برگزیده های پرشین تولز

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,034
لایک‌ها
23,508
سن
41
محل سکونت
طهران

mahdi312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2014
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
11
سن
41
محل سکونت
استان فارس
فقط قسمت نمایش مشخصات دستکاری شده . به خاطر این مسئله اصلا دست نزنید . مشکلی ایجاد نمیکنه
میشه یه توضیحی بدید در موردش ؟ در ضمن موقع روشن کردن سیستم فن های گرافیک یه صدای بدی میدن اولش
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,034
لایک‌ها
23,508
سن
41
محل سکونت
طهران
من الان گرافیکم 4 تا خروجی میده /مادر برد هم 1 دونه میده
ولی من نیاز به 8 تا مانیتور دارم
الان میخوام گرافیک تهیه کنم ولی نمیدونم 2 تا گرافیک کنار هم درست کار میکنن .
مادر برد h270 asus هست و cross fire داره

این نکته اصلی هست /نمیخوام مادربرد رو عوض کنم /
1-مادر برد sli داشته باشه برای استفاده ازش باید حتما گرافیک ها دقیقا یه برند و مدل باشن ؟؟
2-مادر برد sli داشته باشه ولی نخوای از این حالت استفاده کنی .صرفا بخوای دوتا گرافیک مختلف داشته باشی و از هر کدوم 4 تا تصویر بگیری .این کار ممکنه ؟

سلام
sli در مورد شما نیاز نیست . شما فقط برای خروجی میخواهید گرافیک اضافه کنید
فقط باید پاورتون توان کافی برای دو گرافیک تامین کنه .
 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
2,240
لایک‌ها
1,707
محل سکونت
شاهرود
nVIDIA GeForce Driver 511.17 WHQL x64

کارت گرافیگم 1070 گیگا هست ولی این درایور رو ساپورت نمیکنه مشکل کجاس؟
ویندوزم 10 64 بیت هست
 

mahdi312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2014
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
11
سن
41
محل سکونت
استان فارس

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
5,702
لایک‌ها
12,113
محل سکونت
اهواز - تهران

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
2,240
لایک‌ها
1,707
محل سکونت
شاهرود

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
2,240
لایک‌ها
1,707
محل سکونت
شاهرود
این رزولوشن با این سیستم مشکل داره؟
منظورم اینه ک سیستم قدرتمند تری میخواد؟

sshot-11.png


sshot-1.png
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,034
لایک‌ها
23,508
سن
41
محل سکونت
طهران

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
2,240
لایک‌ها
1,707
محل سکونت
شاهرود
سلام رزولشن برای کارهای ویندوز مشکلی ایجاد نمیکنه ولی طبعا این روزلشن برای گیم با این گرافیک مناسب نیست
ممنون ولی تو این رزولوشن فیلم ها تیکه تیکه اجرا میشه مشکل چیه؟
 

mahdi312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2014
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
11
سن
41
محل سکونت
استان فارس
ی سوال هم داشتم حداکثر گرافیک برای این سیستم چیه؟
به نظرم نهایتا GT 710 / من یه Q8400 داشتم تازه چهار هسته ای بود حتی واسه کانتر سی اس گو لگ میزد / این سیستم اصلا ارزش ارتقا به هیچ عنوان نداره حتی یه قرون . فقط به درد دوربینی چیزی میخوره ، باقی پول و وقت تلف کردنه
 

ali_faa

Registered User
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2019
نوشته‌ها
205
لایک‌ها
61
محل سکونت
قم
سلام
امیدوارم سوالم رو جای درستی پرسیده باشم

یک عدد پاور GREEN GP580A-ES هست که از نظر عملکرد بنده مشکلی ندیدم و سیستم رو به صورت نرمال روشن میکنه، حتی با گرافیک های پرمصرف هم تست شده قبلا، ولی در تست هایی که انجام دادم، وقتی پاور به پریز برق متصل هست، چه وقتی که کلید پشت پاور وصل هست و چه وقتی که کلید قطع هست، بدنه کیس مقداری برق داره. سپس دوشاخه برق پاور رو (نسب به حالت قبل) برعکس به پریز زدم، در این حالت وقتی کلید پشت پاور قطع هست، بدنه کیس برق نداره ولی وقتی کلید وصل هست، بدنه کیس برق داره
به نظرتون پاور مشکل خاصی داره؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,034
لایک‌ها
23,508
سن
41
محل سکونت
طهران

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,034
لایک‌ها
23,508
سن
41
محل سکونت
طهران
سلام
امیدوارم سوالم رو جای درستی پرسیده باشم

یک عدد پاور GREEN GP580A-ES هست که از نظر عملکرد بنده مشکلی ندیدم و سیستم رو به صورت نرمال روشن میکنه، حتی با گرافیک های پرمصرف هم تست شده قبلا، ولی در تست هایی که انجام دادم، وقتی پاور به پریز برق متصل هست، چه وقتی که کلید پشت پاور وصل هست و چه وقتی که کلید قطع هست، بدنه کیس مقداری برق داره. سپس دوشاخه برق پاور رو (نسب به حالت قبل) برعکس به پریز زدم، در این حالت وقتی کلید پشت پاور قطع هست، بدنه کیس برق نداره ولی وقتی کلید وصل هست، بدنه کیس برق داره
به نظرتون پاور مشکل خاصی داره؟

سلام
طبیعی هست . دو کار انجام بدید
- از سه شاخه یا محافظ که دارای ارت هست استفاده کنید یا یک سیم را از یکی از پیچ های پشت پاور به یک فلز رنگ نشده وصل کنید تا کار سیم ارت رو انجام بدهد .
 

ali_faa

Registered User
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2019
نوشته‌ها
205
لایک‌ها
61
محل سکونت
قم
سلام
دوستان یه مادربرد MSI H510M PRO-E هست که دو تا مشکل دارم:

اول اینکه با گرافیک EVGA GTX 1050-TI تست که میکنم، در هنگام BOOT تصویر نیست و وقتی ویندوز بالا میاد فقط در صورتی که درایور از قبل نصب باشه تصویر میده و در غیر اینصورت کلا تصویر نمیده و صفحه سیاه میمونه (با پورت hdmi و dvi تست کردم)
تنظیمات BIOS بخش FAST BOOT رو هم غیر فعال کردم ولی تاثیری نداشت
با گرافیک Biostar GT 610 روی همین مادربرد تست کردم همه چیز اوکی هست و چه با درایور و چه بدون درایور تصویر داره و در هنگام BOOT هم تصویر و لوگو مادربرد هست
و میدونم که گرافیک 1050TI سالم هست

مشکل دوم اینکه در BIOS بخش IGPU هم که فعال میکنم با اینحال پورت های خود مادربرد تصویر نمیده ولی وقتی بدون گرافیک مادربرد رو روشن میکنم پورت ها تصویر میده و اوکی هست (پردازنده I3-10100)

اگر میشه راهنمایی بفرمایید مشکل از چه هست
 
بالا