IT GALAXY
Registered User
- تاریخ عضویت
- 23 مارس 2013
- نوشتهها
- 473
- لایکها
- 277

به گزارش سرویس سخت افزار پایگاه خبری فن آوری اطلاعات ایران از gsmarena، شرکت های ARM و TSMC اعلام کردند که اولین پروسسورهای Cortex-A57 آماده تولید انبوه می باشد.
این تراشه جدید از فرآیند تولید ۱۶ نانومتری FinFET TSMC استفاده می کند، اگر چه ترانزیستورهای آن ۲۰ نانومتری هستند. شرکت ARM می گوید A57 خروجی آن تا ۳ برابر قدرت Cortex-A15 است. نسل جدید تا ۳ برابر قدرتمندتر از پردازشگرهای فعلی عمل می کند در حالی مصرف باطری اش به همان اندازه پردازشگرهای فعلی است.
یعنی نسل جدید می توانند با سرعت پردازشگرهای فعلی کار کنند اما طول عمر باطری موبایل شما ۵ برابر خواهد شد. شرکت TSMC می گوید این پردازشگرهای علاوه بر تلفن های هوشمند، روی تبلت ها، کامپیوترها و سرورها هم استفاده خواهند شد. چرا که قدرت بسیار بالایی دارند و مصرف انرژی آنها پایین است.
هنوز اطلاعاتی در مورد امکان استفاده از این چیپ ها برروی اسمارتفون ها منتشر نشده است . احتمالا در سال آینده تولید اولیه آن آغاز می شود و تا سال ۲۰۱۵ فراگیر می شود.