یه کارگر عمریکایی با تحصیلات دبیرستان با درامد سالانه 37000 دلار تو7-8 ماه میتونه یه کیا اپتیما 2017 gt بخره. یه معلم ایرانی باید 13.5 سال کار کنه بتونه همین ماشین رو بخره. (بدون حساب تورم - نورم رو 10 درصد حساب کنیم 420 میلیون الان میشه 1450 میلیون)
جینگیلی عمرکیا
مطمئن نیستم ولی فکر کنم ورود ماشین به کشور یه 100درصدی مالیات روش میاد
upload_2018-8-27_23-26-22.png

پس یه ضربدر 2 هم توش میاد:
upload_2018-8-27_23-29-9.png

نتیجه:اگه یه جوون آمریکایی درآمد 37000 سالیانه داشته باشه در عرض کمتر از یکسال میتونه ماشین رو خریداری کنه. معلم ایرانی با درآمد 2.5میلیون(درآمد میانگین معلم هارو ندارم متاسفانه) باید 24 سال تمام درآمدش رو برای خرید ماشین صرف کنه.
ادیت:
نه اون قیمتای برای ایران به تومانِ نه دلار. قیمتای اینجا گمرکی و .... حساب شده
کیا اپتیما اینجا حداقل 420 میلیون تومانِ .. اونجا حدود 24000 دلار. با دلار 10 تومنی میشه 240 میلیون تومن

Last edited:

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
میتونم با روند کنونی تورم هم حساب کنم حقیقتش ولی خب نتیجه اش چیه؟ ...

برای درک این مدت زمان:
عمر **** : 40 سال
فاصله ما از پایان جنگ تحمیلی:31 سال
فاصله از بکار آمدن احمدی نژاد:13سال
فاصله از شروع دولت خاتمی:21 سال

Last edited:

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
میتونم با روند کنونی تورم هم حساب کنم حقیقتش ولی خب نتیجه اش چیه؟:(
نتیجه ش اینه که روربروز داریم فقیرتر و بدبخت تر میشیم هیچکی هم نیست به دادمون برسه. حکومت خودمون که فقط فکر گسترش ایدئولوژی مورد پسندش و صد البته در کنارش پر کردن جیب خودش و افراد نزدیک به خودشه و رفاه مردم خودش براش در اولویت آخر هم نیست؛ قدرت های خارجی هم که فقط فکر منافع و مادرجـــ... بازی خودشون هستن و سرنوشت ایران و مردمش کوچکترین اهمیتی براشون نداره. خلاصه این که همینه که هست. هر کی ناراحته پاشه بره اروپا و آمریکا البته اگه تونست ویزا و اقامت ناقابلشون رو ازشون بگیره.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
خبر از بالا
هایما اس ۵ دویست و هایما اس ۷ دویست و سی قراره از طرف ایران خودرو قیمت گذاری بشه

جهان سوم جاییست که هرکس وطنش را آباد کند،خانه اش خراب می‌شود و هرکس در تخریب مملکت بکوشد خانه اش آباد میشود .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
مطمئن نیستم ولی فکر کنم ورود ماشین به کشور یه 100درصدی مالیات روش میاد
مشاهده پیوست 1083999

پس یه ضربدر 2 هم توش میاد:
مشاهده پیوست 1084000

نتیجه:اگه یه جوون آمریکایی درآمد 37000 سالیانه داشته باشه در عرض کمتر از یکسال میتونه ماشین رو خریداری کنه. معلم ایرانی با درآمد 2.5میلیون(درآمد میانگین معلم هارو ندارم متاسفانه) باید 24 سال تمام درآمدش رو برای خرید ماشین صرف کنه.
کیا اپتیما اینجا حداقل 420 میلیون تومانِ .. اونجا حدود 24000 دلار. با دلار 10 تومنی میشه 240 میلیون تومن

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,935
واقعا" که به نظر من در رتبه اول خاک بر سر ترین ملت های دنیا هستیم خودروسازان محترم گفتن برای این قیمت پراید رو چهل میلیون کردیم که دید مردم رو نسبت به این ماشین عوض کنیم ....واقعا" کسی نیست تو این مملکت تو دهن اینا بزنه که تو هین به شعور مردم رو از حد گذروندن و ملت رو علنا" درازگوش فرض کردن؟؟؟؟یعنی هر کسی هر غلطی بکنه آزاده؟؟؟؟!!!!

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
نتیجه ش اینه که روربروز داریم فقیرتر و بدبخت تر میشیم هیچکی هم نیست به دادمون برسه. حکومت خودمون که فقط فکر گسترش ایدئولوژی مورد پسندش و صد البته در کنارش پر کردن جیب خودش و افراد نزدیک به خودشه و رفاه مردم خودش براش در اولویت آخر هم نیست؛ قدرت های خارجی هم که فقط فکر منافع و مادرجـــ... بازی خودشون هستن و سرنوشت ایران و مردمش کوچکترین اهمیتی براشون نداره. خلاصه این که همینه که هست. هر کی ناراحته پاشه بره اروپا و آمریکا البته اگه تونست ویزا و اقامت ناقابلشون رو ازشون بگیره.
چطور با این آدمایی که میان از وضع بازار شکایت دارن و اعتراض دارن اینجور راحت درگیری پیدا میکنن و به جرم آشوب میگیرنشون
ولی وقتی وزیر در حال استیضاح از فساد حرف میزنه و در موردش صحبت میکنه انگار نه انگار؟ خب اگه واقعا اینجوری هست هم درخواست کننده فساد رو بگیرن؛هم اون وزیرو که اینارو شنیده و گزارش نداده. اگرم نیست که وزیرو محاکمه کنن

یوقتایی میخوام اعتراض علنی کنم با استناد به قواعد اسلام بعد میگم اگه بگیرنم چی میشه اونوقت : ( مثلا تو قواعد اسلام داریم غیر از جلوگیری از حمله دشمن یا حمله به دشمن دروغ جایز نیست حتی تو اون شرایطم باید با گمراهی دشمنو دور نگه داشت نه با دروغ(داستان آتش درست کردن در اطراف مکه هنگام فتح شهر) بعد اینا اینقدر راحت یچیزو انکار میکنن بعد چند روز تائید.انگار نه انگار

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
( مثلا تو قواعد اسلام داریم غیر از جلوگیری از حمله دشمن یا حمله به دشمن دروغ جایز نیست حتی تو اون شرایطم باید با گمراهی دشمنو دور نگه داشت نه با دروغ(داستان آتش درست کردن در اطراف مکه هنگام فتح شهر) بعد اینا اینقدر راحت یچیزو انکار میکنن بعد چند روز تائید.انگار نه انگار
اتفاقا حدیث داریم از پیامبر اکرم (خطاب به حضرت علی) که دروغ در سه جا نیکوست: در جنگ، وعده دادن به زنان و اصلاح میان مردم :)

کلا هر چیزی رو در نظر بگیری یه راه دررویی براش گذاشتن تو این دین؛ حتی اون چیزایی که حرام اعلام شده :general509:

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
اتفاقا حدیث داریم از پیامبر اکرم (خطاب به حضرت علی) که دروغ در سه جا نیکوست: در جنگ، وعده دادن به زنان و اصلاح میان مردم :)

کلا هر چیزی رو در نظر بگیری یه راه دررویی براش گذاشتن تو این دین؛ حتی اون چیزایی که حرام اعلام شده :general509:

خدعه و نیرنگ
شک نیست که جنگ یک ضرورت دینی و اجتماعی است که به دلایل مختلف عقیدتی، سیاسی و اقتصادی و... بر ملتها و جوامع بشری الزام یا تحمیل می گردد و معمولا برای خروج از این تحمیل و رهایی از این مخمصه و سرعت بخشیدن به شکست دشمن از وسایلی استفاده می شود که در مواقع عادی جایز نیست. یکی از این موارد مهم غافلگیری دشمن است که در این راستا عنصر خدعه و نیرنگ می تواند وسیله خوبی باشد. در وصایای رسول(ص)به علی(ع)آمده است:« ای علی سه چیز است که دروغ بر آنها نیکوست:خدعه و نیرنگ در جنگ – وعده به همسر و اصلاح میان مردم»(27)

ادیت:من چشمام یکم نمیبینه و قسمت رنگی بالا رو هم اول ندیدم حتی. با اجازه بزرگان من رفع زحمت کنم فردا دوباره برمیگردم با یه ایده هایی

بالا