• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرداخت پستی پارس پیک با تخفیف ویژه

dvd.arzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بحث الكي چه فايده داره .
الان ايران ماركت بد نيست . الان هم كه پرداخت پول رو 3 بار در ماه كرده ديگه پولي هم دستش نميمونه . فكر نكنم در مورد پرداخت هم بحثي مونده باشه خوب داداش دزده ديگه .

gooyapardaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه موضوعی که برای همه مشخصه نیازی به دفاع هم نداره

پرداخت یه زمانی پول فروشگاه ها را نداده حالا یا از قصد خورده و یا با پست مشکل پیدا کرده و پست خورده
طلبکار ازشم که زیاده یه سرچ می خواد
امــــــا
حالا شاید مشکلاتش را حل کرده باشه و دیگه مشکلی از لحاظ دزدی نداشته باشه و صحبتهای دوستان این را تصدیق می کنه

با اینحساب جز انتخاب های اول

اما ایران مارکت خوب دیگه جا افتاده - خریدار هم بهش عادت کرده و اعتماد کرده بهش پس می شه گفت انتخاب اول ایران مارکته اما اگه قیمت روی 200 باشه و تخفیف هم ندهند و پرداخت هم دیگه آدم شده باشه انتخاب دوم پرداخت

من به این نتیجه رسیدم ببینید درسته

1- ایران مارکت (به فرض هزینه اشتراک 100 تومن) اعتبار بالا و فراوانی فروشگا های طرف قرارداد باهاش
2- پرداخت ( به شرط آدم شدن) به دلیل سابقه بالا
3- Dpay - قیمت مناسب درصد فروش پایینتر تصویه حساب خوب (البته اول کارشه بعدا معلوم نیست چه کار کنه )
4- فرستنده کمتر مورد توجه - برای پرداخت آنلاین هم امکانات خوبی داره - پرداخت قسطی هزینه اشتراک

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
من بعد از یک هفته تحقیق به این نتیجه رسیدم که برای من پارس پیک بهترینه. خیلی های دیگه هم چنین نظری دارن و تاییدش میکنن. حتی یک مورد هم ندیدم کسی شاکی باشه بعد از حدود یکسال. برای همین قرار داد بستم 3 روز پیش تا ببینیم خدا چی میخواهد:)

gooyapardaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من بعد از یک هفته تحقیق به این نتیجه رسیدم که برای من پارس پیک بهترینه. خیلی های دیگه هم چنین نظری دارن و تاییدش میکنن. حتی یک مورد هم ندیدم کسی شاکی باشه بعد از حدود یکسال. برای همین قرار داد بستم 3 روز پیش تا ببینیم خدا چی میخواهد:)

کدوم پلن
قیمت
چقدر تخفیف گرفتی
چند درصد

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
کدوم پلن
قیمت
چقدر تخفیف گرفتی
چند درصد

سلام
50 تومنی رو گرفتم که 10 درصد کارمزد ور میدارن. به این حساب که اگر راضی بودم با پرداخت 50 تومن دیگه همین قرارداد رو 5 درصد کارمزد تبدیل کنم
تخفیف و چونه زدن هم گذاشتم موقع پرداخت 50 تومن باقی مانده:)
راستی 30 درصد حق بازارابی میدن اگه خواستی بگیری بگو من معرفت بشم تخفیف نصف من نصف شما ;)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام
50 تومنی رو گرفتم که 10 درصد کارمزد ور میدارن. به این حساب که اگر راضی بودم با پرداخت 50 تومن دیگه همین قرارداد رو 5 درصد کارمزد تبدیل کنم
تخفیف و چونه زدن هم گذاشتم موقع پرداخت 50 تومن باقی مانده:)
راستی 30 درصد حق بازارابی میدن اگه خواستی بگیری بگو من معرفت بشم تخفیف نصف من نصف شما ;)
اکثرا شرکت ها 30 درصد حق بازاریابی می دن..از کل فروش...
الان پرداخت برای من 4% حساب کرده...از فروش

gooyapardaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اکثرا شرکت ها 30 درصد حق بازاریابی می دن..از کل فروش...
الان پرداخت برای من 4% حساب کرده...از فروش

پرداخت هم تخفیف 30% بازاریابی را می ده :D

شما که قرارداد دارید باهشون با عرض شرمندگی :blush: می تونید برای من 30% تخفیف بگیرید ;)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
ای زرششششششک!
دیروز اولین روز راه اندازی عملی سیستم cod من بود و اولین مشتری هم دیروز با این سیستم تقاضا داد. امروز صبح که خواستم از معلق خارج کنم یه زنگی زدم شرکت پارس پیک واسه فاکتور متحدالشکل. خیلی راحت گفتند شرمنده شما الان نمی تونید آماده به ارسال بزنین!! باید یه 10 روزی صبر کنین اول ابلاغیه شرکت پست بیاد براتون
10 روز !! به به:blink:
میگن تا با کسی وارد معامله نشی نمیفهمی چجور آدمی هست, راست میگن
البته این شاید روال کاری مرسوم باشه ولی خدا خیر داده ها تو پارس پیک قبلش باید به من میگفتن که برنامه کاریم رو مشخص کنم
این نشون دهنده ضعف مدریت است متاسفانه!!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ای زرششششششک!
دیروز اولین روز راه اندازی عملی سیستم cod من بود و اولین مشتری هم دیروز با این سیستم تقاضا داد. امروز صبح که خواستم از معلق خارج کنم یه زنگی زدم شرکت پارس پیک واسه فاکتور متحدالشکل. خیلی راحت گفتند شرمنده شما الان نمی تونید آماده به ارسال بزنین!! باید یه 10 روزی صبر کنین اول ابلاغیه شرکت پست بیاد براتون
10 روز !! به به:blink:
میگن تا با کسی وارد معامله نشی نمیفهمی چجور آدمی هست, راست میگن
البته این شاید روال کاری مرسوم باشه ولی خدا خیر داده ها تو پارس پیک قبلش باید به من میگفتن که برنامه کاریم رو مشخص کنم
این نشون دهنده ضعف مدریت است متاسفانه!!
نه روال همین هست
پست مستقیم داستانی داره ها.....

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
یکی از مشتریان ما که دوستم! هم هست این ماه بخاطر تاخیر پرداخت نتونست پول سرورشو بده. 2 ملیون از پرداخت طلبکار بود که این ماه 300 داده بودنش و این هزینه هاشم نمیشد.

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
اگه یادتون باشه من تا 6 ماه پیش از پرداخت زیاد تعریف می کردم و الان هم می گم خوب هست ولی...
من هم از ایران مارکت سنتر استفاده می کنم و هم پرداخت (دو تا فروشگاه دارم)
ولی اگه بین این دو تا گیر کردید من ایران مارکت سنتر رو پیشنهاد می کنم(چون کمی تو واریزی ها بهتر عمل میکنه ولی از لحاظ پشتیبانی و امکانات پنل پرداخت بهترینه)

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
يك مزيت ديگه اي هم كه ماركت سنتر داره ولي پارس پيك نداره سيستمهاي تبليغاتي و بازاريابي ماركت سنتره.

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
اگه یادتون باشه من تا 6 ماه پیش از پرداخت زیاد تعریف می کردم و الان هم می گم خوب هست ولی...
من هم از ایران مارکت سنتر استفاده می کنم و هم پرداخت (دو تا فروشگاه دارم)
ولی اگه بین این دو تا گیر کردید من ایران مارکت سنتر رو پیشنهاد می کنم(چون کمی تو واریزی ها بهتر عمل میکنه ولی از لحاظ پشتیبانی و امکانات پنل پرداخت بهترینه)

دوست عزیز اگر فقط کمی از پرداخت بهتر عمل میکنه که دیگه 2 زار نمی ارزه! فکر کنم خیلی بیشتر از کمی تو واریز ها عمل کنه:)
..............
یه خبرم از سرویس پارس پیکم بدم
من 25 دی مبلغ رو واریز کردم. 2 بهمن ابلاغیه من به پست رسیده. 12 بهمن حق آغاز فعالیت دارم
17 روز واسه یه تیکه کاغذ پاره عقب موندم(دولت الکترونیک که میگن یعنی این!) خداییش تو ژاپن بود 17 دقیقه هم چنین کارهایی طول نمیکشید

Amin_e

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من سال دومم هست که دارم فعالیت می کنم:happy:
سال اول رو با ایران مارکت سنتر گذروندم و راضی بودم. مشکلش پنل گنگ، اطلاع رسانی ضعیف(در مورد سرویسهاشون) و پشتیبانی ضعیف با ایمیل بود:wacko:

اما با یکی از دوستهای دوستم که حرف میزدم. خودش از فرستنده استفاده می کرد و می گفت بسیار بسیار دزد و سرویس آشغالی هست. همچنین گفت که چند هفته بیشتر به اتمام قرارداش نمونده و تصمیم داره که با پارس پیک قرار داد ببنده
از پار پیک خیلی تعریف می کرد و از نقاط مثبتش به امکان تعریف همکار تا 89 نفر و پنل مفید و گزارشات اشاره می کرد.

حالا من واقعاً مودنم توی دو راهی:wacko:: ایران مارکت ستنر یا پارس پیک ؟

من مفهوم همکار رو درست نفهمیدم، یعنی کسی که توی پنل به عنوان همکار معرفی می کنیم. مثل یک فروشگاه دیگه میشه و به واحد پستی معرفی میشه؟ یعنی یه فروشگاه کامل میشه زیر مجموعه ی من یا اینکه سفارش که میگیرن پست دوباره میاد از من تحویل میگیره؟

خواهشاً با دلیل جواب بدید:blush:

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان
من سال دومم هست که دارم فعالیت می کنم:happy:
سال اول رو با ایران مارکت سنتر گذروندم و راضی بودم. مشکلش پنل گنگ، اطلاع رسانی ضعیف(در مورد سرویسهاشون) و پشتیبانی ضعیف با ایمیل بود:wacko:

اما با یکی از دوستهای دوستم که حرف میزدم. خودش از فرستنده استفاده می کرد و می گفت بسیار بسیار دزد و سرویس آشغالی هست. همچنین گفت که چند هفته بیشتر به اتمام قرارداش نمونده و تصمیم داره که با پارس پیک قرار داد ببنده
از پار پیک خیلی تعریف می کرد و از نقاط مثبتش به امکان تعریف همکار تا 89 نفر و پنل مفید و گزارشات اشاره می کرد.

حالا من واقعاً مودنم توی دو راهی:wacko:: ایران مارکت ستنر یا پارس پیک ؟

من مفهوم همکار رو درست نفهمیدم، یعنی کسی که توی پنل به عنوان همکار معرفی می کنیم. مثل یک فروشگاه دیگه میشه و به واحد پستی معرفی میشه؟ یعنی یه فروشگاه کامل میشه زیر مجموعه ی من یا اینکه سفارش که میگیرن پست دوباره میاد از من تحویل میگیره؟

خواهشاً با دلیل جواب بدید:blush:

سفارش که میگیرن پست دوباره میاد از من تحویل میگیره؟
این درسته
و در عوض پورسانت میدی

havzhen

Registered User
لایک‌ها
8
سلام الان واريزي ماركت سنتر سه بار در ماه شده

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
تا به این لحظه که اوایل سال 88 هست بهترین سرویس دهنده خدمات خرید پستی الان پارس پیک هست. این رو از براورد نکات مثبت و منفی گفتم نه فقط از یک جهت. در این شک نکنید
هر کدام از دوستان که قصد عقد قرار داد با پارس پیک را دارن لطفا جمله "معرف: فروشگاه 1127 " را در فرم درخواست - قسمت آدرس پستی - بعد از اتمان آدرسشون وارد کنن تا پس از قطعی شدن قرارداد 15 هزار تومن بحسابشون وارد کنم
در مورد پنل همکار هم اگر کسی سوالی داشت pm بده تا براش توضیح بدم چون خودم پنل همکار دارم

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
هنوز هم میگم.
پارس پیک بهترینه.
هم اقای کریمی مدیرعاملشون خوب برخوردی داره هم مدیرفنیشون آقای اژدر تو کار خودش وارده.
دندون طمع هم ندارند و اصولی دارند کار میکنند.
موفق باشند

harchi

Registered User
لایک‌ها
11
هنوز هم میگم.
پارس پیک بهترینه.
هم اقای کریمی مدیرعاملشون خوب برخوردی داره هم مدیرفنیشون آقای اژدر تو کار خودش وارده.
دندون طمع هم ندارند و اصولی دارند کار میکنند.
موفق باشند
منم با شما موافقم
من 100 درصد از پارس پیک راضیم
البته اگه همین طوری به کارشون ادامه بدن

بالا