• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرداخت پستی پارس پیک با تخفیف ویژه

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
میشه بگید از وقتی که یک سفارش فرستاده میشه در پارس پیک با فرض برگشت نخوردن چند وقت بعد پولش به حساب شما واریز میشه
من اصلا بحث پشتیبانی را مطرح نکردم
مارکت هم پشتیبانیش خوبه اما پرداخت آشغاله با بقیه هم کار نکردم حالا شما و بقیه هم که میگید خوبه حتما خوبه دیگه

من با ایران مارکت قرارداد دارم این برای خودمم سوال شده بود از متصدی پست پرسیدم گفتش پول که از مشتری گرفتن واریز می کنن به حساب پست مرکزی حالا پولشو که هر روز واریز نمی کنن میزارن اخر ماه یا اول ماه تا همه رو یه جا واریز کنه پست مرکزی هم پول واریز میکنه به حساب شرکت واسطه اونم واریز میکنه به حساب شما کارای اداریش یکم زیاده فکر کنم نهایتا 45 روزه وصول بشه شایدم یکم زودتر یا دیرتر

icivil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله توی مارکت همینطوره سفارش های من هم بالای 90 درصد بعد از نهایتا 40 روز کاملا تصویه میشه چون مارکت یک مرحله قبل از بقیه داره به نام توزیع شده اما اگر بخواد تو مرحله وصول شده تسویه کنه این مدت میشه 2برابر
حالا نمیدونم پارپیک هم همکینطوره یا نه؟​

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان پارس پیک الان تخفیف داره برای پنلش ؟
من پنل 5% رو میخوام بگیرم .. اگه بشه تخفیف بده عالی میشه .
مثل ایران مارکت که برای روز پدر 50% تخفیف گذاشته .

deldare_ashegh3

Registered User
لایک‌ها
71
فرستنده که خیلی مزخرفه ، کالا رو میفرستی 1 ماه بعد توزیع شد میزنه بعد 2 هفته هم پول رو میزنه به حسابت سوالم که میکنی فقط مسئولیت و از گردن خودشون میندازن ،میگن تقصیر پست ، من که سخت پشیمونم

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
راسته که میگن جدیدا برای قرارداد با سرویس های پستی مثل پارس پیک و اینا باید 50 تومن هم به پست بدیم؟

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
اول از همه لطفا یک نفر که اطلاع داره جریان این 50 تومن که میگن باید به پست هم بدین مشخص کنید.
بعد اینکه نظر من در مورد خدمات پستی پارس پیک و Dpay هست. پارس پیک رو که همه میشناسین و کارش حرف نداره و Dpay هم تو ضیحاتش به این شرح هست :

سیستم خرید پستی + یک فروشگاه ساز رایگان میده و مبلغ قرار داد 120000 تومان هست بدون کسر حتی 1 درصد از فروش شما بقیه توضیحات رو هم میتونید بخونید از زبون شرکت :

نحوه عملکرد سرویس C.O.D سرویس خرید پستی بر 4 ستون اصلی استوار است ( 1-فروشنده ، 2-خریدار ، 3- سیستم حمل و نقل ، 4- نرم افزار کنترلی ) در این سرویس خریدار پس از مراجعه به سایت فروشنده و انتخاب کالای خود وارد سایت DPAY.IR شده و اقدام به ثبت سفارش نموده و به محظ ثبت سفارش یک کد رهگیری و کد پیشتاز که مربوط به کالای خریداری شده میباشد را دریافت میکند. سپس فروشنده با مراجعه به پنل اختصاصی خود در سایت DPAY.IR سفارشات رسیده را بررسی و در صورت صحت سفارش نسبت به بسته بندی و آماده سازی کالا اقدام مینماید و سپس با استفاده از سایت سفارش را به مرحله واحد قبول اداره پست ارسال مینماید در مرحله بعدی مامور اداره پست به محل فروشنده مراجعه و در قبال ارائه رسید به فروشنده کالا را از وی تحویل و به آدرس خریدار ارسال مینماید در نهایت نتیجه ( اعلام وصول و یا برگشت کالا ) را در سایت شرکت ثبت نموده و مبلغ سفارش را به حساب شرکت واریز مینماید ، شرکت نیز در هر روز شنبه مبالغ وصول شده حاصل از فروش فروشندگان را به حساب های آنان واریز مینماید.
برخی از مزایای این سرویس
راحت ، ساده و در دسترس بودن 24 ساعته سرویس
کاهش هزینه ها ، ترافیک حمل و نقلی و زمان
ارسال کالا به همراه بیمه نامه و در نتیجه اعتماد بیشتر خریدار
کاهش دغدغه های فروشنده در خصوص دریافت مبلغ ، ارسال سفارش و . . .
افزایش فروش محصول شما به دلیل اطمینان خریدار از کالای خریداری شده

smart_boy_bnd

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کسی با dpay کرده ؟
نحوه تصویه حساب و پشتیبانیش خوبه ؟
پارسپیک بهتره یا dpay ؟
dpay هم هزینه 50 تومان اضافه برای شرکت پست میخواد؟

بالا