آوانگارد
Registered User
یه مک بوک اپل دست دوم در حد میتونی با حدود 2800 بگیری
سلام من اچ پی 4530 اس دارم
رمز بایوس رو فراموش کردم چیکار کنم به نظرتون
نمیدونم از کجا معلوم میشه؟بایوسش چیه؟
نمیدونم از کجا معلوم میشه؟
توی این رنج قیمت 4540s hp و v3 acer لپ تاپهای خوب بازار هستن .دوستان من یه لب تاپ واسه تابستون میخوام بگیرم تا سقف 2تا 2.5 ملیون چی بگیرم خوبه؟
بازی هم باهاش نمیکنم
ممنون از شما خوب این جوری که میگید عجله ای نست ماهم صبر میکنیمبه نظر من فعلا لپ تاپ نگیر چون تا یه ماه دیگه لپ تاپای با پردازنده هاسول( نسل چهارم CPUهای intel) وارد بازار میشه که خیلی از نسل 3ام(Ivy Bridge) قویتره.
ولی اگه حتما میخوای بگیری، لپتاپای Dell inspiron 5520 قویه و Asus Vivobook S400CA ظریف و لمسیه که من با توجه به نوع کاربریتون S400CA رو توصیه میکنم.
سلام..من همین روزا میخوام با بودجه یک و ششصد الی هشتصد یک لپ تاپ(ترجیحا ایسوس) بخرم با ویژگی های زیر، ولی قبلش میخوام شما دوستان راهنمائیم کنید تا بتونم مناسب ترین لپ تاپو با یک کانفیگ خوب انتخاب کنم:
1-cori5 باشه
2-بتونم باهاش بازی هایی مثل battlefield 3 , call of duty 8 یا pes 2012 رو انجام بدم..
3- از سری لپ تاپ های گیمینگ نباشه چون من گیمر حرفه ای نیستم!!
4-وقتی بازی می کنم یا با نرم افزارهای مختلف کار می کنم زیاد داغ نکنه و مشکل پیدا نکنه..
5-وسط بازی یا کار با نرم افزارها سرعتش کم نشه..
6-باطریش زود به زود خالی نشه و حداقل یه چیز خوب متوسط باشه..
7-صفحه نمایش کمتر از 15.7 نباشه و اگه 17.3 باشه بهتر..
*ایسوس، سونی، اچ پی، اپل، دل و ام اس آی به ترتیب از اولویت هامه و لیست سیاه من شامل لپ تاپ هایی مثل acer-fujitsu-samsung میشه.
*توانایی افزایش بودجه رو ندارم و بیشتر از این مبلغی که گفتم نمیتونم خرج کنم.. میدونم کار سختیه ولی دعاتون میکنم اگه لپ تاپ های منطبق با این ویژگی ها و بودجه م رو بهم معرفی کنید تا از این سردرگمی در بیام..
*در آخر هم اگه لپ تاپی با این 7 ویژگی نمیشد پیدا کرد، لا اقل بگید لپ تاپهای کدوم کمپانی به ویژگی هایی که من گفتم نزدیکترن و کانفیگ مناسبی که بتونه همچین خواسته هایی رو برآورده کنه چه کانفیگیه؟
باسلام
من میخوام یه لپ تاپ حدود 4000تا4100بگیرم
به نظرتون روند قیمتا چجوریه؟میخوام اوایل تیر بگیرم یا صبر کنم؟
بین این 3تا شک دارم
y500
asus n56vz
msi ge70
و یه سوال دیگه
y510pبه این زودیا وارد میشه؟
حدودا با چه قیمتی میاد؟
ممنون
باطريش با يه سوكت به لپتاپ وصل ميشه . ببين شايد سوكتش از جاش در اومده يا شل شده
مشاهده پیوست 385653
یعنی میگی باز کنم لپ تاپو؟ چون باتریش توشه
سلام دوستان.
میخواستم ببینم تفاوت بین 2 پردازنده
i5 3210
i5 3230
چیه؟
کدوم قویتره؟با هم خیلی تفاوت دارن؟
از بین برندهای گرافیک برای لبتاب amd و و nvidia و ATI ودیگر برند ها کدوم بهره توی رنج 1 گیگ؟
بین اینویدیا 710و 610 و 620 و 630 کدوم بهتره؟(همه یک گیگ هستن) (برای بازی کردن خوب باشه)
بین ای تی ای=7550 و 7650 و 6630 و 7670 و 6470 و 7450 کدوم بهتره؟(همه یک گیگ هستن) (برای بازی کردن خوب باشه)
اگه لبتاب توی رنج قیمت تا 2 میلیون هست با گرافیک بهتر بگید
باطريش با يه سوكت به لپتاپ وصل ميشه . ببين شايد سوكتش از جاش در اومده يا شل شده
مشاهده پیوست 385653
یعنی میگی باز کنم لپ تاپو؟ چون باتریش توشه
يقينا بايد باز بشه و چك بشه . خودت هم اگر نميتوني .بده به يكي كه وارد و مطمئن هست .
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟
در موارد سوال اول i5 3230
در مورد گرافيكهاي لپتاپ amd بهتره عمل كرده ومن 7550 رو بهت پيشنهاد ميكنم .