آقا ممنوناحتمالا كنترلر با ظبط ماشين سازگاري نداره .
بنظر شما چيكار كنم اگه راه حلي واسه همين دارين بفرماييد
اين فلشو پس ميگيرن اگه هيچ رقمه نشد
اگه مدلي مد نظرتون هس (از اين فلش كوچيكا) كه با ضبط ماشين مشكلي نداره بفرماييد
آقا ممنوناحتمالا كنترلر با ظبط ماشين سازگاري نداره .
يك تست ازش بگير . با برنامه hdtune
آقا ممنون
بنظر شما چيكار كنم اگه راه حلي واسه همين دارين بفرماييد
اين فلشو پس ميگيرن اگه هيچ رقمه نشد
اگه مدلي مد نظرتون هس (از اين فلش كوچيكا) كه با ضبط ماشين مشكلي نداره بفرماييد
هاردو نمیشناسه ولی کار میکنه و کپی هم میکنم توش
سلام خسته نباشید یه مشکل داشتم اگه میشه سریع برایم جواب بدید
پس از ورود به ویندوز با حرکت موس سیستم هنگ می کنه ، رم و هارد ، ... حتی ویندوز رو عوض کردم ولی جوابی نداد ! میشه بگید مشکلش از چیه ؟؟؟؟
دقیقا همین طور میشه کاملا درست گفتین
واسه آپدیت هم از توی بوت خودمادر بورد یه برنامه داره به اسم ez flash که میشه از طریق usb flash بایوس رو آپدیت کرد
چشم برنامه asus updat رو دانلود میکنم دوباره امتحان میکنم ببینم چی میشه
در مورد QVL هم لیستش رو از دفترچه مادربور چک کردم یه صفخه ونیم اسم برند رم ها ،مقدار باس ، و مقدارشون رو نوشتهبود البته تایمینگ رو نزده بود ولی بهر حال توی این لیست اصلا اسمی از این رمی که من روی سیستم نصب کرده بودم برده نشده بود ،رم های رو که از روی سیستم برداشتم G-SKILL 2GB بودن ولی رم های که از اول روی سیستم بودن و مشکلی هم نداشتن CORS AIR CMX31024 1600 DHX بودن که توی لیست مربوطه هم دقیقا ذکر شدن
فقط یه نکته یعنی رم های دیگه که توی این لیست نیستن اگه نصب بشن همین مشکلات رو بوجود میارن ؟؟
متشکرم
دوستان من یه هارد 3 ترا دارم یکم صدا میده تق و تق ببرم گارانتی؟چند ماه بیشتر نمونده
مال چی هست؟امکان داره یه نو بدن؟یا درستش کنن؟سازگار هست
ببخشید دوست عزیز دیر جوابتون رو میدم ، ببینید ممکنه رمها هیچ نداشته باشن یا بلعکس Qvl برا اینکه اولویت با این رم هاست و کمترین مشکل وبیشترین کارایی رو دارن
در مورد آپدیت هم تست کردید با asus update ؟ چون این مشکلی که شما میگید نرمال نیست و 1 جای کار مشکل داره؟
تا بحال مشکل دیگه از قبل تا حالا تو سیستمت ندیدی؟ ارور بایوس یا ....
موفق باشید
سلام
اختیار دارین آقا همین که لطف میکنید وقت میزارین جواب بنده رو میدین متشکرم
بایوس رو بابرنامه asus update آپدیت کردم ولی بازم همون مشکل پیش میاد یعنی بعد آپدیت کامل بایوس سیستم ریستارت میشه و دیگه بالا نمیاد ولی یه نکته هست اونم اینکه واسه بالا اومدن دوباره سیستم مجبورم دکمه clr cmos ولی بعدش که با برناه asus udate چک کردم ورژن بایوس رو همون بالاترین ورژن نشون میده !!! نمیدونم چجوری
ولی کلا بعد از برداشتن رم ها از روی سیستم تا به امروز اصلا هنگ نکرده
در مورد مشکل هم چیز خاصی ندیدم ، فقط یه سوال دیگه این رم ها بدرد من نمیخوره ؟؟؟
با سپاس
دوستان یه هارد 1ترا (آداپتوری) وسترن دارم که تو Device manager ویندوز میاد اسمش،ولی تو my computer نمیاد!
تعمیر میشه؟ یا اطلاعاتش رو میشه برگردوند؟
هزینش چقدره حدودا؟
و اینکه کسی تعمیرکار مطمئن سراغ داره؟
آقا اگه تو device manager میشناسه یعنی هاردت هنوز زندست و جایی امیدواری هست
شما برو تو رو my computer/right click/ manage/disk manage/
اگه هاردتو نشون میده ، Make Partition active رو بزن یا فرمت کن و....
احتمالا اکی میشه البته اطلاعات هارت از بین میره که باید با 1 سری برنامه برش گردونی
با cd ، hiren boot هم میتونی تلاش کنی با ابزار هاردش هاردتو دیکت و Repair کنی
ازلینک زیر میتونید دانلود کنید
Download Hiren’s BootCD 15.2 | HBCD Fan & Discussion Platform
موفق باشید
با برنامه EASUS PARTISHIAN MANAGER هاردت رو ميشناسه
Download EASEUS Partition Master Pro / Server 9.2.1 Retail x86/x64 - SoftGozar.com
آقا روی هاردت تو disk manager راست کلیک کن ، اگه Initialize رو بزن ببین اکی میشه؟ بعدش initialize شد ، فرمت و ریستارت بکن
ممکنه mbr هاردت مشکل داره میتونی تو قسمت mbr همین hiren هم بری و تست کنی
اگه نتیجه نگرفتی باید بری سراغ low level format احتمال 90% اکی میشه که با همون Hiren boot میتونی انجامش بدی ، منتها اطلاعاتت میپره باید 2 باره ریکاوری کنی
حالا اگه خواستی تست کنی بگو کامل برات توضیح میدم ، اقا آرش
موفق باشید
آقا روی هاردت تو disk manager راست کلیک کن ، اگه Initialize رو بزن ببین اکی میشه؟ بعدش initialize شد ، فرمت و ریستارت بکن
ممکنه mbr هاردت مشکل داره میتونی تو قسمت mbr همین hiren هم بری و تست کنی
اگه نتیجه نگرفتی باید بری سراغ low level format احتمال 90% اکی میشه که با همون Hiren boot میتونی انجامش بدی ، منتها اطلاعاتت میپره باید 2 باره ریکاوری کنی
حالا اگه خواستی تست کنی بگو کامل برات توضیح میدم ، اقا آرش
موفق باشید
Hiren رو نصب کردم
الان باید چیکار کنم؟ :دی
خیلی گزینه داره آدم گیج میشه