• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ا سلام به دوستان تشنه یه کمک !! :)

6 ماه پیش از یکی از اعضای محترم بازارچه یک مانیتور کارکرده 22 اینچ سامسکونگ...بدون کارتون خریدم..

چند روز پیش از روی کنجکاوی همینطوری مدلش رو توی سایت سامسنگ و بعد گوگل سرچ کردم.. ظاهرا چنین مانیتوری وجود نداره!!!:|
بنظر ما مانیتورم تقلبیه؟!!

http://axgig.com/images/29931529773248158543.jpg

نيما پسرم دشواري نداره
بعضي از مدلها كه تو ايران مونتاژ ميشه مدلش فرق ميكنه . سام سرويس از اين كارا زياد ميكنه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
یه هارد 500 سامسونگ مدل hd502hj دارم که سیستم میشناسه ولی فرمت ntfs نمیشه و ویندوز نصب نمیشه
وقتی fat32 هم فرمت میکنم بعد از ریستارت پارتیشن از کار می افته

low-level format هم کردم درست نشد

میشه کاریش کرد؟

با اون برنامه كه معرفي كردم درست نشد . پاور مكس تو پك هيرن بوت سيدي

meysam_s

Registered User
لایک‌ها
115
سلام، ارور 6502 توی ip4840 canon را چطوری برطرف کنم؟

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145

سلام داداش اگه از تو سیستم همچین اروری میده اسکرین شات بزار تا اساتید محترم راهنماییت کنن.
اگر خود چاپگر روی نمایشگرش همچین ارروری میده به دفترچه راهنماش مراجعه کنید .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

اين رو بخونيد
This error generally means that your cartridge chips cannot be recognized. The primary causes are: Covering of the LED at the back of the chip (by ink?). Incorrect chip positioning on the cartridge.The LED on one or more of the cartridges has been damaged if removed from original cartridge.The Chips have been mixed up, if removed and replaced, the wrong Chip has gone on the wrong color. And lastly Ink is covering the cartridge chip or a sensitive area of the cartridge and preventing the LED light sensor from functioning. ( my problem)

اين هم راه حلش
follow the following steps it might help you
With the printer unplug, remove the ink cart to the right, Plug in the printer, Press the POWER button, Do not release the POWER button, and then press the RESUME button twice in succession .Now release the POWER button ,press the RESUME button 4 times.

The beeper may sound once. Then with the printer unplugged, after that reset the printer electronics, open the printer and this process is finished.

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان من به شکل فوری اخرین اپدیت درایور گرافیک مدل زیر رو میخواستم :

amd radeon hd 6400m

اینم hardware id مربوطه :

ven_1002&dev_6760&cc_0300

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
صدای کامپیوترم قطع شده چکارکنم؟؟؟

ماجرا از اونجا آغاز شد که ما یه کارت TV کپچر فیلیپس رو انداختیم رو سیستم و بعد از اون سیستم به کل بی صدا شد.
چندین کار انجام دادم
1_درایور صوت رو آبدیت کردم
2_سیستم رو از نظر قطعی اسپیکر و سیم ها بررسی کردم. (حتی هدفون هم جواب نمیده)
3_کارت کپچر رو کامل خارج کردم. و باتر مین رو یه بار در آوردم و سیستم رو روشن کردم. دوباره زدم سر جاش.
4_راه حل نهایی که به ذهنم میرسید عوض کردن ویندوز بود که اونم عوض کردم ولی فایده نداشت که نداشت.
جالب اینجاست که هروقت سیم اسپیکر و یا هدفون رو میزنم به کیس عکس العمل نشون میده تو کامپیوتر.
همه چی درسته فقط صدا ندارم. سخت افزار فکر نمیکنم آسیب دیده باشه و نرم افزاری هم هیچ عیبی نمیبینم. اسپیکر و سیم هاش هم مطمئنم سالمه.

مین بورد: asus p8z77v-pro
و ویندوز 7 سرویس پک 1 64 بیتی.

با این اوصاف چی میتونه باشه؟؟؟
4 روزه رو اعصابمه شدید

به نظرتون مین رو بدم گارانتی؟؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

ماجرا از اونجا آغاز شد که ما یه کارت TV کپچر فیلیپس رو انداختیم رو سیستم و بعد از اون سیستم به کل بی صدا شد.
چندین کار انجام دادم
3_کارت کپچر رو کامل خارج کردم. و باتر مین رو یه بار در آوردم و سیستم رو روشن کردم. دوباره زدم سر جاش.
4_راه حل نهایی که به ذهنم میرسید عوض کردن ویندوز بود که اونم عوض کردم ولی فایده نداشت که نداشت.
جالب اینجاست که هروقت سیم اسپیکر و یا هدفون رو میزنم به کیس عکس العمل نشون میده تو کامپیوتر.
همه چی درسته فقط صدا ندارم. سخت افزار فکر نمیکنم آسیب دیده باشه و نرم افزاری هم هیچ عیبی نمیبینم. اسپیکر و سیم هاش هم مطمئنم سالمه.

4 روزه رو اعصابمه شدید

براي شروع بايوس رو اپديت كنيد .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

چندین کار انجام دادم

4 روزه رو اعصابمه شدید

براي شروع بايوس رو اپديت كنيد .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بالا