• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرداخت در محل ممنوع! با پست همکاری نکنید! ضرر میکنید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
بسمه تعالی
این پست رو میگزارم برای آن دسته از عزیزانی که میخواهند فروشگاه افتتاح کنند و با در حال حاضر با واسطه پست کار میکنند.
از تجربیات چند ساله من استفاده کنید قبل از اینکه خودتان پی به حرف های من ببرید.
طی خبر های رسیده سیستم پرداخت در محل در سال 91 برای اداره پست فقط 7 میلیارد سود داشته که برای کل کشور رقم ناچیزی است.و اداره پست برای 7 میلیارد نمی آید برای شما خدمات درست ارائه کند.
من برای شما توضیحاتی خواهم داد که اگر فروشنده باشید آن را درک میکنید و اگر تازه کار هستید بعدا درک خواهید کرد.

5 سال است که با شرکت های واسطه پست کار میکنم.
هیچ موقع من راضی نبودم حتی اگر روزی 10 میلیون کار کنم!
سود واقعی را اداره پست و شرکت های واسطه پستی میکنند.
خدارو شکر بنده هیچگونه مشکل مالی ندارم اما اگر با سیستم واسطه ی پست (پرداخت درب منزل ) کار کنید اگر میلیاردر باشید میلیونر میشوید .کلی هم بی احترامی به شحصیت شما میشود.با پول شما سود میکنند با پول شما بیزینس میکنند.

مثال های واقعی
فرض بگیرید 20 میلیون سرمایه دارید
بنده روزی 1 میلیون الی دو میلیون گاهی 10 میلیون بستگی داره کالا ارسال میکنم یعنی هفته ای 7 میلیون الی 10 میلیون تومان ا با من چه قدر تسویه میشه هفته ای؟ 300 هزارتومان یا هفته ای 2 میلیون تومان آیا به نظر شما این ایراد نیست؟از آن طرف هم اگر هفته ای 5 میلیون ارسالی داشته باشی در ماه میشه 20 میلیون . وقتی 20 میلیون ارسال میکنی دقیقا یک ماه طول میکشه 20 درصد پولت وصول میشه ! شما باید سریع 10 میلیون کالا بخری تا جایگزین کنی ارسال کنی نمیتوانی منتظر بمانی که پولت کلا وصول شه ! از آن طرف پول دفتر باید بدی پول تلفن باید بدی پول منشی بدی .... و پول بازاریابات هم که تفریبا 9 میلیون میشه هم باید بدهی . با کمی جمع تفریغ در می یابی که ای بابا 20 میلیون سرمایه داشته حالا 30 میلیون هم منفی هستی!!! خدا شاهده من همیشه 10 میلیون یا 20 میلیون منفی از سرمایه ای که گزاشتم هستم.یعنی از جیب میدهم.

پارسال 100 میلیون تو یک روز فروش داشتم اما در آخر دیدم 110 میلیون ضرر دادم چطوری؟ چون 1 ماه دیر پولش برگشت ! یعنی 100 میلیونم برگشت با 10 میلیون منفی ! من از حسابدار هم استفاده میکنم رویمحصولات هم 20 الی 50 درصد بعضا هم 300 درصد کشیدم اما سود کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بله سود دست اداره پست و شرکت های واسطه پستی است که با زحمات شما کار میکنند و هر روز پیشرفت میکنند و به ریش من و شما میخندد!
ر
معایت سیستم خرید پستی پرداخت در محل:
1- ضرر 100 درصدی به شما :mad:
2- دیر رسیدن محصول به دست مشتری از 7 خوان رستم باید رد شه!:wacko:
3- دیر رسیدن پولتان انها
4-برگشتی های کالا که از جیب فروشنده میره! سیستم واسطه پستی ضرر نمیکنه چون اگر برگشت بخوره سیستم cod که الان 500 تومانه رو آنها بر میدارند(میانگین 20 درصد برگشتی هست)
5- خرید کالاهای سرکاری
6- دیر رسیدن پول به شما و افت کیفیت در خدمات به مشتری
7-وقت تلف کردن عمر و وقت گرانبهای شما
8- دزدیده شدن کالای شما . تخلف ماموران پستی (در شهرستان های کوچک کالای سفارش شما را استفاده و پس از چند روز به مامور پست که آشتاشون هست پس میدهند )من از این مورد ها زیاد دارم.

مزایایی پرداخت در محل:
1- حجم تو خالی از خرید مشتریان و سفارش زباد اما هیچ پولی دستت نمیگیره ! :f34r:

مزایایی خرید نقدی:
1- پول همیشه دست شما خواهد بود. هر موقع مشتری خرید کرد با کمال احترام بسته را ارسال میکنی . پول کالا دستت هست و میتوانی جایگزین کنی )
2- پول سودت دست خودته و عشق و حال میکنی
3- بسته سریع دست مشتری میرسه
4- مشتری دایم پیدا میکنی
5-سود 5 درصد و یا 10 درصد به شرکت واسطه نمیدهی (سود واسطه های پستی من 50 میلیون در سال است) هیج کاری هم نمیکنند
6- برگشتی کالا هم نداری یعنی سالی 50 میلیون جلو هستی
7-کالات گم نمیشه
8- مشتری که نقدی خرید میکنه یعنی کالا رو 100 درصد میخواهد
9- همه سایتهای بزرگ خرید نقدی دارند و نه پرداخت در محل
10- خرید نقدی موجب سود دهی به شما میشه
11- فروشت کم میشه اما سودت 5 برابره!
12-به رقم 50 میلیون برگشتی سال و 50 میلیون سود واسطه های پستی توجه کنید . یعنی 100 میلیون الکی کار میکنید برای جیب آنها !!!!!!!!:puke:
13- ارزش دادن به وقت و عمرتان

نتیجه کار این است که من از امروز خرید پستی خودم را لغو میکنم و فقط به مشتریان با کلاسی خدمات ارائه میکنم که نقدی و با آنلاین محصول خریداری میکنند.
از شما فروشندگان معتبر هم میخواهم همین کار رو انجام بدهید تا پیشرفت کنید اگر واقعا پیشرفت رو دوست دارید.
به خداوندی خداوند پیشرفت میکنید. سودی که نقدی به شما میدهد شرف داره به پرداخت در محل

از مدیر محترم تاپیک تقاضا دارم این پست را مهم کند تا دیگران گول شرکت های واسظه پستی را نخورند.و وقتشان را به کارگری نسپارند
یک مثال دیگر است که نوشته نسیه دادن ممنوع تو مغازه ها: این کار نسیه است یعنی مشتری جنس میبره و بعدا پولش رو میده!!! عکس نسیه ممنوع رو حتما تو مغازه ها دیدن که نوشته به علت نداشتن گنج قارون و صبر ایوب.....

فروشندگانی که خرید پستی خودشان را مثل) ما لغو میکنند به ما اطلاع دهند تا یک حرکت عظیمی بشه که صورت بگیرد تا این معضل پرداخت در محل جمع بشه که حتما هم همینطور خواهد بود

آیا سایتی هست ؟

Last edited:

mazbabaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
سلام

با نهایت احترام به شما، اما فکر نمی کنم ایرانی جماعت اعتماد کنه اجناس فروشگاهی همکاری در فروش رو آنلاین خرید کنه، به پشتوانه کدوم اعتماد؟
کلاس کاری سیستم های همکاری در فروش و کالاهای موجود در آن ها رو نمیشه با خدمات فروشگاه های معروف مقایسه کرد
مهمترین بخش مشکل ذر صورت خرید نقدی،در نظر گرفته نشدن جلب اعتماد مشتری نهاییه و الا کدوم وبمستری از پول نقد بدش میاد؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام

با نهایت احترام به شما، اما فکر نمی کنم ایرانی جماعت اعتماد کنه اجناس فروشگاهی همکاری در فروش رو آنلاین خرید کنه، به پشتوانه کدوم اعتماد؟
کلاس کاری سیستم های همکاری در فروش و کالاهای موجود در آن ها رو نمیشه با خدمات فروشگاه های معروف مقایسه کرد
مهمترین بخش مشکل ذر صورت خرید نقدی،در نظر گرفته نشدن جلب اعتماد مشتری نهاییه و الا کدوم وبمستری از پول نقد بدش میاد؟

سلام خدمت شما.تقریبا چون چند سال فعالیت میکنم اکثر شناخت دارند.چون من دو سال اول کار تبلیغات بنری بسیار زیادی انجام دادم.
الان خرید نقدی من دو برابر خرید پستی است.سند هم انشالله امروز خواهم گذاشت.
کلا چه فروشگاه بزرگ و چه فروشگاه کوچک باید مشتری انلاین بخره. کسی که به درگاه بانکی وصله که نمیاد اعتبارشو خراب کنه.ما ادرس و شماره تلفن در سایت قرار دادیم.مشکلی از این بابت نباید باشد.
تو خونه بشینی کار نکنی بهتر از این است که با شرکت های واسطه پستی کار کنید.تمام زحمات شما به سود انها خواهد بود

mazbabaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
کاملا به شما حق میدم
امیدوارم موفق باشید و مردم هم دله دزد بازی و بی اخلاقی بعضی وبمسترها رو پای همه نزارن

البته اعتمادسازی سخته واقعا

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
ملاطاهریپرداخت شده243,00022 خرداد 1392
پاکنامپرداخت شده843,00022 خرداد 1392
محمدیپرداخت شده909,00022 خرداد 1392
نصیریپرداخت شده690,00022 خرداد 1392
صحرایی
پرداخت شده
589,00022 خرداد 1392
منصوریپرداخت شده633,00022 خرداد 1392
معارفیپرداخت شده406,00022 خرداد 1392
سعادتیپرداخت شده628,00022 خرداد 1392
معلم سادات
پرداخت شده727,10022 خرداد 1392
فرهادپرداخت شده672,00022 خرداد 1392

شاکری
پرداخت شده258,000
22 خرداد 1392
شایستهپرداخت شده465,000
22 خرداد 1392
نجمه الدین
پرداخت شده365,000
22 خرداد 1392
مرادی
پرداخت شده875,000
22 خرداد 1392

عباس مراد
پرداخت شده652,000
22 خرداد 1392
شجاعی
پرداخت شده365,000
22 خرداد 1392
مطلبی
پرداخت شده200,000
22 خرداد 1392
مشکین صفا
پرداخت شده520,000
22 خرداد 1392

صفاپور
پرداخت شده350,000
22 خرداد 1392
محتشمپرداخت شده80,000
22 خرداد 1392
فکور راد
پرداخت شده180,000
22 خرداد 1392
صناعی
پرداخت شده360,000
22 خرداد 1392

حالا اگر خرید پستی ام فعال بود الان اینا پولش یک ماه دیگر به دستم میرسید!! به نظرتان بهتر نیست یک فکری اساسی انجام بدهیم؟

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
بهتره اون درصدی که به شرکت های واسطه میدادین رو به صورت تخفیف به خاطر خرید آنلاین به مشتری بدین تا قیمت تمام شده کمتر باشه مشتری هم راغب به خرید میشه

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
بهتره اون درصدی که به شرکت های واسطه میدادین رو به صورت تخفیف به خاطر خرید آنلاین به مشتری بدین تا قیمت تمام شده کمتر باشه مشتری هم راغب به خرید میشه
سلام همینکارو کردم 5 درصد و یا 10 درصد را به صورت کوپن تخفیف داده ایم .تا مشتری کیف کنه

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
من هم با این کار موافق هستم
تو خرید پرداخت در محل هرکسی از راه میرسه یه محصول رو سفارش رو میده بعد شب میخوابه فرداش صبح اش پشیمون میشه وقتی محصول دست اش میرسه انصراف میده این وسط هم تنها کسی که ضرر میبینه مدیر فروشگاه هست و پست پول خودش رو میگیره.از این موردها هم که فوق العاده زیاد هست.
من خودم 1 سال قبل با یه اسکریپت رایگان که از پرشین اسکریپت گرفته بودم 2 تا محصول برای فروش گذاشته بودم و فقط پرداخت آنلاین رو فعال کرده بودم همه سفارش ها با موفقیت به مقصد رسیدن و یه مورد هم انصرافی نداشت.بعد برای 3 روز درگاه مشکل پیدا کرد برای این که ضرر نکنم خرید پستی رو فعال کردم از 10 تا سفارش ارسال شده 5 تاش انصراف میخورد.
برای اعتماد سازی هم میشه یه شرکت ثبت کرد و نماد اعتماد هم گرفت.
به نظرم اگه فروشگاه دارن به سمت خرید آنلاین برن بقیه سیستم ها هم خود به خود به این سمت کشیده خواهند شد و در نهایت این کار یه امر عادی میشه

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
طبق گفته و ناگفته های پست مستقیم خود سیستم پست راغب نیست پرداخت در محل کار کنه . برای همین دوستان منتظر باشند که یک زمانی پست مستقیم دیگر خدمات نمیدهد!!

مشکلات گت وی یادتون رفته؟ برگشتی های زیاد یادتون رفته ؟ تسویه حساب های دیر به دیر یادتون رفته؟ کارمزد های شرکت های واسطه یادتون رفته !!!! خو بابا جان فروش بیشتر میشه که به این ها خدمات بدهی!!! پس کمتر بفروش ولی بیشتر سود کن.

یک عمری کارم اینه . حرف من را گوش کنید. سعی کنید اعتماد سازی کنید.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
شما شکمت سیره برادر ... ما چه کنیم که اگه cod رو غیر فعال کنیم ۹۰٪ افت فروش داریم :rolleyes:

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
من هم با این کار موافق هستم
تو خرید پرداخت در محل هرکسی از راه میرسه یه محصول رو سفارش رو میده بعد شب میخوابه فرداش صبح اش پشیمون میشه وقتی محصول دست اش میرسه انصراف میده این وسط هم تنها کسی که ضرر میبینه مدیر فروشگاه هست و پست پول خودش رو میگیره.از این موردها هم که فوق العاده زیاد هست.
من خودم 1 سال قبل با یه اسکریپت رایگان که از پرشین اسکریپت گرفته بودم 2 تا محصول برای فروش گذاشته بودم و فقط پرداخت آنلاین رو فعال کرده بودم همه سفارش ها با موفقیت به مقصد رسیدن و یه مورد هم انصرافی نداشت.بعد برای 3 روز درگاه مشکل پیدا کرد برای این که ضرر نکنم خرید پستی رو فعال کردم از 10 تا سفارش ارسال شده 5 تاش انصراف میخورد.
برای اعتماد سازی هم میشه یه شرکت ثبت کرد و نماد اعتماد هم گرفت.
به نظرم اگه فروشگاه دارن به سمت خرید آنلاین برن بقیه سیستم ها هم خود به خود به این سمت کشیده خواهند شد و در نهایت این کار یه امر عادی میشه

الان اکثرا شارژ اینترنتی میگیرند پس اکثرا خرید با بانک رو بلد هستند خدارو شکر.
نماد اعتماد هنوز جا نیافتاده . خود نماد اعتماد باید کاری کنه که اول مردم به خودش اعتماد کنند!!!! وقتی خودش اعتباری نداره نمیتواند اعتماد بدهد!!
بهترین اعتماد خود سایت . پشتیبانی سایت. قدرت سایت و بازدید بالای سایت است.

کسی که محصولی احتیاج داشته باشه 100 درصد خرید میکنه.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
شما شکمت سیره برادر ... ما چه کنیم که اگه cod رو غیر فعال کنیم ۹۰٪ افت فروش داریم :rolleyes:

هیچموقع پیشرفت نمیکنی . همش درجا میزنی . کاری کن مردم بهت اعتماد کنند . کمتر میفروشی ولی همان لحظه پول دستته . مثل من خرید نقدی رو فعال کن خرید پستی رو غیر فعال . ان کسی که خرید نقدی کرد براش ارسال کن. ان کسی که سفارشو ثبت کرد پولو نریخت براش با پست ارسال کن . اما اگر کسی بخواهد حتما خرید خواهد کرد. با مشتریان صادق باشید. من به مشتری زنگ میزنم با همین لحن
سلام قربان خسته نباشید محصول فلان را سفارش داده بودید . تعیین وضعیت میفرمایید؟ ایشان میکویند ارسال کنید پولش رو بدهم. من میگویم قربان ادرس من این است اگر مایل هستید کسی رو بفرستید به ادرس من محصول رو دریافت کنه چون من اگر برای شما محصول رو ارسال کنم پست 45 روز بعد پولشو به من میده که این اصلا به صرفه نیست. مشتری رو متقاعد میکنم. به درستی.
مشتری هم سعی میکنه با شما راه بیاد . صحبت دوستانه با مشتری هم مشتری ثابت پیدا میکنید و هم جو خوبی نسبت به شما پیدا میکنه.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
داداش یه طوری تعریف میکنی انگار ما بی تجربه هستیم.
همه این راه ها رو رفتیم و برگشتیم خدا اون بالا شاهده
من الان ۶ ساله اول با ایران مارکت و ۴ سال اخیر رو با آقای کریمی دارم کار میکنم که معرف حضور هستن.فک کنم الکامپ دو سال پیشم شما رو تو غرفه شرکت ملاقات کردم.

الان شما روز ۲۲ خرداد مثلا ۱۰۰ تا پرداختی داری اگه خرید پستیتو فعال کنی چند برابر میشه.
درسته ؛ برام پیش اومده سفارش رو دزدیدن.باز کردن و توش یه چی دیگه گزاشتن و برگشتی کردن و خیلی چیزای دیگه که شامل هم کاری نتونسته بکنه
شما از رو شکم سیری میگی این کار رو بکن که قریب به ۸۰٪ با این کار مخالفن میگی نه برو شاپ کیپر نظرسنجی بزن

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
داداش یه طوری تعریف میکنی انگار ما بی تجربه هستیم.
همه این راه ها رو رفتیم و برگشتیم خدا اون بالا شاهده
من الان ۶ ساله اول با ایران مارکت و ۴ سال اخیر رو با آقای کریمی دارم کار میکنم که معرف حضور هستن.فک کنم الکامپ دو سال پیشم شما رو تو غرفه شرکت ملاقات کردم.

الان شما روز ۲۲ خرداد مثلا ۱۰۰ تا پرداختی داری اگه خرید پستیتو فعال کنی چند برابر میشه.
درسته ؛ برام پیش اومده سفارش رو دزدیدن.باز کردن و توش یه چی دیگه گزاشتن و برگشتی کردن و خیلی چیزای دیگه که شامل هم کاری نتونسته بکنه
شما از رو شکم سیری میگی این کار رو بکن که قریب به ۸۰٪ با این کار مخالفن میگی نه برو شاپ کیپر نظرسنجی بزن

سلام بله -حرف شما درسته برادر خسته شدم خسته:( ولی نقدی خیلی بهتره
یادته سال 83 که cod راه نیافتاده بود مردم چه راحت پول به حسابت میریختند؟ تازه آن موقع 2 میلیون اینترنت داشتند. الان 32 میلیون اینترنت دارند

tdh

Registered User
لایک‌ها
61

tdh

Registered User
لایک‌ها
61
بیشتر محصولات دیجیتالی مثل بازی و نرم افزار و...

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
به نظر من هم سیستم خرید نقدی خیلی بهتره هم برای فروشنده و هم برای خریدار.برای فروشنده از این جهات که سرمایه و سودش سریع بر میگرده و گرفتاری برگشتی و دیر رسیدن محصولو نداره.برای خریدار هم از این جهات که هم بسته سریع به دستش میرسه هم هزینه همون تحویل در محل و یا پایین تر ازین هزینه رو پرداخت میکنه.
الان هزینه پست سفارشی+خدمات تحویل در محل در اصل همون هزینه پست پیشتازی هست که به صورت عادی ارسال میشه و این واقعا ظلمه به فروشنده و خریداره.
ولی با این روالی که داره پیش میره و عملکرد سیستم های واسطه پستی و پست که هر روز خدماتو بالاتر میبرن و به هر دلیلی به سرمایه فروشنده دست درازی میکنند خواه یا ناخواه همه به سیستم نقدی روی میارن.

بالا