• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرداخت نکردن پول بابت نویسندگی

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوستان بنده برای سایت های بیشماری نویسندگی کردم و این بار سایت .... برای این سایت 120 پست ارسال کردم و مدیریت سایت حاظر نمی شود پول من را بپردازد و یک ماه گذشته و تلفن جواب نمی دهد و نه ایمیل و گاهی با پیامک بهانه می آورد ........... گول افراد این چنینی را نخورید ........

پس از دو ماه پرداخت گردی موضوع بسته شد ............

Last edited:

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
شکایت نکن
فقط سعی کن از این به بعد به هر کسی اعتماد نکنی و یا اینکه برای تعداد پست پایین تسویه حساب کنی که اگر فلنگو بست خیلی ضرر نکنی . ولی شکایت تو نت ایران کاملا نمایشی و بیخودی هست و به هیچ جا نخواهید رسید .

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
با سایت های زیادی کار کردم و هفتگی تسویه می شد و این یکی بد کرد بهم خدایی هست ............. الهی هزار برابر خرج دوا درمونش کنه .......

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
ولی ازش شکایت می کنم که دیگه با کسی دیگه ای کار رو انجام نده ....... و این خبر رو توی هزاران سایت اطلاع رسانی می کنم ...

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
قرار شد پرداخت کند .......................

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
باز دروغ گفت و پول را پرداخت نکرد .............................

x170

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
عزیزم من این سایت رو تازه خریدم با مدیر قبلیش هماهتگ کن بگیر اگر یکبار دیگه ببینم اومدی تو نظرات اسپم دادی من میدونم با تو

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
مشکل خود شماست از شما شکایت می کنم ........

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
دوست عزیز 1 ماه هست هر روز یک فیلمی بازی می کنی دستت رو شده پول بنده رو ندی ازت شکایت می کنم .......

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
120 مطلب ارسال کردم برای شما
به خدا و آخرت اعتقاد و ایمان داری ؟؟؟
چرا حق بنده رو خوردید ؟
تا زمانی که پول بنده پرداخت نشود دستمزد من هرکز دست از سر وب شما بر نخواهم داشت ......

x170

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
09358409052 زنگ بزن کارت دارم

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
عزیز ممنونم و شماره برای شما پ خ شد و دست شما رو شده 1 ماه من را دواندید و یک بار گفتید 1 ماه کار کنید پرداخت می کنم و یک بار گفتید پول ندارم و یک بار گفتید بعد از کنکور و یک بار گفتید آخر ماه ووووو من حرفی ندارم و فقط به شماره حساب من حقوقم را پرداخت کنید
120 پست ارسال کردم و پستی 500 توافق کردیم و پیامک های شما موجود هست ..........
48 ساعت وقت دارید پرداخت کنید و کاری ندارم مذیر سایت هستید یا جدیدآ خریده اید سایت را مانند ماشین است این سایت که با آن خلاف صورت گرفته و پای صاحب و خریدار جدید گیر هست و هر کجا دوست دارید شکایت کنید بنده استقبال می کنم و زودتر به حق خود می رسم ...

x170

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
زنگ بزن انقد پست اسپم نده

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
اسپم جالبه پول منو خوردی الان ادعا داری .......... 48 ساعت وقت پرداخت دارید ........

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
خجالت بکش پول بنده رو بردی و نمی دهید و در پیام خصوصی فوش می دهید ......

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
دوستان پیش از نویسندگی پول دریافت کنید که مانند سایت در پیتی مدل باکس که برای آن نویسندگی کردم و پول را نپرداخت کارتان به شکایت کردن از سایت نشود ..........
مدل باکس بدترین سایت نه وبلاگ اینترنتی

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
مزاحم افراد سودجو در اینترنت باشید .......................

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
مدل باکس یکی از این سایت ها است و نویسندگان را به کار می گیرد و در پایان کار هزینه نمی پردازد و خدا می داند با چند نفر این کار را انجام داده است .....

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
در بخش خدمات وب مستری تاپیک بزنید،بعدش به کارفرما پیام بدید که بیان و از خودشون دفاع کنند. در آخر هم drdexter رو تگ کنید و موضوع رو بهشون اطلاع بدید،اگر ایشون اجازه دادند مشخصات کارفرما رو در پست اول قرار بدید تا سایر دوستان در دام این فرد نیفتند .

بالا