من بعد از یک هفته تحقیق به این نتیجه رسیدم که برای من پارس پیک بهترینه. خیلی های دیگه هم چنین نظری دارن و تاییدش میکنن. حتی یک مورد هم ندیدم کسی شاکی باشه بعد از حدود یکسال. برای همین قرار داد بستم 3 روز پیش تا ببینیم خدا چی میخواهد![]()
کدوم پلن
قیمت
چقدر تخفیف گرفتی
چند درصد
اکثرا شرکت ها 30 درصد حق بازاریابی می دن..از کل فروش...سلام
50 تومنی رو گرفتم که 10 درصد کارمزد ور میدارن. به این حساب که اگر راضی بودم با پرداخت 50 تومن دیگه همین قرارداد رو 5 درصد کارمزد تبدیل کنم
تخفیف و چونه زدن هم گذاشتم موقع پرداخت 50 تومن باقی مانده
راستی 30 درصد حق بازارابی میدن اگه خواستی بگیری بگو من معرفت بشم تخفیف نصف من نصف شما![]()
اکثرا شرکت ها 30 درصد حق بازاریابی می دن..از کل فروش...
الان پرداخت برای من 4% حساب کرده...از فروش
خدمت شما PM ارسال شد...پرداخت هم تخفیف 30% بازاریابی را می ده
شما که قرارداد دارید باهشون با عرض شرمندگی :blush: می تونید برای من 30% تخفیف بگیرید![]()
نه روال همین هستای زرششششششک!
دیروز اولین روز راه اندازی عملی سیستم cod من بود و اولین مشتری هم دیروز با این سیستم تقاضا داد. امروز صبح که خواستم از معلق خارج کنم یه زنگی زدم شرکت پارس پیک واسه فاکتور متحدالشکل. خیلی راحت گفتند شرمنده شما الان نمی تونید آماده به ارسال بزنین!! باید یه 10 روزی صبر کنین اول ابلاغیه شرکت پست بیاد براتون
10 روز !! به به:blink:
میگن تا با کسی وارد معامله نشی نمیفهمی چجور آدمی هست, راست میگن
البته این شاید روال کاری مرسوم باشه ولی خدا خیر داده ها تو پارس پیک قبلش باید به من میگفتن که برنامه کاریم رو مشخص کنم
این نشون دهنده ضعف مدریت است متاسفانه!!
اگه یادتون باشه من تا 6 ماه پیش از پرداخت زیاد تعریف می کردم و الان هم می گم خوب هست ولی...
من هم از ایران مارکت سنتر استفاده می کنم و هم پرداخت (دو تا فروشگاه دارم)
ولی اگه بین این دو تا گیر کردید من ایران مارکت سنتر رو پیشنهاد می کنم(چون کمی تو واریزی ها بهتر عمل میکنه ولی از لحاظ پشتیبانی و امکانات پنل پرداخت بهترینه)
سلام دوستان
من سال دومم هست که دارم فعالیت می کنم:happy:
سال اول رو با ایران مارکت سنتر گذروندم و راضی بودم. مشکلش پنل گنگ، اطلاع رسانی ضعیف(در مورد سرویسهاشون) و پشتیبانی ضعیف با ایمیل بود:wacko:
اما با یکی از دوستهای دوستم که حرف میزدم. خودش از فرستنده استفاده می کرد و می گفت بسیار بسیار دزد و سرویس آشغالی هست. همچنین گفت که چند هفته بیشتر به اتمام قرارداش نمونده و تصمیم داره که با پارس پیک قرار داد ببنده
از پار پیک خیلی تعریف می کرد و از نقاط مثبتش به امکان تعریف همکار تا 89 نفر و پنل مفید و گزارشات اشاره می کرد.
حالا من واقعاً مودنم توی دو راهی:wacko:: ایران مارکت ستنر یا پارس پیک ؟
من مفهوم همکار رو درست نفهمیدم، یعنی کسی که توی پنل به عنوان همکار معرفی می کنیم. مثل یک فروشگاه دیگه میشه و به واحد پستی معرفی میشه؟ یعنی یه فروشگاه کامل میشه زیر مجموعه ی من یا اینکه سفارش که میگیرن پست دوباره میاد از من تحویل میگیره؟
خواهشاً با دلیل جواب بدید:blush:
این درستهسفارش که میگیرن پست دوباره میاد از من تحویل میگیره؟
منم با شما موافقمهنوز هم میگم.
پارس پیک بهترینه.
هم اقای کریمی مدیرعاملشون خوب برخوردی داره هم مدیرفنیشون آقای اژدر تو کار خودش وارده.
دندون طمع هم ندارند و اصولی دارند کار میکنند.
موفق باشند