• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
دوستان حرفه ای یه سوال داشتم من هارد 3 ترا دارم برای ارشیو میخواستم بدونم هارد رو چند پارتیشن کنم خوبه یا همونه یدونه باشه؟

گرامی نظر من اینه که پارتیشن درست نکن ............ با پوشه ها کتگوری درست کن .........حتی میتونی برا پوشه هات رنگ مختلف یا ایکون دلخواه بزاری.......

ali1521

Registered User
لایک‌ها
22
سال نوت مبارکمن کارت گرافیک 4890 دارم میخوام 6850 msi power edition بگیرمبعضی سایتها رو چک میکنم 5 الی 6 فریم بیشتر شده-بعضی سایتها هم 15 الی 20 فریم-بعضی قسمتها هم نوشته فقط 20 درصد قویتر هستنمیدونم به چه چیزی استناد میشه کرد؟5-6 فریم ارزش عوض کردن کارت رو ندارهراهنمایی میخواستم-ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سال نوت مبارکمن کارت گرافیک 4890 دارم میخوام 6850 msi power edition بگیرمبعضی سایتها رو چک میکنم 5 الی 6 فریم بیشتر شده-بعضی سایتها هم 15 الی 20 فریم-بعضی قسمتها هم نوشته فقط 20 درصد قویتر هستنمیدونم به چه چیزی استناد میشه کرد؟5-6 فریم ارزش عوض کردن کارت رو ندارهراهنمایی میخواستم-ممنون

مسئله مصرف انرژي هم هست . ولي پيشنهاد ميكنم . از سري 7000 بگيري

ahmadeid1362

Registered User
لایک‌ها
145
ببین عزیز 5تا6فریم توبازی تاثیری نداره اگه می خوای گرافیک بگیری یه گرافیک بگیر که حداقل 30 تا 40 درصد نسبت به گرافیکه خودت قویتر باشه البته چون 6850 دونسل از گرافیک شما جلوتر هست هم ازنظر قدرت وهم سرعت وهم کاهش دما ومصرف کمترتقریبان بهتر است همون 20 درصدی که خودت گفتی البته اگه سری 7 باشه ارتقاع ایده عالیه مثل 7850

ali1521

Registered User
لایک‌ها
22
مشکل این هست که من بیشتر از 400 تومن نمیتونم هزینه کنم-من فقط میخوام بدونم کدوم سایت معتبرتره از نظره بنچمارک-چون توی بعضی از سایتها تا 20-30 فریم هم تفاوت داشتن-برام منطقی نبودم-چطور این مقایسه ها انجام میشه
به کدوم سایت میتونم استناد کنم؟؟ ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مشکل این هست که من بیشتر از 400 تومن نمیتونم هزینه کنم-من فقط میخوام بدونم کدوم سایت معتبرتره از نظره بنچمارک-چون توی بعضی از سایتها تا 20-30 فریم هم تفاوت داشتن-برام منطقی نبودم-چطور این مقایسه ها انجام میشه
به کدوم سایت میتونم استناد کنم؟؟ ممنون

من سايت هاي techpowerup - anandtech رو بهت توصيه ميكنم . بررسي هر دو كارت رو ببين و نتيجه گيري كن .

Tratman

Registered User
لایک‌ها
129
سلام دوستان
سال نوتونم مبارک.
بنده یه هارد1TB Barracuda 7200دارم که چند روز پیش شروع کرد به ارور دادن توی منوی بوت.ارورS.M.A.R.Tمیداد و درخواست جایگزینی و بکاپ.
حالا امروز شروع کرد به صدا دادن. اون صدای تق که موقع شروع به کار سیستم همه هارد ها میدن رو پشت سر هم میده.مثل گیر کردن.و کلا اگر به سیستم وصل باشه بوت هم نمیشه.
حالا سوالم اینکه آیا راهی برای تعمیرش هست؟مهم نیست هارد کامل درست بشه همین که بتونم اطلاعات رو در بیارم بسه.
خودم به ذهنم رسید که یه هارد مشابه پیدا کنم برد اونو رو این بندازم اطلاعات رو استخراج کنم.این کار ممکن هستش؟
در آخر هم پیشاپیش از راهنمایی هاتون متشکرم.

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
گرامی نظر من اینه که پارتیشن درست نکن ............ با پوشه ها کتگوری درست کن .........حتی میتونی برا پوشه هات رنگ مختلف یا ایکون دلخواه بزاری.......

چرا؟این کتگوری چی هست؟مگه اشکالی داره پارتیشن کنم؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
سال نوتونم مبارک.
بنده یه هارد1TB Barracuda 7200دارم که چند روز پیش شروع کرد به ارور دادن توی منوی بوت.ارورS.M.A.R.Tمیداد و درخواست جایگزینی و بکاپ.
حالا امروز شروع کرد به صدا دادن. اون صدای تق که موقع شروع به کار سیستم همه هارد ها میدن رو پشت سر هم میده.مثل گیر کردن.و کلا اگر به سیستم وصل باشه بوت هم نمیشه.
حالا سوالم اینکه آیا راهی برای تعمیرش هست؟مهم نیست هارد کامل درست بشه همین که بتونم اطلاعات رو در بیارم بسه.
خودم به ذهنم رسید که یه هارد مشابه پیدا کنم برد اونو رو این بندازم اطلاعات رو استخراج کنم.این کار ممکن هستش؟
در آخر هم پیشاپیش از راهنمایی هاتون متشکرم.

اين صدا دادن معمولا به دو علت هست
مشكل هد و كرش كردن و مشكلات بدسكتور فيزيكي . احتمال ريكاوري خيلي كمه . فقط شركتهايي مثل ايران هارد كلينيك ممكنه بتونن هارد رو ريكاوري كنن .

sissis

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من کیبوردجدیدگرفتم تعدادی ازکلیدهای سمت چپش کارنمی کنه؟چیکاربایدبکنم؟

payamaliabadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
می خواستم بدونم ایا مادربردها رمها را تا باس هایی با فرکانسهای محدودی ساپورت میکنن یا فرق نمیکنه مثلا رم ddr2 با فرکانس 1066 یا 1333 را جایگزین رمی با فرکانس 800 کرد؟ توی دفترچه مادربرد نوشته رمهایی با مشخصات ddr2 533/667 رو ساپورت میکنه. منظورشو نمیفهمم که چه ربطی به 800-1066-1333 داره
لطفا راهنمایی کنید.

AminoDanger

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان یه Memory Stick Pro Duo دارم که قاب ـش شکسته ولی خود ـه Board ـش مشکلی نداره و وقتی کلاً از قاب درش آوردم و به PC وصل کردم راحت میتونم فایل ها رو ترنسفر کنم. الان خواستم بدونم راهی داره که بتونم Board ـه مموری رو داخل یه قاب ـه دیگه بکنم؟
چون یه Memory Stick Pro با حجم 64 مگابایت دارم، گفتم اگه طریقه ی اصلیش رو دوستان بتونن بهم بگن که Board ـه اینو بزارم توی قاب ـه 64 مگابایتیه!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اين كار يك كار تجربي هست و بايد امتحانش كني .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خوب تو بايوس گزينه usb legacy support رو فعال كنيد

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
سلام .
از وقتی مادربردمو عوض کردم asus گرفتم سیستم نمیره تو standby
یعنی میره ولی بلافاصله در میاد.
یه ذره سرچ زدم فهمیدم مشکل از موسه . ولی موس که عوض نشده بود مادربرد عوض شده بود
رفتم تو device manager تو تنظیمات موس تیک allow this device to wake up computer رو برداشتم و درست شد
ولی مساله الان اینجاست که دیگه نمیتونم با کلیک موس از استند بای بیام بیرون و مجبورم کلید پاور رو کیسو بزنم
کسی میدونه این مشکل از طریق بایوس قابل حله یا نه ؟ و اگه آره چجوری.
توی بایوس فقط میتونی کاری کنی که با موس کامپیوتر روشن شه
شما Hibernate میکردین یا Sleep ؟

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
من sleep میکنم.
با همه ی همین قطعات ولی یه مادربرد دیگه ( گیگابایت ) موس مشکلی نداشت . میرفت تو standby و با یه کلیک هم در میومد.
شاید اون مشکل داشت :دی
والا تا جایی که میدونم وقتی Sleep میکنی باید چراق پاور (آبیه) هی روشن و خاموش شه بعدشم با کلید پاور سریعا روشن شه
واسه Hibernate هم که کلا سیستم خاموش میشه فقط فرقش با Shut Down اینکه شبیه Sleep ه؟!! یعنی برنامه هایی که باز هستن موقع روشن شدن باز میمونن
فقط در حالت Log off اونطوری که میگین باید باشه

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
نه عزیز
اینجوری نیست
حتی یادمه 13-14 سال پیش که موسا اپتیکال نشده بودن هنوز کامپیوترو میذاشتیم رو استندبای بعد میومدیم میکوبوندیم رو میز گوی زیر موس تکون میخورد سیستمو روشن میکرد کف ملت میبرید :D
توی یه سیستم طبیعی کلیک موس باید بتونه سیستمو از استند بیرون بیاره.
اگه اینجوری که میگید باشه هایبرنیت و استندبای در عمل هیچ فرقی ندارن. فقط هایبرنیت وقت آدمو بیشتر میگیره.
در مورد چشمک زدن چراغ سیستم هم بله یه سری مادربردا اینجوری هستن و یه سری هم نیستن.
توی Hibernate میتونی دوشاخه رو از پریز بکنی ولی Sleep نه!
اون Log Off هستش که میگین

بالا