• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

D r i v 3 r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام

با اجازه اساتید محترم سایت
cpu های سری E 8400 و E8500 واسه بازی بهتر هستن این بازیها رو من جمله بازی که شما گفتین رو به خوبی جواب میدن البته با در نظر گفتن همون سوکت 775 ولی این نسل بازیها بیشتر بستگی به کارت گرافیک و رم داره .
تایید
اینجا انجمنه همه دوست دارن به هم کمک کنن سپاس بابت کمکت دوست عزیز
آقا البته تو بعضی موارد Q6600 برتره و البته Quad هستش تو خیلی موارد میتونه بهتر عمل کنه
منتها Intel Core 2 Quad Q9650 تاپ ترین مدل 775 هستش که من آمار ندارم تو بازار پیدا میشه یا نه؟

ضمنا همونطور که دوستمون هم گفت ، گرافیک تو گیم از cpu مهمتره و کارایی بیشتری داره

موفق باشید
ممنون از شما دوستان خوبم.
گرافیکم ati 6770 هست ... رم هم 2 گیگ DDR2.

SILENCER

Registered User
لایک‌ها
21
آقا 2 تا حالت بیشتر نداره ، طبق تجربه تو کامپیوتر هیچی رو نمیشه 100% گفت یا 100% پیش بینی کرد
حتی الانم نمیشه گفت که 100% مشکل از رم هستش

اختلاف تامینیگ رم و حتی باس و برند نمیتونه از نظر علمی باعث شه اشکال فنی تو سیستم پیش بیاد
منتها 1 (QVL (Qualified Vendor List,تو دفترجه مادربرد ایسوس و سایتش هستش که لیست رمهای که با بردتون compatibale یا سازگار هستن با مشخصات دقیقش هست که میتونی رمتو کامل چک کنی متوجه بشی تو لیست هست یا نیست.....
آقا رمتو با نرم افزار تست کردی؟

1 پیشنهاد بایوس مادربردتو حتما آپدیت کن ممکنه مشکل رمت و خیلی چیزایی دیگه حل شه (از سایت ایسوس آخرین ورژنو دانلود کن ) و لیست رمت و.... اکی شه.

موفق باشید

سلام

ممنون از پاسخ شما متاسفانه هنوز رم رو با نرم افزار چک نکردم .... فقط در مورد بایوس مادر بورد قبلا هم عرض کردم تا حالا چند بار خواستم بایوس رو آپدیت کنم ولی هر دفعه بایوس کاملا و به درستی مراحل آپدیت شدنش رو طی میکنه وقتی سیستم ریستارت میشه که دوباره بالا بیاد صفحه همین جور سیاه میمونه در حالی که سیستم هم روشنه هر کاری هم میکنم نمیشه مگر اینکه با دکمه clr cmos بایوس رو پاک کنم چون دوال بایوس هست با بک آپ بالا میاد

حالا خودم هم نمیدونم چه کار کنم

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام

ممنون از پاسخ شما متاسفانه هنوز رم رو با نرم افزار چک نکردم .... فقط در مورد بایوس مادر بورد قبلا هم عرض کردم تا حالا چند بار خواستم بایوس رو آپدیت کنم ولی هر دفعه بایوس کاملا و به درستی مراحل آپدیت شدنش رو طی میکنه وقتی سیستم ریستارت میشه که دوباره بالا بیاد صفحه همین جور سیاه میمونه در حالی که سیستم هم روشنه هر کاری هم میکنم نمیشه مگر اینکه با دکمه clr cmos بایوس رو پاک کنم چون دوال بایوس هست با بک آپ بالا میاد

حالا خودم هم نمیدونم چه کار کنم
آقا یعنی بعد اینکه اپدیت میکنی ریست که میشه دیگه بالا نمیاد و تصویر نمیده درست متوجه شدم؟

با چی آپدیت میکنی؟

از تو ویندوز با asus update آپدیت کن ببین همینجوری میشه 2باره؟

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
آقا دما کارت گرافیکت تو همین رنج هست نرماله منتها مشکلی که داری ممکنه کارتت اشکال داشته باشه و...

1 کاری کن آقا آخرین ورژن درایور کارت گرافیکتو دانلود کن و آپدیت کن ، ببین مشکل حل میشه یا نه؟

ضمنا کارت گرافیکتو در بیار کامل تمیز کن و ببین هت سینکش لق یا شل نشده ؟

موفق باشید

اینکار ها رو دیروز کردم ٬‌یه کارت شبکه هم زیرش بسته بودم اون رو هم درآوردم شاید تاثیر داشته باشه ٬‌ولی نداشت
فن نگیرم براش ؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
اینکار ها رو دیروز کردم ٬‌یه کارت شبکه هم زیرش بسته بودم اون رو هم درآوردم شاید تاثیر داشته باشه ٬‌ولی نداشت
فن نگیرم براش ؟

آگه این کارار رو کردی و نتیجه نگرفتی یعنی کارتت مشکل داره احتمالا

آخرین درایور هم دانلود کردی؟

آقا با هت سینک کولینگ رو انجام میده ، نیازی به فن نیست.

موفق باشید

smeet

Registered User
لایک‌ها
19
سلام....

برا اورکلاک 4650 یه راهنمایی میدید؟

درحال حاضر بودجه برا تعویضش ندارم.....

یه نرم افزار خود ati داشت که میشد اینکارو کرد....گفتم دست نزنم اول از یه کی بپرسم .....میترکه داز بازی میفتم...

جدیدا هم یه ضد حال اساسی crysis 3 داد که directx11 میخواست و نیومد.......

ممنون میشم یه راهنمایی بدیین.....

650:Core Clock in MHz
400:Memory Clock in MHz

SILENCER

Registered User
لایک‌ها
21
آقا یعنی بعد اینکه اپدیت میکنی ریست که میشه دیگه بالا نمیاد و تصویر نمیده درست متوجه شدم؟

با چی آپدیت میکنی؟

از تو ویندوز با asus update آپدیت کن ببین همینجوری میشه 2باره؟

دقیقا همین طور میشه کاملا درست گفتین

واسه آپدیت هم از توی بوت خودمادر بورد یه برنامه داره به اسم ez flash که میشه از طریق usb flash بایوس رو آپدیت کرد

چشم برنامه asus updat رو دانلود میکنم دوباره امتحان میکنم ببینم چی میشه

در مورد QVL هم لیستش رو از دفترچه مادربور چک کردم یه صفخه ونیم اسم برند رم ها ،مقدار باس ، و مقدارشون رو نوشتهبود البته تایمینگ رو نزده بود ولی بهر حال توی این لیست اصلا اسمی از این رمی که من روی سیستم نصب کرده بودم برده نشده بود ،رم های رو که از روی سیستم برداشتم G-SKILL 2GB بودن ولی رم های که از اول روی سیستم بودن و مشکلی هم نداشتن CORS AIR CMX31024 1600 DHX بودن که توی لیست مربوطه هم دقیقا ذکر شدن

فقط یه نکته یعنی رم های دیگه که توی این لیست نیستن اگه نصب بشن همین مشکلات رو بوجود میارن ؟؟

متشکرم

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
آگه این کارار رو کردی و نتیجه نگرفتی یعنی کارتت مشکل داره احتمالا

آخرین درایور هم دانلود کردی؟

آقا با هت سینک کولینگ رو انجام میده ، نیازی به فن نیست.

موفق باشید

بله آخرین ورژن رو گرفتم
ولی فرقی نکرد ٬‌البته کلا خیلی مشکل حادی نیستش

با Dr hardware میشه تستش کرد ؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دقیقا همین طور میشه کاملا درست گفتین

واسه آپدیت هم از توی بوت خودمادر بورد یه برنامه داره به اسم ez flash که میشه از طریق usb flash بایوس رو آپدیت کرد

چشم برنامه asus updat رو دانلود میکنم دوباره امتحان میکنم ببینم چی میشه

در مورد QVL هم لیستش رو از دفترچه مادربور چک کردم یه صفخه ونیم اسم برند رم ها ،مقدار باس ، و مقدارشون رو نوشتهبود البته تایمینگ رو نزده بود ولی بهر حال توی این لیست اصلا اسمی از این رمی که من روی سیستم نصب کرده بودم برده نشده بود ،رم های رو که از روی سیستم برداشتم G-SKILL 2GB بودن ولی رم های که از اول روی سیستم بودن و مشکلی هم نداشتن CORS AIR CMX31024 1600 DHX بودن که توی لیست مربوطه هم دقیقا ذکر شدن

فقط یه نکته یعنی رم های دیگه که توی این لیست نیستن اگه نصب بشن همین مشکلات رو بوجود میارن ؟؟

متشکرم

بله ممکنه واحتمالش زیاده ، منتها تو سایت ایسوس qvl جدید رو دانلود کن ، اون لیستش تقریبا آپدیت هستش
واساس بوجود اومدن qvl برا اینکه بهترین رمهای سازگار که فول ساپورت هستن با مادربرد رو به شما به بیشترین کارایی و کیفیت رو به شما میده ،
استارت این کارن ایسوس زده که برندای دیگه هم این کارو شروع کردن کم کم.

موفق باشید

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
بله آخرین ورژن رو گرفتم
ولی فرقی نکرد ٬‌البته کلا خیلی مشکل حادی نیستش

با Dr hardware میشه تستش کرد ؟

آقا برا تست من اینارو بهتون پیشنهاد میکنم از Dr hardware قویتر و حرفه ای هستن
SiSoftware Sandra ،BurnInTest ، CheckIt Diagnostics ، 3DMark Vantage ، FurMark
تست کامل بگیر مشخص میشه مشکل داره یا نه؟

موفق باشید

SILENCER

Registered User
لایک‌ها
21
بله ممکنه واحتمالش زیاده ، منتها تو سایت ایسوس qvl جدید رو دانلود کن ، اون لیستش تقریبا آپدیت هستش
واساس بوجود اومدن qvl برا اینکه بهترین رمهای سازگار که فول ساپورت هستن با مادربرد رو به شما به بیشترین کارایی و کیفیت رو به شما میده ،
استارت این کارن ایسوس زده که برندای دیگه هم این کارو شروع کردن کم کم.

موفق باشید

سلام

آقا برنامه asus uptade رو دانلود کردم و بازم با اون اخرین روژن بایوس رو آپگرید کردم دقیقا همون مشکل پیش میاد ولی یه نکته وقتی با همین برنامه ورژن بایوس رو چک کردم دیدم همون اخرین ورژن رو زده با اینکه هر دفعه که سیستم این طوری میشه واسه دوباره بالا اومدن باید حتما clr cmos کنم تا سیستنم بالا بیاد !!؟؟؟

QVL جدید رو هم از سایت ایسوس گرفتم البته اونی که مربوط به مادر بورد من میشد رو با اونی که توی دفترچه بود فرق میکرد ولی بازم این مدل رم های رو که از رو سیستم برداشتم توی لیست نبود .

متشکرم

Ariya-DL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام خسته نباشید یه مشکل داشتم اگه میشه سریع برایم جواب بدید

پس از ورود به ویندوز با حرکت موس سیستم هنگ می کنه ، رم و هارد ، ... حتی ویندوز رو عوض کردم ولی جوابی نداد ! میشه بگید مشکلش از چیه ؟؟؟؟

ITsport

Registered User
لایک‌ها
30
سلاو وقت بخير
يه فلش مموري 8 گيگ سيليكون پاورگرفتم بسيار جمع و جور براي ضبط ماشين
متاسفانه ضبط فلشو نميخونه چند بار هم فرمت كردم فايده نداشت (ضبط ماشين هم سالمه با فلشهاي ديگه تست ميكنم جواب ميده)
توي لب تاب و pc اجرا ميشه فلش
راه حل چيست ؟
باتشكر

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
سلاو وقت بخير
يه فلش مموري 8 گيگ سيليكون پاورگرفتم بسيار جمع و جور براي ضبط ماشين
متاسفانه ضبط فلشو نميخونه چند بار هم فرمت كردم فايده نداشت (ضبط ماشين هم سالمه با فلشهاي ديگه تست ميكنم جواب ميده)
توي لب تاب و pc اجرا ميشه فلش
راه حل چيست ؟
باتشكر

FAT-32 فرمتش کن، احتمالا NTFS هست.

ITsport

Registered User
لایک‌ها
30
FAT-32 فرمتش کن، احتمالا NTFS هست.
جناب ممنون از راهنماييتون ولي هر سري فرمت ميكنم روي fat 32 ميزارم حتي با انتن ديجيتال هم فرمت كردم ك فقط fat32 فرمت ميكنه
مشكل نرم افزاريه يا سخت افزاري

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
احتمالا كنترلر با ظبط ماشين سازگاري نداره .

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
دوستان من یه هارد 3 ترا دارم یکم صدا میده تق و تق ببرم گارانتی؟چند ماه بیشتر نمونده

مال چی هست؟امکان داره یه نو بدن؟یا درستش کنن؟سازگار هست

بالا