بابا من نمی دونم چرا هی میگید پرداخت خوب نیست ... من 6 ماه هست دارم باهاش کار میکنم هیچ مشکلی هم نداشته ... به موقع هم پول ها رو واریز میکنن
پشتیبانی خوبی هم دارن ... من که کاملا راضی هستم![]()
بابا من نمی دونم چرا هی میگید پرداخت خوب نیست ... من 6 ماه هست دارم باهاش کار میکنم هیچ مشکلی هم نداشته ... به موقع هم پول ها رو واریز میکنن
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
آدرس فروشگاهتان را لطف می کنید؟
اون بستگی به روابط عمومی شما داره که تماس بگیری و سفارش رو اوکی کنیسلام
محصولات پستي اخه برگشتي زياد داره
درسته؟
![]()
پی سی دانلود الان با مارکت سنتر کار می کنه مثل مجیدآنلاینپرداخت اگه بد بود پی سی دانلود باهاش کار نمی کرد ..
ببیند هر کی سنگه خودش رو به سینه می زنه..اِ
پس پرداخت خوبه :blink:
پس انتخاب شد پرداخت :wacko:
پرداخت اگه بد بود پی سی دانلود باهاش کار نمی کرد ..
خوب و بد شرکت رو ول کنید...اگرم خوب بود که پی سی ورلد نمی اومد مارکت سنتر
پی سی دانلود الان با مارکت سنتر کار می کنه مثل مجیدآنلاین
عزیزم مگه پرداخت می تونه پول مردمو بخوره و مردم هیچ کاری نکنند ؟ نه شکایتی نه پیگیری ؟ مگه میشه ؟ مگه مملکت قانون نداره ؟ مگه می تونه پول مردمو بخوره و هنوز هم به فعالیتش تو هر 2 تا دفترش ادامه بده ؟ :hmm:بگم انشا الله یا نه !!!!
وقتی یک 500 هزاری ازتون بالا کشید ، بعد میاین اعتراف می کنید که بده !!! من قبلا لینکش رو همینجا دادم !!! ولی می تونید این عنوان رو توی گوگل سرچ کنید !!!
آیا شرکت رهنما پول شما را هم نمی دهد !!
بعد می رسید به یک بحثی که چندید بد بخت ضرر کرده انجام دادن !!!!
جمله قشنگی نوشته بود !!!
اگر بینی که نا بینا و چاه است اگر خاموش بنشینی گناه است
ما هم برای همین می گیم پرداخت ، هرگز !!!
فعلا همون پارس پیک توصیه میشه !!
عزیزم مگه پرداخت می تونه پول مردمو بخوره و مردم هیچ کاری نکنند ؟ نه شکایتی نه پیگیری ؟ مگه میشه ؟ مگه مملکت قانون نداره ؟ مگه می تونه پول مردمو بخوره و هنوز هم به فعالیتش تو هر 2 تا دفترش ادامه بده ؟ :hmm:
وقتی مسئولین خود پست در مورد کار کردن با پرداخت هشدار میدهند دیگه شماها باید حساب کارو بکنید.
من که آدرس دادم ، لطفا سرچ کنید و تاپیک مربوطه را تا آخر مطالعه نمایید ، ببینید که می تونه یا نه !!!(فقط یکی از دوستان نزدیک خودم 600 هزار تومان ازشون می خواد)