• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پراید111 se یورو4 با کلی لوازم

Mindazi

Registered User
لایک‌ها
7
تو برو سراغ دلالیت بجای اینقدر خپحرق زدن اطلاعات علمیتو زیاد کن ببین چرا بعضی شمع پایه کوتاهن بعضیا بلند ببین فرق موتور سورو 4 با معمولیش چیه نگران جیبه مردم نباش
یکم پول بزار کنار ببین ماشین صفر نه روکش داره نه شمع درست نه باتری اتمی نو کف پایی نه رینگ دیگه نگی اینا همش هست

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
تو برو سراغ دلالیت بجای اینقدر خپحرق زدن اطلاعات علمیتو زیاد کن ببین چرا بعضی شمع پایه کوتاهن بعضیا بلند ببین فرق موتور سورو 4 با معمولیش چیه نگران جیبه مردم نباش
از طرز حرف زدنا معلومه کی دلاله کی نه گرچه جوابیم نداری بدی بابت دروغگویی هات
متاسفم

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
یکم پول بزار کنار ببین ماشین صفر نه روکش داره نه شمع درست نه باتری اتمی نو کف پایی نه رینگ دیگه نگی اینا همش هست
من میگم پول روغن و فیلترم بگیر اصن خخخخ
برو اقا خودت میفهمی چی میگم
هیچ جای ایران برای روکش و باطری پول نمیگیرن به عنوان اپشن اضافه :|
اصن جک میگی
ولش من برم سراغ کارام

Mindazi

Registered User
لایک‌ها
7
از طرز حرف زدنا معلومه کی دلاله کی نه گرچه جوابیم نداری بدی بابت دروغگویی هات
متاسفم

توکه راست میگی دلالا این جور ماشین درست میکنن لحن نرف من نسبت به حرقای تو میتونستی عین ادم بگی این هزینه هایی که کردی برای چی بوده چقدر میشه نه با کنایه صحبت کنی اونم وقتی پوله خریدشو نداری دیگه ام قومپوز در نکن ضایع نشی بگی این کاریی دوتا سوال ازت کردم موندی توش به جای بحث بیخودی برو ورس ماشین بخون

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
:general105::general105::general105::eek:

sadegh5527

Registered User
لایک‌ها
17
درود دوست گرامی...رخشتو آخرش بی چک و چونه و نقد چند میدی؟بی زحمت برام پخ کن
بیمه و درصد لاستیک فعلی هم همینطور
با تشکر

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
توکه راست میگی دلالا این جور ماشین درست میکنن لحن نرف من نسبت به حرقای تو میتونستی عین ادم بگی این هزینه هایی که کردی برای چی بوده چقدر میشه نه با کنایه صحبت کنی اونم وقتی پوله خریدشو نداری دیگه ام قومپوز در نکن ضایع نشی بگی این کاریی دوتا سوال ازت کردم موندی توش به جای بحث بیخودی برو ورس ماشین بخون
من خودم 206 دارم 2 تا پرایت تورو باش میخرم زیاد خودتو خسته نکن[emoji3] ماشینت چیه ک کسی نتونه بخره
حرفتم جوابشو دادم کسی بابت روکش و کف پوش و شمع و لاستیک پول نمیده ی چیز عرفه ماشین صفر میگیرن میذارن با ضرر میفروشن شما اولین نفری هستی تا قرون اخرش میگیری[emoji14]

Last edited:
بالا