• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش از شما جواب از من(لب تاپ ها)

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
یه مک بوک اپل دست دوم در حد میتونی با حدود 2800 بگیری

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
نمیدونم از کجا معلوم میشه؟

همون بالاش باید بنویسه چیه
یا مودل مین رو سرچ کن و نوع بایس رو پیدا کن و بعد هم دنبال مستر پسوردش بگرد
مثلا مستر پسورد آوارد AWARD_SW هست

یه راه دیگه هم هست که باتری رو یک دقیقه از مین روی مین جدا کنی

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46

ali.kajdom

Registered User
لایک‌ها
20
به نظر من فعلا لپ تاپ نگیر چون تا یه ماه دیگه لپ تاپای با پردازنده هاسول( نسل چهارم CPUهای intel) وارد بازار میشه که خیلی از نسل 3ام(Ivy Bridge) قویتره.
ولی اگه حتما میخوای بگیری، لپتاپای Dell inspiron 5520 قویه و Asus Vivobook S400CA ظریف و لمسیه که من با توجه به نوع کاربریتون S400CA رو توصیه میکنم.
ممنون از شما خوب این جوری که میگید عجله ای نست ماهم صبر میکنیم
فقط امیدوارم قیمت این نسل چهارمی ها فضایی نباشه

RManytarin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..من همین روزا میخوام با بودجه یک و ششصد الی هشتصد یک لپ تاپ(ترجیحا ایسوس) بخرم با ویژگی های زیر، ولی قبلش میخوام شما دوستان راهنمائیم کنید تا بتونم مناسب ترین لپ تاپو با یک کانفیگ خوب انتخاب کنم:
1-cori5 باشه
2-بتونم باهاش بازی هایی مثل battlefield 3 , call of duty 8 یا pes 2012 رو انجام بدم..
3- از سری لپ تاپ های گیمینگ نباشه چون من گیمر حرفه ای نیستم!!
4-وقتی بازی می کنم یا با نرم افزارهای مختلف کار می کنم زیاد داغ نکنه و مشکل پیدا نکنه..
5-وسط بازی یا کار با نرم افزارها سرعتش کم نشه..
6-باطریش زود به زود خالی نشه و حداقل یه چیز خوب متوسط باشه..
7-صفحه نمایش کمتر از 15.7 نباشه و اگه 17.3 باشه بهتر..
*ایسوس، سونی، اچ پی، اپل، دل و ام اس آی به ترتیب از اولویت هامه و لیست سیاه من شامل لپ تاپ هایی مثل acer-fujitsu-samsung میشه.
*توانایی افزایش بودجه رو ندارم و بیشتر از این مبلغی که گفتم نمیتونم خرج کنم.. میدونم کار سختیه ولی دعاتون میکنم اگه لپ تاپ های منطبق با این ویژگی ها و بودجه م رو بهم معرفی کنید تا از این سردرگمی در بیام..
*در آخر هم اگه لپ تاپی با این 7 ویژگی نمیشد پیدا کرد، لا اقل بگید لپ تاپهای کدوم کمپانی به ویژگی هایی که من گفتم نزدیکترن و کانفیگ مناسبی که بتونه همچین خواسته هایی رو برآورده کنه چه کانفیگیه؟

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
سلام..من همین روزا میخوام با بودجه یک و ششصد الی هشتصد یک لپ تاپ(ترجیحا ایسوس) بخرم با ویژگی های زیر، ولی قبلش میخوام شما دوستان راهنمائیم کنید تا بتونم مناسب ترین لپ تاپو با یک کانفیگ خوب انتخاب کنم:
1-cori5 باشه
2-بتونم باهاش بازی هایی مثل battlefield 3 , call of duty 8 یا pes 2012 رو انجام بدم..
3- از سری لپ تاپ های گیمینگ نباشه چون من گیمر حرفه ای نیستم!!
4-وقتی بازی می کنم یا با نرم افزارهای مختلف کار می کنم زیاد داغ نکنه و مشکل پیدا نکنه..
5-وسط بازی یا کار با نرم افزارها سرعتش کم نشه..
6-باطریش زود به زود خالی نشه و حداقل یه چیز خوب متوسط باشه..
7-صفحه نمایش کمتر از 15.7 نباشه و اگه 17.3 باشه بهتر..
*ایسوس، سونی، اچ پی، اپل، دل و ام اس آی به ترتیب از اولویت هامه و لیست سیاه من شامل لپ تاپ هایی مثل acer-fujitsu-samsung میشه.
*توانایی افزایش بودجه رو ندارم و بیشتر از این مبلغی که گفتم نمیتونم خرج کنم.. میدونم کار سختیه ولی دعاتون میکنم اگه لپ تاپ های منطبق با این ویژگی ها و بودجه م رو بهم معرفی کنید تا از این سردرگمی در بیام..
*در آخر هم اگه لپ تاپی با این 7 ویژگی نمیشد پیدا کرد، لا اقل بگید لپ تاپهای کدوم کمپانی به ویژگی هایی که من گفتم نزدیکترن و کانفیگ مناسبی که بتونه همچین خواسته هایی رو برآورده کنه چه کانفیگیه؟

سلام. PM شد.

real_madrid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
من میخوام یه لپ تاپ حدود 4000تا4100بگیرم
به نظرتون روند قیمتا چجوریه؟میخوام اوایل تیر بگیرم یا صبر کنم؟
بین این 3تا شک دارم
y500
asus n56vz
msi ge70
و یه سوال دیگه
y510pبه این زودیا وارد میشه؟
حدودا با چه قیمتی میاد؟
ممنون

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
باسلام
من میخوام یه لپ تاپ حدود 4000تا4100بگیرم
به نظرتون روند قیمتا چجوریه؟میخوام اوایل تیر بگیرم یا صبر کنم؟
بین این 3تا شک دارم
y500
asus n56vz
msi ge70
و یه سوال دیگه
y510pبه این زودیا وارد میشه؟
حدودا با چه قیمتی میاد؟
ممنون

سلام و خواهش میکنم.
به نظر من کسایی که بالای ۲ میلیون می‌خوان الان پول لپ‌تاپ بدن٬ بهتره تا اومدن پردازنده‌های هاسول به ایران صبر کنن.
اصلا قیمتا رو نمی‌شه پیش‌بینی کرد چون انتخابات ریاست جمهوری داریم و آمریکا در کنار تحریم‌های جدید٬ تحریم سخت‌افزار و نرم‌افزار رو برداشته. ولی اگه قیمتا تغییر نکنن٬ احتمال این که Y510P با کارت گرافیک تکی تو همین رنج قیمت باشه خیلی زیاده. عرضه هم٬ احتمالا حداکثر تا یه ماه دیگه ایران میاد.
ولی بین اون سه تا لپ‌تاپی که گفتین٬ Y500 از همه بهتره٬ بعدش N56VZ و بدتر از همه GE70 هستش که اصلا من توصیه نمی‌کنم اگر احتیاجی به صفحه‌نمایش ۱۷.۳ اینچش ندارین.

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان.
میخواستم ببینم تفاوت بین 2 پردازنده
i5 3210
i5 3230
چیه؟
کدوم قویتره؟با هم خیلی تفاوت دارن؟
از بین برندهای گرافیک برای لبتاب amd و و nvidia و ATI ودیگر برند ها کدوم بهره توی رنج 1 گیگ؟
بین اینویدیا 710و 610 و 620 و 630 کدوم بهتره؟(همه یک گیگ هستن) (برای بازی کردن خوب باشه)
بین ای تی ای=7550 و 7650 و 6630 و 7670 و 6470 و 7450 کدوم بهتره؟(همه یک گیگ هستن) (برای بازی کردن خوب باشه)

اگه لبتاب توی رنج قیمت تا 2 میلیون هست با گرافیک بهتر بگید

RManytarin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..اگر در مورد نوسانات قیمت لپ تاپ خبر موثق دارید و یا از زمان مناسب برای خرید لپ تاپ و کاهش احتمالی قیمت ها باخبر هستید در همین پست اعلام کنید تا نیازمندی خیلی ها از جمله من در این مورد برطرف بشه.. به نظر شما باید همین روزها دست به اقدام زد و خریداری کرد یا صبر پیشه کرده و منتظر روزهای روشن و کاهش قیمتها ماند؟!!

shanay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز تاسقف 2700 لپتاپی ترجیحا با کانفینگ زیر میخوام
cpu corei5
memory4G
هارد و گرافیکشم متوسط به بالا باشه خودم چند روزیه هم تو بازار هم تو نت دنبالشم اکثر افراد asus سریN (43.46.53 روپیشنهاد میکنن امروزم یکی معتقدبود بهتره lenevo بگیرم ولی خب من تعریف ایسوس روخیلی شنیدم طرف میگفت ایسوس فقط به خاطر اسمش گرونه وگرنه لنوو همون امکاناتو داره خلاصه پرحرفی نمیکنم یکی اینکه شما کدومو صلاح میدونیی؟ سوال دومم اینکه این 43و46و53 از سری Nچه تفاوتهایی دارن وکدوم بهتره؟

dead race

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا یه مشکلی هست واسه باتری لپ تاپم نمی دونم چرا اینجوری شده!
کلا باتری شارژ نمیشه! یعنی اگه شارژرو بکشم بیرون خاموش میشه
دیروز سالم بود نمیدونم چش شد یهو! تو نت هم زیاز گشتم ولی حل نشد
لپ تاپ لنوو z500 هست و باتریشم درنمیاد
راه آنیستال کردن microsoft ACPI-Compliant control method battery رو هم امتحان کردم،ولی حل نشد
آقا چیکارش کنم به نظرت؟!
ممنون.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
باطريش با يه سوكت به لپتاپ وصل ميشه . ببين شايد سوكتش از جاش در اومده يا شل شده .
2012122710342358162.jpg

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان.
میخواستم ببینم تفاوت بین 2 پردازنده
i5 3210
i5 3230
چیه؟
کدوم قویتره؟با هم خیلی تفاوت دارن؟
از بین برندهای گرافیک برای لبتاب amd و و nvidia و ATI ودیگر برند ها کدوم بهره توی رنج 1 گیگ؟
بین اینویدیا 710و 610 و 620 و 630 کدوم بهتره؟(همه یک گیگ هستن) (برای بازی کردن خوب باشه)
بین ای تی ای=7550 و 7650 و 6630 و 7670 و 6470 و 7450 کدوم بهتره؟(همه یک گیگ هستن) (برای بازی کردن خوب باشه)

اگه لبتاب توی رنج قیمت تا 2 میلیون هست با گرافیک بهتر بگید

کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
باطريش با يه سوكت به لپتاپ وصل ميشه . ببين شايد سوكتش از جاش در اومده يا شل شده
مشاهده پیوست 385653
یعنی میگی باز کنم لپ تاپو؟ چون باتریش توشه

يقينا بايد باز بشه و چك بشه . خودت هم اگر نميتوني .بده به يكي كه وارد و مطمئن هست .

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
در موارد سوال اول i5 3230
در مورد گرافيكهاي لپتاپ amd بهتره عمل كرده ومن 7550 رو بهت پيشنهاد ميكنم .

AMD یا ATI ؟
میشه یک لب تاب با گرافیک خوب تا 2 میلیون بهم معرفی کنید؟

بالا