pro_persian_boy
Registered User
دوستان اینم دوتا عکس شاید بیشتر کمک کنه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
سلام خسته نباشید من یه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال 1 ترابایت دارم که وقتی توی اینترنت بودم پیغام آپدیت فریمور داد منم آپدیت کردم بعدشم ریست کردم ولی وقتی سیستم بالا اومد دیگه کامپیوتر هارد رو نمیشناسه یعنی میشناسه سخت افزار رو وای نمیفهمه هارده
وقتیم توی قسمت mange میرم اول که میز unknown ولی بعدش که با ویندوز 7 توی قسمت troubleshoot رفتم و روی قسمت حل مشکل زدم یه درایور نصب کرده به این اسم
initio defualt controller
ولی هاردی بالا نمیاد ممنون میشم راهنمایی کنید چکار کنم که بتونم از هارد استفاده کنم ؟
برنامه acronis disc director رو روي سيستم داري ؟
داداش دانلود کردم نصب کردم ولی اصلا هارد رو توی نرم افزار نشون نمیده که بخوام کاری بکنم
حالا باید چکار کنم ؟
داداش دانلود کردم نصب کردم ولی اصلا هارد رو توی نرم افزار نشون نمیده که بخوام کاری بکنم
حالا باید چکار کنم ؟
حالا باید چکار کنم ؟
مدل هاردت رو نميدونستم . براي بعضي از مدلها درايور داده امتحان كن
WD SES driver download and instructions for recovering the WD SmartWare installer
عزیز سیستم فقط یه دیوایس یو اس بی شناخته اصلن چیزی به عنوان استوریج نیست که با اکرونیس یا هر نرم افزار تحت ویندوز دیگه ای بخای درستش کنی
پیشنهاد من:
یه بار سیستم ریستور کن ... ممکنه درایور اپدیت کرده باشه ویندوز چت زده باشه
هاردو رو یه سیستم دیگه امتحان کن
با مکس پلاس یا پارتیشن مجیک سیستم رو بوت کن ببین هاردو به عنوان استوریج میشناسه ؟
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
رفيق فريم ويرش رو دوباره از سايت وسترن بگير و دوباره اپ ديت كن . ببين مفيد فايده ميشه يا نه ؟
سلام خسته نباشید من یه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال 1 ترابایت دارم که وقتی توی اینترنت بودم پیغام آپدیت فریمور داد منم آپدیت کردم بعدشم ریست کردم ولی وقتی سیستم بالا اومد دیگه کامپیوتر هارد رو نمیشناسه یعنی میشناسه سخت افزار رو وای نمیفهمه هارده
وقتیم توی قسمت mange میرم اول که میز unknown ولی بعدش که با ویندوز 7 توی قسمت troubleshoot رفتم و روی قسمت حل مشکل زدم یه درایور نصب کرده به این اسم
initio defualt controller
ولی هاردی بالا نمیاد ممنون میشم راهنمایی کنید چکار کنم که بتونم از هارد استفاده کنم ؟
دوست خوبم وسترن يه فروم داره . عضو بشو و مشكلت رو مطرح كن . بازم برات سرچ ميكنم .
دمت گرم داداش
لينك بالا رو ببين انگار حل شده