• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ (مسايل و مشكلات بلاگرها)

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان
در اينجا قصد داريم با كمك شما و ديگر دوستان سوالات پرسيده شده رو به صورت خلاصه اينجا بنويسيم. لطفا از ارسال پستهاي بي ربط خودداري كنيد
با تشكر

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

shaghayegh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Mashaheer :
سلام.من يه سوال دارم كه خيلي هم برام مهمه اگه لطف كنيد و جواب بدين ممنون ميشم. :blush:
طرز تبديل يك قالب انگليسي بلاگر به قالب فارسي پرشين چه جوريه؟ :blink:
اصلا امكانش هست.من قالبا رو مقايسه كردم خيلي جاهاش مشتركه اما نمي دونم كدا رو چه جوري تغيير بدم.ميشه راهنمايي كنين؟ يا اقلا بگين از كجا ميتونم ياد بگيرم.مرسي

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست عزيز تنها تفاوت قالبهاي فارسي با انگليسي جهت نوشته هستش و هم چنين شما بايد كد مربوط به يونيكد هم داخل قالب قرار بديد اگه خواستي بگو بيشتر برات توضيح بدم.....
موفق باشيد.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
ممنون از مشاهير عزيز.
من داشتم اينجا رو مرتب و دسته بندي مي كردم كه امتحانهام شروع شد. ولي الان يه كم سبك تر شده و خلاصه با كمك خودت اين بخش و همچنين بخشهاي ديگر رو مرتب مي كنيم.

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از ehsan :
ممنون از مشاهير عزيز.
من داشتم اينجا رو مرتب و دسته بندي مي كردم كه امتحانهام شروع شد. ولي الان يه كم سبك تر شده و خلاصه با كمك خودت اين بخش و همچنين بخشهاي ديگر رو مرتب مي كنيم.

ببينيم و تعريف كنيم :happy:

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از ehsan :
ممنون از مشاهير عزيز.
خواهش احسان جان هرگاه بخواهيد من در خدمتتون هستم و تا جايي كه بتونم كمك خواهم كرد....

shaghayegh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Mashaheer :
دوست عزيز تنها تفاوت قالبهاي فارسي با انگليسي جهت نوشته هستش و هم چنين شما بايد كد مربوط به يونيكد هم داخل قالب قرار بديد اگه خواستي بگو بيشتر برات توضيح بدم.....
موفق باشيد.

ممنونم از راهنماييتون ولي من راستش زياد وارد نيستم :wacko: اگر كامل راهنمايي كنيد ممنون ميشم. :blush: اصل مشكلم هم تبديل قالب بلاگر به پرشينه..بازم مرسي

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست عزيز تنها تفاوت قالبهاي خارجي با فارسي اينه :
1. جهت نوشته هاي اونها از چپ به راست هستش در صورتي كه فارسي از راست به چپ هست كه مي توني با استفاده از dir=rtl جهت نوشته رو تغيير بدي.
2. براي اينكه زماني صفحه بالا مياد به نمايشگر بفهموني كه صفحه به زبان فارسي هستش مي توني از متا تگ زير استفاده كني:
کد:
<META http-equiv=Content-Language content=fa>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8">
با استفاده از اين دو مي توني قالبها رو براي فارسي درست كني.....
موفق باشيد.

shaghayegh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Mashaheer :
دوست عزيز تنها تفاوت قالبهاي خارجي با فارسي اينه :
1. جهت نوشته هاي اونها از چپ به راست هستش در صورتي كه فارسي از راست به چپ هست كه مي توني با استفاده از dir=rtl جهت نوشته رو تغيير بدي.
2. براي اينكه زماني صفحه بالا مياد به نمايشگر بفهموني كه صفحه به زبان فارسي هستش مي توني از متا تگ زير استفاده كني:
کد:
<META http-equiv=Content-Language content=fa>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8">
با استفاده از اين دو مي توني قالبها رو براي فارسي درست كني.....
موفق باشيد.
خوب تا اينجا فارسي كردنش.اما چه جوري قالب بلاگر رو بيارم تو پرشين؟ كدهاشون فرق مي كنه :(

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
خوب دیگه فرق میکنن.میتونی هر کدی رو با معادلش تو پرشین بلاگ عوض کنی.اگه قالبت میخای همینی که هست بمونه و قالب آماده استفاده نمیکنی برو یه قالب آماده پرشین بلاگ دانلود کن بعد کداشو با قالب فعلیت مقایسه کن چون کدهای قالب پشت سر هم اند خودت دیگه میفهمی که کدوم کد مال کجاست تازه تو خود پرشین بلاگ هم یه راهنمایی واسه کد ها داره اگه اشتبا نکنم.راستی آدرس بلاگو نمیدی؟ :happy: :)

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از shaghayegh :
خوب تا اينجا فارسي كردنش.اما چه جوري قالب بلاگر رو بيارم تو پرشين؟ كدهاشون فرق مي كنه :(
دوست عزيز اگر خوب توجه كني من در مقالاتي كه بالا معرفي كردم تمامي كدهاي بلاگر، بلاگ اسكاي رو تجزيه و تحليل كردم و براي پرشين بلاگ هم هم اگر توجه كني در خود سايتش تجزيه و تحليل كرده.....
نكته بعد اينكه توجه كنيد بلاگر، بلاگ اسكاي، پرشين بلاگ، مووبل تايپ و .... هركدام كدهاي بخصوص خود رو دارند كه شما بايد زماني كه طرح اصلي قالب رو زديد كدهاي مخصوص هركدام رو در جاي خودش قرار بدي و توجه داشته باش تمامي كدهاي CaseSensitive هستند.

shaghayegh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بازم سلام و بازم ممنون از راهنماييها.من قبلا يه سري قالب پرشين و بلاگر داون كردم و مقايسه كردم.خيلي جاهاشون شبيهه اما اونجاهايي كه فرق داره خيلي فرق ميكنه.درسته بايد برم چيزايي كه گفتين در مورد تجزيه و تحليل قالبها بخونم ببينم سر در ميارم يا نه.بازم اگه سوالي داشتم ميپرسم. :happy: حقيقتش اينه كه يه قالب خيلي خوشگل پيدا كردم كه مال بلاگره مي خوام اونو بذارم رو بلاگ اينقدرم خوشگله كه نمي تونم از خيرش بگذرم :blush:
تا جايي كه فهميدم بايد قالب اصلي رو از توش در بيارم بعد بذارم توي كدهاي پرشين.درسته؟ حلا چه جوريشو ديگه احتمالا بايد از تو تحليلا بفهمم.بازم خييييلي ممنون از راهنماييها.اميدوارم موفق بشم.
براي جناب اي بابا بي خيال! اينم آدرس وبلاگ

shaghayegh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فقط يه چيزي اون قسمت بلغان تولز كه تجزيه قالبهاي بلاگر هست(همون كه بالا گذاشتين)وارد نميشه!!!

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خيلي ممنونم كه خرابي لينك رو بهم خبر داديد من لينك رو درستش كردم
http://bolghan.com/tools/Articles/Artircle1.htm
راستي قالب وبلاگتون هم خيلي خشكله چرا ميخواهيد تغييرش بديد؟ وبلاگتون هم خيلي جالبه

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
سلام هم شهري :happy:

طه راست ميگه وبلاگت قالب فعليش كه خيلي قشنگه.

راستي وبلاگت خيلي خوب بود.جالب بيد.

shaghayegh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
واقعا؟ چقدر خوشحالم كرديد :rolleyes: اما فكر مي كنم رنگ فعلي يه كم چشم رو اذيت مي كنه :blink: از تنوع هم خوشم مياد.البته حالا اگه موفق هم نشدم ديگه ناراحت نمي شم. :blush: بازم ممنون

shaghayegh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
يك سوال جديد.چطور توي پرشين ميشه تعداد پيامهاي ديگران رو نشون داد؟ من چند بار از روي قالب هاي ديگه كدشو برداشتم و امتحان كردم اما نشد

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از shaghayegh :
يك سوال جديد.چطور توي پرشين ميشه تعداد پيامهاي ديگران رو نشون داد؟ من چند بار از روي قالب هاي ديگه كدشو برداشتم و امتحان كردم اما نشد
شقايق جان اگه در بخش ويراش قالبها در پرشين بلاگ توجه كنيد در اين رابطه توضح داده
شما براي اينكار مي تونيد از كد زير استفاده كنيد:
کد:
<A href="JavaScript:void(0)" class="links" onclick="window.open 
('http://commenting.persianblog.com/ucomments.asp?id=<#postid#>',null,'width=600, 
height=500, scrollbars=yes, resizable=yes');">پيام هاي ديگران<script>
document.write(get_cc(<#postid#>))</script></A>

بالا