منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

danyalbmw

Registered User
تاریخ عضویت
6 جولای 2014
نوشته‌ها
155
لایک‌ها
152
سن
32
محل سکونت
Gorgan
اما کارت در محیط ویندوز بدون مشکل کار میکنه ، صرفا همون موقع بوت شدن این مشکل رو داره
تنها توجیه من این است که بیشتر ایرادات موقع بوت شدن خودشونو نشون میدن
 

mahdi312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2014
نوشته‌ها
29
لایک‌ها
11
سن
42
محل سکونت
استان فارس
تنها توجیه من این است که بیشتر ایرادات موقع بوت شدن خودشونو نشون میدن
دقیق یادم نیست ، اما گمون میکنم بعد از نصب دوباره ویندوز این مشکل پیش اومد ، میشه بایوس کارت رو به شیوه دیگه ای فلش زد ؟ چون با نرم افزار هر کاری میکنم نمیشه
 

danyalbmw

Registered User
تاریخ عضویت
6 جولای 2014
نوشته‌ها
155
لایک‌ها
152
سن
32
محل سکونت
Gorgan
دقیق یادم نیست ، اما گمون میکنم بعد از نصب دوباره ویندوز این مشکل پیش اومد ، میشه بایوس کارت رو به شیوه دیگه ای فلش زد ؟ چون با نرم افزار هر کاری میکنم نمیشه
از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟ با amdvbflash من همیشه فلش میکنم
 

mahdi312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2014
نوشته‌ها
29
لایک‌ها
11
سن
42
محل سکونت
استان فارس
از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟ با amdvbflash من همیشه فلش میکنم
از همین نرم افزار ، بایوس خودش رو از سایت دانلود کردم تونستم باهاش فلش بزنم ولی مشکل حل نشد ، میخوام بایوس یه شرکت دیگه که بهش میخوره رو بزنم روش که ارور میسمچ میده ، تو CMD هم نمیشه فلشش کرد . نمیدونم مشکلش چیه
 

danyalbmw

Registered User
تاریخ عضویت
6 جولای 2014
نوشته‌ها
155
لایک‌ها
152
سن
32
محل سکونت
Gorgan
از همین نرم افزار ، بایوس خودش رو از سایت دانلود کردم تونستم باهاش فلش بزنم ولی مشکل حل نشد ، میخوام بایوس یه شرکت دیگه که بهش میخوره رو بزنم روش که ارور میسمچ میده ، تو CMD هم نمیشه فلشش کرد . نمیدونم مشکلش چیه
شما برای اینکه ارور میس مچ نده اگر کاملا مطمئن هستید که بایوس ها به هم میخورن از طریق همون cmd به انتهای دستورتون /f اضافه کنید یعنی دستورتون به این صورت میشه
amdvbflash bios.rom -p 0 /f
 

mahdi312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2014
نوشته‌ها
29
لایک‌ها
11
سن
42
محل سکونت
استان فارس
شما برای اینکه ارور میس مچ نده اگر کاملا مطمئن هستید که بایوس ها به هم میخورن از طریق همون cmd به انتهای دستورتون /f اضافه کنید یعنی دستورتون به این صورت میشه
amdvbflash bios.rom -p 0 /f
داخل CMD که اصلا ارور نمیده ، صرفا چند ثانیه میاد فلشش کنه ولی سریع قطع میشه و انگار اتفاقی نیفتاده
 

mahdi312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2014
نوشته‌ها
29
لایک‌ها
11
سن
42
محل سکونت
استان فارس
این کارت منه
و این هم کارت ایسوس هست که قصد دارم بایوسش رو فلش بزنم روی کارت خودم ، به هم میخونن به نظرت ؟
 

danyalbmw

Registered User
تاریخ عضویت
6 جولای 2014
نوشته‌ها
155
لایک‌ها
152
سن
32
محل سکونت
Gorgan
داخل CMD که اصلا ارور نمیده ، صرفا چند ثانیه میاد فلشش کنه ولی سریع قطع میشه و انگار اتفاقی نیفتاده
خوب من راهکاری که از ambvbflash استفاده کنید رو خدمتتون عرض کردم اگر از نرم افزاری که در خود سایت کارت گرافیک قرار داده شده استفاده میکنید اطلاع خاصی ندارم
 

danyalbmw

Registered User
تاریخ عضویت
6 جولای 2014
نوشته‌ها
155
لایک‌ها
152
سن
32
محل سکونت
Gorgan
این کارت منه
و این هم کارت ایسوس هست که قصد دارم بایوسش رو فلش بزنم روی کارت خودم ، به هم میخونن به نظرت ؟
بهتر هست که این کار رو نکنید و سعی کنید بایوس دیفالت خود کارت رو فلش بزنید
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,096
لایک‌ها
23,605
سن
42
محل سکونت
طهران
این کارت منه
و این هم کارت ایسوس هست که قصد دارم بایوسش رو فلش بزنم روی کارت خودم ، به هم میخونن به نظرت ؟

سلام
چنین کاری اشتباه هست دو کارت ممکنه از دو مموری مختلف و سیستم تغذیه vrm متفاوت استفاده کرده باشند . چنین کاری منطقی نیست .
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,096
لایک‌ها
23,605
سن
42
محل سکونت
طهران
سلام . الان تست فورمارک انجام دادم 5 دقیقه ، دمای کارت به 70 درجه رسید و فن هم به حدود 50 درصد ، اف پی اس ثابت و یکنواخت بود و تصویر تیک و پرش هم نداشت

کارت سالمه و دستکاری نکنید .
 

diordior

مدیر بازارچه صوتی وتصویری*فروشنده معتبر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
22 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
4,796
لایک‌ها
1,407
محل سکونت
Earth
من الان گرافیکم 4 تا خروجی میده /مادر برد هم 1 دونه میده
ولی من نیاز به 8 تا مانیتور دارم
الان میخوام گرافیک تهیه کنم ولی نمیدونم 2 تا گرافیک کنار هم درست کار میکنن .
مادر برد h270 asus هست و cross fire داره

این نکته اصلی هست /نمیخوام مادربرد رو عوض کنم /
1-مادر برد sli داشته باشه برای استفاده ازش باید حتما گرافیک ها دقیقا یه برند و مدل باشن ؟؟
2-مادر برد sli داشته باشه ولی نخوای از این حالت استفاده کنی .صرفا بخوای دوتا گرافیک مختلف داشته باشی و از هر کدوم 4 تا تصویر بگیری .این کار ممکنه ؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,096
لایک‌ها
23,605
سن
42
محل سکونت
طهران

mahdi312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2014
نوشته‌ها
29
لایک‌ها
11
سن
42
محل سکونت
استان فارس
فقط قسمت نمایش مشخصات دستکاری شده . به خاطر این مسئله اصلا دست نزنید . مشکلی ایجاد نمیکنه
میشه یه توضیحی بدید در موردش ؟ در ضمن موقع روشن کردن سیستم فن های گرافیک یه صدای بدی میدن اولش
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,096
لایک‌ها
23,605
سن
42
محل سکونت
طهران
من الان گرافیکم 4 تا خروجی میده /مادر برد هم 1 دونه میده
ولی من نیاز به 8 تا مانیتور دارم
الان میخوام گرافیک تهیه کنم ولی نمیدونم 2 تا گرافیک کنار هم درست کار میکنن .
مادر برد h270 asus هست و cross fire داره

این نکته اصلی هست /نمیخوام مادربرد رو عوض کنم /
1-مادر برد sli داشته باشه برای استفاده ازش باید حتما گرافیک ها دقیقا یه برند و مدل باشن ؟؟
2-مادر برد sli داشته باشه ولی نخوای از این حالت استفاده کنی .صرفا بخوای دوتا گرافیک مختلف داشته باشی و از هر کدوم 4 تا تصویر بگیری .این کار ممکنه ؟

سلام
sli در مورد شما نیاز نیست . شما فقط برای خروجی میخواهید گرافیک اضافه کنید
فقط باید پاورتون توان کافی برای دو گرافیک تامین کنه .
 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
2,329
لایک‌ها
1,834
nVIDIA GeForce Driver 511.17 WHQL x64

کارت گرافیگم 1070 گیگا هست ولی این درایور رو ساپورت نمیکنه مشکل کجاس؟
ویندوزم 10 64 بیت هست
 

mahdi312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2014
نوشته‌ها
29
لایک‌ها
11
سن
42
محل سکونت
استان فارس
بالا