• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

hamedy12

Registered User
لایک‌ها
438

tape

Registered User
لایک‌ها
505
با سلام به دوستان عزيز

دوستان من يك سيستمي دارم كه روي مادر برد 4 پورت ساتا مشكي وجود داره از پورت 1 و3 چند سال استفاده مي كردم اما چند روز قبل به دليل خريد يك هارد ديگه مجبور شدم از پورت 2 و4 استفاده كنم اما هيچ هارد يا وسيله اي رو اين 2 تا پورت نمي شناسه .مشكل از كجاست ؟ امكان داره غير فعال باشه يا مشكل سخت افزاري از همون ابتدا داشته .اين پورت ها اولين باري هست كه استفاده ميشه. لطفا دوستاني كه مي دونند كمك كنند آخه يه يك ساتاي ديگه نياز دارم .

دوستان كسي نتونست به ما كمك كنه ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

رفيق اول در زماني كه سيستم خاموش با اسپري خشك كانكتور هاش تميز كن . تنظيمات بايوس هم ديفالت كن . ممكنه اپديت بايوس هم اوكي بشه ولي نشد ممكنه چيپ sb مادربردت مشكل داشته باشه

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
حتما سيستم رو با avira rescue cd اسكن كنيد .
والا یه سری چیز شناسایی و میشه و delete میکنم ولی بازم رو اون فولدر که کلیک میکنم این پیام میادش
تازه خود اون فولدر هم سالمه و مشکلی نداره و توش فقط یه سری فایل تصویری هست و نه چیز دیگه ای
تا وقتی هم به اون فولدر کاری نداشته باشم اونم باهام کاری نداره:lol:

tape

Registered User
لایک‌ها
505
رفيق اول در زماني كه سيستم خاموش با اسپري خشك كانكتور هاش تميز كن . تنظيمات بايوس هم ديفالت كن . ممكنه اپديت بايوس هم اوكي بشه ولي نشد ممكنه چيپ sb مادربردت مشكل داشته باشه

ممنون عزيز اسپري ديروز كردم اما نشد .تنظيمات بايوس رو هم انجام دادم نشد . اگه لطف كني مسير دقيق اين تنظيم رو بگي ممنون ميشم شايد اشتباه كرده باشم .ويندوزم xp هستش. اينجا رو هم لطف كن يك نگاهي بنداز شبيه مشكل من نيست كه در صفحه 2 پيدا كرده راه حل رو .مشکل نشناختن پورت ساتای مادربرد

lachin

Registered User
لایک‌ها
30
HP Photosmart Plus All-in-One Printer - B209a این مدل تانک می خوره یا نه؟

majid85147

Registered User
لایک‌ها
21
یه سوال فوری دارم خواهشا زود جواب بدید . مادربورد msi 990fx gd65 خریدم یه برق 24 پین میخوره مثل بقیه که هیچ مشکلی نیست یه برق 8 پین اون هم هیچ . یه برق 6 پین هم نزدیک شکاف گرافیک هست اون برای چیه ؟ پاور من اصلا یه دونه 6 پین داره که به گرافیک وصله اینو باید چیکار کرد ؟ البته هنوز سیستم نبستم ولی بدون اون برق روشن میشه و کار میکنه . حتما باید اون برق هم وصل باشه ؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941

آقا مدل مادربردتو بنویس دقیق
احتمال زیاد ،کنترلر ساتاهات از 1 چیپ دیگه تغذیه میشه و اون غیر فعاله
موفق باشید

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
یه سوال فوری دارم خواهشا زود جواب بدید . مادربورد msi 990fx gd65 خریدم یه برق 24 پین میخوره مثل بقیه که هیچ مشکلی نیست یه برق 8 پین اون هم هیچ . یه برق 6 پین هم نزدیک شکاف گرافیک هست اون برای چیه ؟ پاور من اصلا یه دونه 6 پین داره که به گرافیک وصله اینو باید چیکار کرد ؟ البته هنوز سیستم نبستم ولی بدون اون برق روشن میشه و کار میکنه . حتما باید اون برق هم وصل باشه ؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

نه آقا اون برا پاور اضافه برا گرافیک هستش (برا گرافیک خفن یا sli یا cross Fire کردن ) برا آینده نگری هستش
بعنوان آپشن اضافست ، شاید روزی بکار آید
مشکلی نیست روشن میشه و استفاده کنید

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
والا یه سری چیز شناسایی و میشه و delete میکنم ولی بازم رو اون فولدر که کلیک میکنم این پیام میادش
تازه خود اون فولدر هم سالمه و مشکلی نداره و توش فقط یه سری فایل تصویری هست و نه چیز دیگه ای
تا وقتی هم به اون فولدر کاری نداشته باشم اونم باهام کاری نداره:lol:

آقا ویندوزت مشکل داره به احتمال زیاد عوض کن حل میشه ، با rescue disk kasper سیستم رو بوت کن ، ویروس کشی کن
این آخرین ورژنه برا چند روز پیش میشه http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/kav_rescue_10.iso
رو cd رایت کن و باهاش بوت شو و چک کن

موفق باشید

MHN.1515

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان
من به مشکلی برخوردم که خیلی برام اهمیت داره
از دوستان خواهشدارم راهنماییم کنند
من هارد اکسترنال 500 گیگ وسترن دیجیتال یو اس بی 2 دارم
امروز دیدم آپدیت نوشته زدم و مراحل داخل سایت رو طی کردم وقتی داشت آپدیت میشد
یکدفعه هارد دیگه توسط کامپیوتر شناخته نمیشه و هارد قطع شد
الان هرچی به کامپیوتر قطع و وصل میکنم فقط به عنوان یک دیسک ناشناخته شناسایی میشه
و دیگه اون قسمتی که رمز رو وارد میکردم تا پارتیشین هارد شناسایی بشه دیگه نمیاد
امیدوارم کامل توضیح داده باشم
یکی از دوستان در همین موضوع هم این مشکل رو داشت که کامنت ها رو دیدم و کار هارو انجام
دادم ولی هیچ کدوم جواب نداده... !!

لطفا . خواهشا راهنماییم کنید دوستان

باتشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تو برنامه EASEUS Partition Master هارد رو ميشناسه ؟ يه عكس از محيط اين برنامه وقتي هارد رو وصل كردي بگذار

tape

Registered User
لایک‌ها
505
دوستان ممنون از راهنمايي هاي خوبتون درست شد ومشكل توي تنظيمات بايوس بود كه فعال كردم .

MHN.1515

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تو برنامه EASEUS Partition Master هارد رو ميشناسه ؟ يه عكس از محيط اين برنامه وقتي هارد رو وصل كردي بگذار

دوست من با تشکر از پاسختون
ولی من همیشه وقتی هارد رو وصل میکردم به عنوان دیسک مثل DVD یا CD میشناخت و آیکونش هم کنار
درایو DVD میومد بعد وقتی اونو باز میکردم پسورد میخواست یعنی برنامه WD باز میشد و بعد از پسورد به عنوان پارتیشین
باز میشد.
اسکرین شات رو گذاشتم

با تشکر

فایل های ضمیمه

• Snapshot_2013-04-30_145900.png
    Snapshot_2013-04-30_145900.png
    108.8 KB · نمایش ها: 29

ANewDayHasCome

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام،من یه لپ تاپ تیمک پد با سی پی یو اینتل corei5 2.5-3.1 , گرافیک جی فورس g635 2up to 4 و همچنین یه گرافیک اینتل 4000 دارم، رم هم 4g هست.فکر میکنم سیستمم خوبه اما وقتی فیفا 12 بازی میکنم بعد از 10 دقیقه سیستمم لگ پیدا میکنه طوری که اذیت میکنه،به نظرتون مشکل از کجاست؟!من بنج مارک برای لپ تاپم گرفتم سی پی یو 6.9 بود و گرافیک 4.9 ،این اعداد در چه سطحی هستن؟خوبن یا اینکه ضعیفن؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
با سلام خدمت دوستان
من به مشکلی برخوردم که خیلی برام اهمیت داره
از دوستان خواهشدارم راهنماییم کنند
من هارد اکسترنال 500 گیگ وسترن دیجیتال یو اس بی 2 دارم
امروز دیدم آپدیت نوشته زدم و مراحل داخل سایت رو طی کردم وقتی داشت آپدیت میشد
یکدفعه هارد دیگه توسط کامپیوتر شناخته نمیشه و هارد قطع شد
الان هرچی به کامپیوتر قطع و وصل میکنم فقط به عنوان یک دیسک ناشناخته شناسایی میشه
و دیگه اون قسمتی که رمز رو وارد میکردم تا پارتیشین هارد شناسایی بشه دیگه نمیاد
امیدوارم کامل توضیح داده باشم
یکی از دوستان در همین موضوع هم این مشکل رو داشت که کامنت ها رو دیدم و کار هارو انجام
دادم ولی هیچ کدوم جواب نداده... !!

لطفا . خواهشا راهنماییم کنید دوستان

باتشکر
دقیقا چیرو آپدیت کردی؟ هارد که آپدیت نمیشه ! لینک سایت که میگید رو بدید ببینم چیه قضیه؟
تو عکسی که پایین گذاشتی هاردتون Un partion شده میتونی پارتیشن کنی و استفاده کنی منتها اطلاعات قبلیت میپره

موفق باشید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام،من یه لپ تاپ تیمک پد با سی پی یو اینتل corei5 2.5-3.1 , گرافیک جی فورس g635 2up to 4 و همچنین یه گرافیک اینتل 4000 دارم، رم هم 4g هست.فکر میکنم سیستمم خوبه اما وقتی فیفا 12 بازی میکنم بعد از 10 دقیقه سیستمم لگ پیدا میکنه طوری که اذیت میکنه،به نظرتون مشکل از کجاست؟!من بنج مارک برای لپ تاپم گرفتم سی پی یو 6.9 بود و گرافیک 4.9 ،این اعداد در چه سطحی هستن؟خوبن یا اینکه ضعیفن؟

درايور گرافيك رو اپديت كنيد كه موقع گيم با گرافيك جيفورس بالا بياد .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست من با تشکر از پاسختون
ولی من همیشه وقتی هارد رو وصل میکردم به عنوان دیسک مثل DVD یا CD میشناخت و آیکونش هم کنار
درایو DVD میومد بعد وقتی اونو باز میکردم پسورد میخواست یعنی برنامه WD باز میشد و بعد از پسورد به عنوان پارتیشین
باز میشد.
اسکرین شات رو گذاشتم

با تشکر

اين هاردي كه شناخته كه دو پارتشين داره . هارد اكسترنالتون هست يا هارد سيستم .

بالا