• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

j2j4k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه لپ تاپ hp dv2700 دارم.متاسفانه هفته پیش ناگهان خاموش شد و هردفعه که روشنش میکردم بیشتر از 5 ثانیه روشن نمیموند تا اینکه بردم برا تعمیر ..حالا درست شده اما الان هراز جند گاهی هنگام کار ناگهان خاموش میشه چک کردمدمای فن cpu بسیار بالاست و پیغام overheats میده ....مشکل چیه ؟

j2j4k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه لپ تاپ hp dv2700 دارم.متاسفانه هفته پیش ناگهان خاموش شد و هردفعه که روشنش میکردم بیشتر از 5 ثانیه روشن نمیموند تا اینکه بردم برا تعمیر ..حالا درست شده اما الان هراز جند گاهی هنگام کار ناگهان خاموش میشه چک کردم دمای فن cpu بسیار بالاست و پیغام overheats میده ....تقریبا 60 70 75مشکل چیه ؟

MHN.1515

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دقیقا چیرو آپدیت کردی؟ هارد که آپدیت نمیشه ! لینک سایت که میگید رو بدید ببینم چیه قضیه؟
تو عکسی که پایین گذاشتی هاردتون Un partion شده میتونی پارتیشن کنی و استفاده کنی منتها اطلاعات قبلیت میپره

موفق باشید

من هم دقیقا نمدونم ولی هارد های وسترن تو دو مرحله باز میشه که اولی پسورد هست بعد پارتیشین که من دقیقا تو مرحله
اول مشکل دارم که کامپیوتر مرحله اول رو نمیشناسه . من خودم فکر کنم برنامه اپدیت داشته فایل ها رو پاک میکرده که
فایل های جدید رو بریزه که به مشکل خورده و اگر من بتونم این فایل ها رو بریزم مشکل حل میشه . ولی مشکل 100% نرم افزاریه
چون وقتی من هارد رو متصل میکنم صدای ویندوز که مربوط به اتصال هست پخش میشه و این یعنی هارد متصله ولی نمیشناسدش.

و دقیقا همون کار هایی رو کردم که توی لینک مرجع زیر نوشته و در وسط آپدیت ارور داد و اینطوری شد !

WD Product Update

در ضمن اون 100 مگابایت مربوط به هارد اینترنال هست که بدون استفاده است.

با تشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من هم دقیقا نمدونم ولی هارد های وسترن تو دو مرحله باز میشه که اولی پسورد هست بعد پارتیشین که من دقیقا تو مرحله
اول مشکل دارم که کامپیوتر مرحله اول رو نمیشناسه . من خودم فکر کنم برنامه اپدیت داشته فایل ها رو پاک میکرده که
فایل های جدید رو بریزه که به مشکل خورده و اگر من بتونم این فایل ها رو بریزم مشکل حل میشه . ولی مشکل 100% نرم افزاریه
چون وقتی من هارد رو متصل میکنم صدای ویندوز که مربوط به اتصال هست پخش میشه و این یعنی هارد متصله ولی نمیشناسدش.

و دقیقا همون کار هایی رو کردم که توی لینک مرجع زیر نوشته و در وسط آپدیت ارور داد و اینطوری شد !

WD Product Update

در ضمن اون 100 مگابایت مربوط به هارد اینترنال هست که بدون استفاده است.

با تشکر

تو ديوايس منيجر هارد شناخته ميشه يا نه ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من یه لپ تاپ hp dv2700 دارم.متاسفانه هفته پیش ناگهان خاموش شد و هردفعه که روشنش میکردم بیشتر از 5 ثانیه روشن نمیموند تا اینکه بردم برا تعمیر ..حالا درست شده اما الان هراز جند گاهی هنگام کار ناگهان خاموش میشه چک کردم دمای فن cpu بسیار بالاست و پیغام overheats میده ....تقریبا 60 70 75مشکل چیه ؟

فن حلزوني مربوط به cpu بايد عوض بشه

MHN.1515

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تو ديوايس منيجر هارد شناخته ميشه يا نه ؟
بله به عنوان یک یو اس بی و با نام Iitio Default Controller
و در شاخه Initio Combo Device Class
شناخته میشود که نمیدونم یعنی چی؟؟

با تشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله به عنوان یک یو اس بی و با نام Iitio Default Controller
و در شاخه Initio Combo Device Class
شناخته میشود که نمیدونم یعنی چی؟؟

با تشکر

تنها راهي كه در فروم هاي خارجي و حتي شركت وسترن توضيح داده . تلاش دوباره براي اپديت فريم وير هست . از تو قسمت ساپورت و دانلود . مدل هاردت رو پيدا كن و frimware رو دانلود كن و سعي كن اپديت كني. نشد تنها راهش بردن به گارانتي هست

MHN.1515

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تنها راهي كه در فروم هاي خارجي و حتي شركت وسترن توضيح داده . تلاش دوباره براي اپديت فريم وير هست . از تو قسمت ساپورت و دانلود . مدل هاردت رو پيدا كن و frimware رو دانلود كن و سعي كن اپديت كني. نشد تنها راهش بردن به گارانتي هست

با تشکر از شما
من هم فکر کنم باید ببرمش گارانتی
ولی موقع آپدیت دوباره این پیام نمایش داده میشه:

باز هم ممنون از شما

Snapshot_2013-05-02_114906.png

j2j4k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فن حلزوني مربوط به cpu بايد عوض بشه

میشه قیمت حدودی با هزینه تعمیرش رو بگید؟
چون دیشب دوباره به همون وضعیت دچار شد و دیگه روشن نمیشه..با اینکه هفته پیش 100 تومن دادم مثلا درستش کرد...

j2j4k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.ممنون از لطفتون.

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
سلام.
من برام چند روزی هتس که یک مشکلی پیش میاد.
من وقتی دارم با کامپیوتر بازی میکنم یک دفعه وسط بازی رو مانیتورم یک نوشته power saving mode میاد و مانیور خاموش میشه در حالی که کیس روشنه.
100 در 100 مطمئنم که از مانیتور نیست اشکال چون مانیتورم مدل e2260v LG و سوپر led هست و تازه خریدم حدود 5 ماه.
من فکر میکنم مشکل از پاور کیس باشه چون از 3 یا 4 سال پیش که خریدم کیسو تا حالا با همین پاور داره کار میکنه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مشخصات سيستم رو بنويسيد مخصوصا پاور و گرافيك

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام.
من برام چند روزی هتس که یک مشکلی پیش میاد.
من وقتی دارم با کامپیوتر بازی میکنم یک دفعه وسط بازی رو مانیتورم یک نوشته power saving mode میاد و مانیور خاموش میشه در حالی که کیس روشنه.
100 در 100 مطمئنم که از مانیتور نیست اشکال چون مانیتورم مدل e2260v LG و سوپر led هست و تازه خریدم حدود 5 ماه.
من فکر میکنم مشکل از پاور کیس باشه چون از 3 یا 4 سال پیش که خریدم کیسو تا حالا با همین پاور داره کار میکنه.
آقا اشکال تو تنظیمات یا ستینگ کارت گرافیک یا مانیتورته
توکنترل پنل برو تو قسمت power options آپشنای مربوط به مانیتور رو never بزار حل میشه
تنظیمات کارت گرافیکت هم چک کن
موفق باشید

Last edited:

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
آقا اشکال تو تنظیمات یا ستینگ کارت گرافیک یا مانیتورته
توکنترل پنل برو تو قسمت power options آپشنای مربوط به مانیتور رو never بزار حل میشه
تنظیمات کارت گرافیکت هم چک کن
موفق باشید
روی never بوده

hamedy12

Registered User
لایک‌ها
438
یه هارد 500 سامسونگ مدل hd502hj دارم که سیستم میشناسه ولی فرمت ntfs نمیشه و ویندوز نصب نمیشه
وقتی fat32 هم فرمت میکنم بعد از ریستارت پارتیشن از کار می افته

low-level format هم کردم درست نشد

میشه کاریش کرد؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
ا سلام به دوستان تشنه یه کمک !! :)

6 ماه پیش از یکی از اعضای محترم بازارچه یک مانیتور کارکرده 22 اینچ سامسکونگ...بدون کارتون خریدم..

چند روز پیش از روی کنجکاوی همینطوری مدلش رو توی سایت سامسنگ و بعد گوگل سرچ کردم.. ظاهرا چنین مانیتوری وجود نداره!!!:|
بنظر ما مانیتورم تقلبیه؟!!

http://axgig.com/images/29931529773248158543.jpg

بالا