• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
با سلام . یک هارد wd scorpio blue دارم که تست که ازش گرفتم ظاهرا بد سکتور دارد و اطلاعات رو نمیتوان از روی هارد برداشت هارد کند شده و ویندوز اکسپلولر موقع کپی به اصطلاح فریز میشه . میخواستم بپرسم امکان تعمیر هارد با نگه داشتن اطلاعات (بدون دست خوردن پوشه ها و اسم فایل ها) هست یا خیر و اگر هست هزینه ی تعمیر چقدر میشود ؟
هارد برای لپ تاپ هست و لپ تاپ گارانتی هماهنگ دارد . ولی از اونجایی که گارانتی لپ تاپ رو هم میگیره و با توجه به تجربه هایی که با گارانتی دارم معطلی زیاده اگه هزینه ی تعمیرش کم باشه ترجیح میدم بدم تعمیرکار . هارد حتی ممکنه با یک low level format هم درست بشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هاردهاي وسترن BLUE گاهي دچار اين مشكل ميشوند . تنها راهش LOW LEVEL FORMAT ميباشد كه خودتون اشاره كرديد .

Hiranex

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام

دوستان گرامی میشه راهنمایی کنید که چه سیستمی میتونه قدرت زیر رو داشته باشه.در صورت امکان مشخصات فنی کامل رو بنویسید.

mega-hashes / second= 1500

samancent

Registered User
لایک‌ها
202
باسلام ، حدود یک سال و خورده ای یه لبتاب ایسر اسپیره وی 3 کورای 5 خریدم و سرعتش عالی بود و هیچ مشکلی نداشت البته اوایل ، یه روز یه سی دی بازی روش نصب کردم که آنتی ویروش تو سی دی ویروس شناخت حالا نمیدونم کرک بود یا نه ، بعد از اون سرعتش به اندازه ی یک تک هسته ای اومده پایین و وقتی یه برنامه رو ران میکنم به سرعت سی پی یو توجه میکنم که از یک سرعت خاصی بالاتر نمیره ، لبتاب هوز هیچ سرویسی نشده و بازهم نشده ، میدونم جاش اینجا نیست ولی خواهشا،لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
دوستان یه هارد 3 ترا که به 2 تا پارتیشن تبدیل شده چطوری میتونم یه پارتیشن کنم بدون اینکه چیزی پاک بشه؟

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
دوستان یه هارد 3 ترا که به 2 تا پارتیشن تبدیل شده چطوری میتونم یه پارتیشن کنم بدون اینکه چیزی پاک بشه؟
این نرم افزارو دانلود کن>> Download EASEUS Partition Master 9.2.1 - FileHippo.com
و درایواتو Resize کن (این یکی رو 2 تا (یا بیشتر) میکنه!)
و یا Merge کنید (این چند پارتیشنو یکی میکنه!)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

بله نرم افزار خوبي رو معرفي كردند . اگر دسترسي به acronics dics director داري بهتره .

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
هاردهاي وسترن BLUE گاهي دچار اين مشكل ميشوند . تنها راهش LOW LEVEL FORMAT ميباشد كه خودتون اشاره كرديد .

چطوری باید اطلاعات رو از روش بردارم ؟ ویندوز اکسپلولر خیلی کند کپی میکنه و بعد گیر میکنه . با hdd regenator هم گذاشتم اسکن کنه ولی سرعت اسکن فوق العاده پایینه بعد از 1 روز حدود 1 گیگ اسکن کرد و 1500 تا بدسکتور رو نوشته ریکاوری کرده با این سرعت بخواد بره 2 سال طول میکشه :lol:

یه توضیحی هم بدم این هارد رو با ساتا وصل کردم به یک کامپیوتر و توش اطلاعات ریختم سرعتش خوب بود و مشکلی نداشت . بعد از چند وقت باکس خریدم و انداختم توش این مشکل پیش اومد دوباره که با ساتا وصل کردم به کامپیوتر دیدم فرقی نکرد و حتی کندتره . نتیجه که مشکل از باکس نیست

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
چطوری باید اطلاعات رو از روش بردارم ؟ ویندوز اکسپلولر خیلی کند کپی میکنه و بعد گیر میکنه . با hdd regenator هم گذاشتم اسکن کنه ولی سرعت اسکن فوق العاده پایینه بعد از 1 روز حدود 1 گیگ اسکن کرد و 1500 تا بدسکتور رو نوشته ریکاوری کرده با این سرعت بخواد بره 2 سال طول میکشه :lol:
منم یه هارد اینجوری داشتم پیشاپیش بهت تسلیت میگم:دی
اول سعی کن اطلاعاتتو نجات بدی!
واسه کپی کردن از یه دیسک linux live استفاده کن Ubuntu OpenSUSE یا هر چی

Last edited:

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
منم یه هارد اینجوری داشتم پیشاپیش بهت تسلیت میگم:دی
اول سعی کن اطلاعاتتو نجات بدی!
واسه کپی کردن از یه دیسک linux live استفاده کن Ubuntu OpenSUSE یا هر چی

ممنون بابت تسلیت :D

داداش منظورت اینه توی اوبونتو کپی فایل معمولی بکنم ؟! یه gparted داره که برای پارتیشین بندیه ولی منظورتون رو متوجه نشدم ؟

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
ممنون بابت تسلیت :D

داداش منظورت اینه توی اوبونتو کپی فایل معمولی بکنم ؟! یه gparted داره که برای پارتیشین بندیه ولی منظورتون رو متوجه نشدم ؟
اره توی اوبونتو کپی فایل معمولی کن
یعنی شما داری همین ویندوز رو هم با این هارد میاری بالا پس ...
با دیسک اوبونتو این کارو بکن، با سیستم عامل بدون نیاز به هارد!
ایشالا که فایلات زنده و سالم ازش بیان بیرون بعد از اون هم اگه عمری براش موند با نرم افزار KillDisk (http://how-to-erase-hard-drive.com حالا معمولی یا Bootable اش، یه بار هاردو kill کن بعدش با hdd regenator جمش کن
یا هم این کارو نکن بده گارانتی برات هاردو تعویض کنند (بعد از در آوردن اطلاعات) معمولا بدسکتور بر میگرده
ولی فک کنم بعضی از اطلاعاتت مخصوصا فیلما تیکه تیکه بشن ( مثلا وسط فیلم یه تیکه ایش بپره اونجا رو نشون نده یا عکسات بعضیاشون نصفش سالم نصف دیگش ...)

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
اره توی اوبونتو کپی فایل معمولی کن
یعنی شما داری همین ویندوز رو هم با این هارد میاری بالا پس ...
با دیسک اوبونتو این کارو بکن، با سیستم عامل بدون نیاز به هارد!
ایشالا که فایلات زنده و سالم ازش بیان بیرون بعد از اون هم اگه عمری براش موند با نرم افزار KillDisk (How to erase hard disk drive by Active@ KillDisk? Low Level Disk Format حالا معمولی یا Bootable اش، یه بار هاردو kill کن بعدش با hdd regenator جمش کن
یا هم این کارو نکن بده گارانتی برات هاردو تعویض کنند (بعد از در آوردن اطلاعات) معمولا بدسکتور بر میگرده
ولی فک کنم بعضی از اطلاعاتت مخصوصا فیلما تیکه تیکه بشن ( مثلا وسط فیلم یه تیکه ایش بپره اونجا رو نشون نده یا عکسات بعضیاشون نصفش سالم نصف دیگش ...)

داداش گفته بودم که این هارد رو کردم تو باکس بعنوان هارد اکسترناله . ویندوز روی هارد دیگست
پس همچنان باید با یه راه حلی اطلاعاتش رو بردارم تا بعد low level format کنم یا بدم گارانتی (تا جایی که اطلاع دارم گارانتی اطلاعاتش رو نگه نمیداره) مگه این کلینیک های بازیابی اطلاعات هارد که نمیدونم هزینه اش چقدر میشه

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
داداش گفته بودم که این هارد رو کردم تو باکس بعنوان هارد اکسترناله . ویندوز روی هارد دیگست
پس همچنان باید با یه راه حلی اطلاعاتش رو بردارم تا بعد low level format کنم یا بدم گارانتی (تا جایی که اطلاع دارم گارانتی اطلاعاتش رو نگه نمیداره) مگه این کلینیک های بازیابی اطلاعات هارد که نمیدونم هزینه اش چقدر میشه
نرم افزار Bootable ای هست که میتونی از درایوات ایمیج بگیری
ولی خیلی فرق نمی کنه با همین کپی کردن معمولی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هاردي كه كند ميشه با روشهاي معمول بكاپ گرفتن اطلاعات تقريبا غير ممكنه . متاسفانه هاردت بدسكتور هم داره اين وضع رو بدتر ميكنه . تنها ايران هارد كلينيك ميتونه مشكل حل كنه كه بايد 100-150 تومني هزينه كني .

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
100 تومن خیلی زیاده :( جایی ارزون تر سراغ ندارید ؟ من فکر میکردم فوقش بشه 20 30 تومن

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
سلام به اساتید محترم

بنده میخوام یک کیس دست دوم تهیه کنم برای دانلود و پرینت گرفتن محصولاتم. میخوام حتما بشه روش فتوشاپ نصب کرد حالا هر ورژنی بشه فرقی نداره فقط روش نصب بشه و بشه باهاش ریسایز کرد و پرینت گرفت

یک سری قطعات پیدا کردم میخواستم راهنماییم کنید که با این قطعات کارم راه میفته یا نه. البته بیشتر نگران گرافیک هستم که با این گرافیک فتوشاپی هست که کار بکنه یا نه

ممنون میشم کمکم کنید

اینم لیست قطعات :

مین برد سوکت
478 : Soltek sl-85MIV4-L

سی پی یو :
Intel Pentium 4 2.8 Ghz 1M

پاور: ATX 24 PIN

گرافیک : Gigabytebyte GeForce FX5200V 128MB 64bit (AGP

رم : RAM
DDR2 1G FSB667

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
..........................................................................................

کسی نیست کمک کنه؟

فوتوشاپ بیشتر پردازش سی پی یو لازم داره تا گرافیک . این سیستمی که شما انتخاب کردین کارهای معمولی ویندوز رو به زور انجام میده . مادربرد رو بکنید سوکت 775 و سی پی یو dual core یا مادربرد am2 سی پی یو athlon X2 . رم رو هم دو تا 2 گیگ بگیرید بصورت dual channel . میتونید از گرافیک انبورد استفاده کنید یا یه دسته دوم انویدیا سری 8000 حداقل که فقط تصویر بده . همه چی بستگی به بودجتون داره این حداقل سیستمه

البته دوست عزیز اینجا تاپیک مشکلات سخت افزاریه نه مشاوره

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
سلام فن کارت گرافیکم ایستاده ولی سالمه آخه دو بار ایستاد بردم خدمات کامپیوتری روغن مخصوص ریخت خوب شد حرکت کرد اما هر دوبارش بعد 3 یا 4 روز دوباره می ایسته
لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست

بالا