• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

S.HAMID.M

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان عزیز

من برای اولین بار از خمیر سیلیکن برای خنک کنندگی استفاده کردم قبلا به صورت فابریک 8 ماهی روش بود فن cpu را باز کردم و هیچی خمیر نداشت خمیرهای اضافی رو پاک کردم با الکل تمیز کردم به اندازه مورد نیاز روی هدسینگ زدم و با کارت ویزیت پخش کردم اما الان دمای cpu من 50 درجه سانتیگراد هست در صورتی که قبلا 39 بود از خمیر سیلیکن Deepcool Z3 استفاده کردم میخوام ببینم این دما خوب هست یا نه؟

نمیشه کاری کرد که به دمای همان 39 درجه برسد دوباره تمام خمیر را تمیز و از دوباره خمیر زدم اما باز هم به دمای مطلوبم نرسید میشه من را راهنمایی بفرمایید 50 درجه در حالت عادی زیاد نیست؟

cpu من cor i3 2120 با فن استوک خودش هست

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

alavijeh

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
من یه مودم tenda150خریدم حالا که میخام وصلش کنم 192.168...را که میزنم وقتی کشور را انتخاب میکنم خودش پروتوکلش را میزنه8 35 در صورتی سرویس دهنده میکگه باید 0 35 باشه تغغیرش هم نمیشه داد باید چیکار کنم؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بهترين خمير ارتيك سيلور 5 هست . اگر كسي در دبي يا اروپا يا استراليا داشته باشيد بگيد براتئن بيارن
Arctic Silver Incorporated - C

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
من یه مودم tenda150خریدم حالا که میخام وصلش کنم 192.168...را که میزنم وقتی کشور را انتخاب میکنم خودش پروتوکلش را میزنه8 35 در صورتی سرویس دهنده میکگه باید 0 35 باشه تغغیرش هم نمیشه داد باید چیکار کنم؟

كشور رو دستي انتخاب كن .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام

آقا شما تو قسمت Advanced setup یا wan Wide Area Network میتونی ادیت کنی vpi vci رو ، البته ممکنه تو مودم شما جاش و اسمش یکم فرق کنه ولی اصلش همینه هیچ فرقی نمیکنه

موفق باشید

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام دوستان عزیز

من برای اولین بار از خمیر سیلیکن برای خنک کنندگی استفاده کردم قبلا به صورت فابریک 8 ماهی روش بود فن cpu را باز کردم و هیچی خمیر نداشت خمیرهای اضافی رو پاک کردم با الکل تمیز کردم به اندازه مورد نیاز روی هدسینگ زدم و با کارت ویزیت پخش کردم اما الان دمای cpu من 50 درجه سانتیگراد هست در صورتی که قبلا 39 بود از خمیر سیلیکن Deepcool Z3 استفاده کردم میخوام ببینم این دما خوب هست یا نه؟

نمیشه کاری کرد که به دمای همان 39 درجه برسد دوباره تمام خمیر را تمیز و از دوباره خمیر زدم اما باز هم به دمای مطلوبم نرسید میشه من را راهنمایی بفرمایید 50 درجه در حالت عادی زیاد نیست؟

cpu من cor i3 2120 با فن استوک خودش هست

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

آقا فنای استوک اینتل معمولا نمیشه روشون حساب باز کرد ، هر سری ببندی باز کنی به 1 دما میرسی ماشالا

آقا 2 باره فنو باز کن خمیر سلیکون رو پاک کن ، تمیز کن مثل صفر ،ببین چه دمایی بهت میده ، دیگه نیازی به استفاده از خمیرسیلیکون نیست به نظر من

موفق باشید

mr_100_dolari

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام

صفحه LED لپ تاپ رو میشه عوض کرد ؟ و هزینه یک صفحه LED 15 اینچ چند ؟

ممنون

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
سلام
مشکل من از جایی شروع شد که خواستم اخرین نسخه گرافیک رو نصب کنم!!من اخرین درایور رو نصب کردم بعد رستارت دیگه وقتی وارد ویندوز میشدم کمتر از 10 ثانیه سیستم هنگ میکرد که با عوض کردن ویندوز نصفه نیمه درست شد الا هم دوباره کارت رو به مادربورد وصل کردم ولی دیگه نمی شنساه کارت گرافیک رو 20 بار امتحان کردم دوباره وصلش کردم گردگیری و... ویندوز عوض کردن هم درستش نکرد!!!
05448955086958445814.png

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
با سلام خدمت شما دوستان متخصص.
اقامن مشکلم با کانفینگ مودم 2730هست.کانفینگ میشه ولی فقط به صورت دستی و با ppoeیا همون خودکار وصل نمیشه مشکل از چیه نمیدونم طبق اموزشهای توی نت هم میرم بی فایدس.
حالا کسی راهی بلد نیست برای حل این مشکل

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
مشکل من از جایی شروع شد که خواستم اخرین نسخه گرافیک رو نصب کنم!!من اخرین درایور رو نصب کردم بعد رستارت دیگه وقتی وارد ویندوز میشدم کمتر از 10 ثانیه سیستم هنگ میکرد که با عوض کردن ویندوز نصفه نیمه درست شد الا هم دوباره کارت رو به مادربورد وصل کردم ولی دیگه نمی شنساه کارت گرافیک رو 20 بار امتحان کردم دوباره وصلش کردم گردگیری و... ویندوز عوض کردن هم درستش نکرد!!!
05448955086958445814.png

شما درايور جديد بگير و اپديت درايور رو بزن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام خدمت شما دوستان متخصص.
اقامن مشکلم با کانفینگ مودم 2730هست.کانفینگ میشه ولی فقط به صورت دستی و با ppoeیا همون خودکار وصل نمیشه مشکل از چیه نمیدونم طبق اموزشهای توی نت هم میرم بی فایدس.
حالا کسی راهی بلد نیست برای حل این مشکل

سايت سازنده مودم رو بررسي كن ببين اپديت براي فريم وير براش هست .
به سرويس دهنده نت تماس بگير و تنظيمات رو بپرس

amir.sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ضمن عرض تبریک نوروز خدمت تمامی دوستان

بنده دوتا هارد دارم روی سیستم یکی ssd 64 یکی دیگش WD 300 هست حالا اگه بخوام هارد 300 رو دوباره از اول پارتیشن بندی کنم و قبلش هم به طور کامل پاکش کنم یه جورایی خامش کنم یا همون اف دیسک قدیم باید چه طور عمل کنم ؟
باید زمانی که میخوام ویندوز رو نصب کنم درایوها رو پاک کنم و از اول پارتیشن بندی کنم و بعد توی محیط ویندوز فرمت ................ یا راه دیگه ای هم داره؟؟

ممنون از راهنمایی شما.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
ضمن عرض تبریک نوروز خدمت تمامی دوستان

بنده دوتا هارد دارم روی سیستم یکی ssd 64 یکی دیگش WD 300 هست حالا اگه بخوام هارد 300 رو دوباره از اول پارتیشن بندی کنم و قبلش هم به طور کامل پاکش کنم یه جورایی خامش کنم یا همون اف دیسک قدیم باید چه طور عمل کنم ؟
باید زمانی که میخوام ویندوز رو نصب کنم درایوها رو پاک کنم و از اول پارتیشن بندی کنم و بعد توی محیط ویندوز فرمت ................ یا راه دیگه ای هم داره؟؟

ممنون از راهنمایی شما.

HDD LLF Low Level Format Tool
http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/HDDLLFsetup.4.25.exe

arminab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
یک هارد آیده قدیمی 160 گیگ داشتم که تصمیم گرفتم با این گرونی قطعات ازش استفاده کنم اونو داخل کیس قراردادم اتصالات رو تنظیم کردم همه چیز تا این مرحله مرتبه در بایوس کامپیوتر هم هارد به درستی و با حجم درست شناسائی میشه ولی وقطی ویندوز بالا میاد از حجم هارد فقط 31 گیگش شناسائی میشه هر چه کردم و اونو با انواع فرمتها فرمت کردم تغییری نکرد تنظیمات و اتصالات همه درسته چه باید کرد؟؟؟

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

این عکس فولدر یوزیهای منه میخام اون دو تا که فلش زدم رو پاک کنم ..... راهی هست؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درود
یک هارد آیده قدیمی 160 گیگ داشتم که تصمیم گرفتم با این گرونی قطعات ازش استفاده کنم اونو داخل کیس قراردادم اتصالات رو تنظیم کردم همه چیز تا این مرحله مرتبه در بایوس کامپیوتر هم هارد به درستی و با حجم درست شناسائی میشه ولی وقطی ویندوز بالا میاد از حجم هارد فقط 31 گیگش شناسائی میشه هر چه کردم و اونو با انواع فرمتها فرمت کردم تغییری نکرد تنظیمات و اتصالات همه درسته چه باید کرد؟؟؟
HDD Capacity Restore Tool
http://hdd-tools.com/products/cr/download/crsetup.exe

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

pro_persian_boy

Registered User
لایک‌ها
43
سلام خسته نباشید من یه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال 1 ترابایت دارم که وقتی توی اینترنت بودم پیغام آپدیت فریمور داد منم آپدیت کردم بعدشم ریست کردم ولی وقتی سیستم بالا اومد دیگه کامپیوتر هارد رو نمیشناسه یعنی میشناسه سخت افزار رو وای نمیفهمه هارده :)
وقتیم توی قسمت mange میرم اول که میز unknown ولی بعدش که با ویندوز 7 توی قسمت troubleshoot رفتم و روی قسمت حل مشکل زدم یه درایور نصب کرده به این اسم
initio defualt controller
ولی هاردی بالا نمیاد ممنون میشم راهنمایی کنید چکار کنم که بتونم از هارد استفاده کنم ؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

بالا