• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

ahmadeid1362

Registered User
لایک‌ها
145
سلام دوستان یه مقدار اطلاعات می خواستم راجب اصطلاحات مربوط به انواع کارت گرافیک :اینکه میگن کارت رفرنس شده بانشده یا نوع Lightning شده و POWER EDITION وghz edition ممنون اگه چیزای دیگه ای هم هست لطفان عنوان کنید باسپاس

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام .
از وقتی مادربردمو عوض کردم asus گرفتم سیستم نمیره تو standby
یعنی میره ولی بلافاصله در میاد.
یه ذره سرچ زدم فهمیدم مشکل از موسه . ولی موس که عوض نشده بود مادربرد عوض شده بود
رفتم تو device manager تو تنظیمات موس تیک allow this device to wake up computer رو برداشتم و درست شد
ولی مساله الان اینجاست که دیگه نمیتونم با کلیک موس از استند بای بیام بیرون و مجبورم کلید پاور رو کیسو بزنم
کسی میدونه این مشکل از طریق بایوس قابل حله یا نه ؟ و اگه آره چجوری.

حالت استندباي دو حالت داره
S1 , S3
هر دو را امتحان كن ببين كدوم يكي جوابگوي شماست

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان یه مقدار اطلاعات می خواستم راجب اصطلاحات مربوط به انواع کارت گرافیک :اینکه میگن کارت رفرنس شده بانشده یا نوع Lightning شده و POWER EDITION وghz edition ممنون اگه چیزای دیگه ای هم هست لطفان عنوان کنید باسپاس

كارت هاي رفرنس به كارت هايي گفته ميشود كه سرعت هسته و رم مطابق با نوع اوليه ساخت شده توسط شركت سازنده چيپست و كارت مرجع هست اين كارتها از خنك كننده استاندارد شركت اوليه استفاده ميكنند .
اما كارتهايي كه اوركلاك شده يا هر اسم ديگه . معمولا درصدي اوركلاك شدن و به خاطر همين از خنك كننده بهتري هم استفاده ميكنند

ahmadeid1362

Registered User
لایک‌ها
145
كارت هاي رفرنس به كارت هايي گفته ميشود كه سرعت هسته و رم مطابق با نوع اوليه ساخت شده توسط شركت سازنده چيپست و كارت مرجع هست اين كارتها از خنك كننده استاندارد شركت اوليه استفاده ميكنند .
اما كارتهايي كه اوركلاك شده يا هر اسم ديگه . معمولا درصدي اوركلاك شدن و به خاطر همين از خنك كننده بهتري هم استفاده ميكنند
مرسی عزیز..

majid85147

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان کولر قیمت مناسب برای amd 1090 چی پیشنهاد میکنید فن فابریک خودش خیلی دور زیادی میزنه و صداش خسته کننده هست قصد اوورکلاک هم ندارم فقط میخوام اتاقم اروم و ساکت باشه !

Sent from my iPad using Tapatalk HD

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

majid85147

Registered User
لایک‌ها
21
ممنون حدود قیمت ازش دارید ؟ بعد این دو تا فن داره صداش کمتر هست حتما ؟

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اساتید فروم سلام
ببخشید مشکل خطایی که در ویندوز xpهنگام روشن کردن پیش میاد چیست(صفحه سیاه رنگ است) در ضمن cd-rرو از سیستم جدا کردم راحت بالا اومد ممنون میشم راهنمایی فرمایید
Reboot and select proper boot device
or insert boot media in selected boot device

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
اساتید فروم سلام
ببخشید مشکل خطایی که در ویندوز xpهنگام روشن کردن پیش میاد چیست(صفحه سیاه رنگ است) در ضمن cd-rرو از سیستم جدا کردم راحت بالا اومد ممنون میشم راهنمایی فرمایید
Reboot and select proper boot device
or insert boot media in selected boot device

این ارور به این معنی که سیستمت ویندوز نداره ، یا بوت داریو (درایوی که تنظیم میشه برا بالا اومدن سیستم یا ویندوز )رو درایوی که ویندوز نصبه تنظیم نشده

یا بوت یا فایل های بوت ویندوزت مشکل پیدا کرده.سادش این میشه

موفق باشید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با تكميل توضيحات دوست خوبم : شما تو بايوس چك كن هاردت رو شناخته و گزينه first boot device روي هارد باشه

soheilsmart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام

یک سوال داشتم اینکه این سری CW وایو چند تا فن داره ؟

چون برنامه SpeedFan رو ریختم دو تا فن زده که یکیش فن سی پی یو هست - یکی دیگه زده Fan2 که RPM اش صفره

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
با سلام

یک سوال داشتم اینکه این سری CW وایو چند تا فن داره ؟

چون برنامه SpeedFan رو ریختم دو تا فن زده که یکیش فن سی پی یو هست - یکی دیگه زده Fan2 که RPM اش صفره

دوست عزیز برنامه هایی مثل speed fan و برنامه های مشابه معمولا فن cpu رو میتونن تشخیص میدن و فن های دیگرو تشخصی نمیدن ، فن و کولینگ لپ تاپ بسته به مدل لپ تاپ میتونه کاملا متفاوت باشه
مگر اینکه از برنامه خاص خود لپ تاپتون اگه داشته باشه استفاده کنید
علت پیگیری این فضیه چیه؟ لپ تاپتون مشکلی داره؟ هنگ کرش و....؟

موفق باشید

soheilsmart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز برنامه هایی مثل speed fan و برنامه های مشابه معمولا فن cpu رو میتونن تشخیص میدن و فن های دیگرو تشخصی نمیدن ، فن و کولینگ لپ تاپ بسته به مدل لپ تاپ میتونه کاملا متفاوت باشه
مگر اینکه از برنامه خاص خود لپ تاپتون اگه داشته باشه استفاده کنید
علت پیگیری این فضیه چیه؟ لپ تاپتون مشکلی داره؟ هنگ کرش و....؟

موفق باشید

نه ولی به نظرم دمای سی پی یو بالاست یعنی یه دفعه چک کردم 60 درجه سانتیگراد بود(Core i5) البته مشکلی ندیدم که بخوام سیستم فریز کنه ولی به نظرم یه مشکلی باید وجود داشته . می خواستم ببینم این CW ها فن شون دقیقا کجا هس که ببینم خودم می تونم باز کنم و بررسی کنم

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
نه ولی به نظرم دمای سی پی یو بالاست یعنی یه دفعه چک کردم 60 درجه سانتیگراد بود(Core i5) البته مشکلی ندیدم که بخوام سیستم فریز کنه ولی به نظرم یه مشکلی باید وجود داشته . می خواستم ببینم این CW ها فن شون دقیقا کجا هس که ببینم خودم می تونم باز کنم و بررسی کنم

دوست عزیز معمولا از هیت سینک یا فن برا cpu استفاده میشه ، اگه سیستمتون مشکلی نداره من توصیه میکنم دستکاری انجام ندید ، فن و کلا کولینگ سیستم هم داخل خود لپ تاپه که باز کردن لپ تاپ و... اصلا توصیه نمیکنم نیازی هم نداره اینکارو بکنید.
اگه سیستم صدا ناهنجار فنی چیزی نداره مسلما مشکل خاصی هم نداره ، منتها برا اینکه خیالتون راحت شه میتونید از BurnInTest کامل سیستمو تست کنی
از اینجا میتونی دانلود کنی BurnInTest Professional Download - Softpedia
موفق باشید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

از كول پد استفاده كنيد . دما خيلي كم ميشه

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
از عزیزان کمال تشکر رو دارم
چرا سی دی رام رو از سیستم جدا کردم ویندوز راحت بالا میاد؟
سپاس فراوان

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
از عزیزان کمال تشکر رو دارم
چرا سی دی رام رو از سیستم جدا کردم ویندوز راحت بالا میاد؟
سپاس فراوان

احتمالا سی دی رام تو سیستم درست ست نشه (امثال جامپر ، primary ، master ,....) یا ممکنه کابل دیتا (اون پهنه ) خراب باشه و...

تو ستاپ یا بایوس مادربرت چک کن ببین میشناستش؟ اسمشو درست میشناسه و First Boot Drive رو چی ست شده؟

موفق باشید

ahmadeid1362

Registered User
لایک‌ها
145
سلام دوستان یه سوال داشتم اینکه من کیسم از این مدل قدیمی هاست عکسم ازش گذاشتم می خواستم ببینم برای اینکه از ssd 2.5 استفاده کنم حتمان باید کیسم رو عوض کنم یانه؟ یاراه دیگه ای هم هست باتشکر

فایل های ضمیمه

• DSC00063.JPG
    DSC00063.JPG
    617.9 KB · نمایش ها: 20

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان یه سوال داشتم اینکه من کیسم از این مدل قدیمی هاست عکسم ازش گذاشتم می خواستم ببینم برای اینکه از ssd 2.5 استفاده کنم حتمان باید کیسم رو عوض کنم یانه؟ یاراه دیگه ای هم هست باتشکر

ssd ها معمولا تبديل دارن كه به 3.5 تبديل ميشه .

بالا